SwiftCall

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
323 TOPLAM İNDİRME

SwiftCall uygulamasıyla tamamen ücretsiz bir şekilde telefon görüşmesi yapabilirsiniz.

SwiftCall uygulamasıyla Android cihazlarınızdan dünyanın birçok noktasındaki kullanıcıları ücretsiz olarak arayabilirsiniz.

Telefon görüşmelerinizi bedavaya getirebileceğiniz SwiftCall uygulamasında sadece internet bağlantısı kullanarak dünyanın birçok noktasındaki arkadaşlarınızı ve ailenizi arayabiliyorsunuz. Basit ve kullanışlı bir arayüze sahip olan uygulamada, telefon çeviriciyi kullanarak alan kodlarıyla birlikte telefon görüşmelerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Uygulama içerisinden kazanacağınız kredilerle birlikte ücretsiz arama yapabileceğiniz SwiftCall uygulamasında, bu kredileri de oldukça kolay bir şekilde kazanabilirsiniz.

Uygulamaya her gün giriş yaparak “check-in” yaptığınızda ücretsiz kredi kazanabileceğiniz SwiftCall uygulamasında, bu kredileri biriktirebilmeniz de mümkün. Uygulama üzerinden yapacağınız görüşmelerde ses kalitesinin yüksek olmasını istiyorsanız, internet hızınızın iyi durumda olduğundan emin olmanız gerekiyor. Wi-Fi, 3G ve LTE bağlantısı üzerinden ücretsiz telefon görüşmesi yapmak istiyorsanız SwiftCall uygulamasını mutlaka öneriyoruz.

Volkan Yılmaz

SwiftCall

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
49.2 MB DOSYA BOYUTU

SwiftCall uygulaması ile internet bağlantısı üzerinden dünyadaki pek çok noktayı ücretsiz arama imkanına sahip olabilirsiniz.

SwiftCall uygulamasıyla iOS cihazlarınız üzerinden dünyanın pek çok noktasına ücretsiz aramalar gerçekleştirebilirsiniz.

3G, 4G ve Wi-Fi bağlantıları üzerinden ücretsiz telefon görüşmeleri yapabilmenizi sağlayan SwiftCall uygulaması, hattınız üzerinden dakikalarınızı harcamadan ve yurt dışı aramalarına para yağdırmadan iletişim kurmanıza olanak sağlıyor. Oldukça basit ve modern bir arayüz sunan uygulamada, telefon çeviriciyi kullanarak alan kodlarıyla birlikte mobil ve sabit hatları arayabiliyorsunuz.

Görüşmelerinizde kullanabilmeniz amacıyla, her gün “check-in” yaparak krediler kazanabileceğiniz SwiftCall uygulamasında, yüksek ses kalitesiyle kesintisiz görüşmeler yapabilirsiniz. İnternet bağlantınızın yeterince hızlı olmasıyla birlikte sorunsuz bir şekilde kullanabileceğiniz uygulamada mikrofonu susturma ve hoparlör gibi butonları da kullanabilirsiniz. Eğer siz de ücretsiz telefon görüşmeleri yapmak istiyorsanız SwiftCall uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • TextNow APK

    TextNow APK olarak indirip kullanabileceğiniz ücretsiz arama ve mesajlaşma sağlayan Android uygulamasıdır.
  • TalkU

    TalkU uygulaması dünyanın pek çok noktasına ücretsiz telefon görüşmeleri yapabilmenizi sağlıyor.
  • Yandex.Arama

    Rusya’nın lider arama motoru Yandex’in Arama uygulaması ile internetteki içeriklere her an hızlıca erişebilirsiniz.
  • Facebook CatchUp

    Facebook CatchUp (Android): Sesli arama uygulamasında kişilerin müsait olup olmadığını görebiliyorsunuz.
  • Skype

    Dünyanın en çok kullanılan sesli ve görüntülü iletişim servislerinden biri olan Skype'ın Android için geliştirilmiş sürümüdür.
  • Wirofon

    Türk Telekom Wirofon, Android için ücretsiz sesli arama yapma, görüntülü konuşma uygulaması.
  • SpareMin

    SpareMin, Android telefonunuzda ücretsiz arama yapmak için kullanabileceğiniz bir uygulama.