Swinging Bunny

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
132 TOPLAM İNDİRME

Swinging Bunny, çöl adasında kalan tavşanı bitmeyen havuçlarla beslemeniz gereken bir Android oyunu.

Swinging Bunny, çöl adasında yapayalnız kalmış bir tavşana yardım ettiğimiz beceri odaklı bir Android oyunu ve hem telefon hem de tablette oynanabiliyor. Baştan sona kadar ücretsiz olarak oynayabildiğimiz oyunda tek yapmamız gereken tavşanın havuçlara ulaşmasını sağlamak.

Çocuklar kadar yetişkinler zevkle oynayacağını düşündüğüm bu tavşan oyununda oyunun ana karakteri Bugsy’e çölün ortasında aç kalmaması için yardım elimizi uzatıyoruz. Kavurucu sıcaktan halsiz kalan tavşanımızın gücünü kazanması için gerekli olan havuçların sayısı oldukça fazla. Tavşanımıza ne kadar havuç yedirirsek gücünü o kadar kazandırmış oluyoruz. Başka bir deyişle oyunun bir sonu yok; sürekli olarak karşımıza çıkan havuçları toplamamız gerek.

Oyunda tavşanımız havuçları yemek için farklı bir yol izliyor. Havuçları doğrudan yemek yerine sallanma yeteneğini kullanarak kendisini daha tehlikeli bir yola sokuyor. İple sallanarak karşısına çıkan tüm havuçları midesine indiriyor. Tabii ki tavşanımızın kolaylıkla beslenmesini engelleyen objeler mevcut. Ucu sivri mi sivri yol levhaları, ağaçlardan sarkmış yılanlar, dikenleriyle canımızı oldukça acıtan kaktüsler karşılaştığımız engeller arasında.

Oyunun kontrol sistemini çok kolay bulduğumunu söylemem gerek. Tavşanı ilerletmek için tek yapmanız gereken ekrana belli aralıklarla dokunmak ve basılı tutmak. Hangi aralıklarla bu hareketi yapacağınızı da çok kısa sürede öğreniyorsunuz. Bu noktada Swinging Bunny’nin kaderi diğer sonsuz yapıda tasarlanmış Android oyunlardan farklılık göstermiyor; bir müddet sonra sıkıcı hal almaya başlıyor. Kısa süreli oynanış için ideal; uzun süreli oynanışta son derece sıkan bir yapıda olduğunu özetleyebiliriz.

Erkan Calp

Swinging Bunny

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Swinging Bunny, sallanma yeteneğine sahip bir tavşanın karnını doyurmaya çalıştığınız eğlencelik bir iOS oyunu.

Swinging Bunny, renkli – yüksek kalitede görselleri ve kolay – eğlenceli kontrol sistemiyle hem yetişkinlerin hem de çocukların ilgisini çekeceğini düşündüğüm bir iOS oyunu ve ücretsiz olarak geliyor. iPhone ve iPad’inizde boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlencelik bir oyun arıyorsanız sevimli tavşanın çöl adasındaki macerasına atılacağınız bu oyunu kesinlikle denemelisiniz.

Boyut olarak düşük olmasına rağmen eğlence dozu yüksek mobil oyunlar vardır ya; Swinging Bunny de bunlardan biri. Oyunun ana karakteri Bugsy (ne yaratıcı isim ama) adında daha gelişimini tamamlamamış sevimliliğiyle sizi sizden alan bir tavşan. Amacınız tahmin edeceğiniz üzere tavşanı olabildiğince fazla havuçla beslemek. Ancak işiniz oldukça zor. Çünkü ıssız bir adadasınız ve adanın çevresinde kaktüs, yılanlar gibi oldukça tehlikeli nesneler var.

Tavşanınızı havuçlarla buluşturmak için iple sallanma yeteneğini kullanıyorsunuz. Ekrana belli aralıklarla basılı tutarak ve parmağınızı zamanında çekerek sallanma hareketini gerçekleştiriyorsunuz. Sallanırken tabii ki az önce bahsettiğim engellere takılmamaya dikkat göstermeniz gerekiyor. Zamanlama hatası yaparsanız oyuna sil baştan başlıyorsunuz. Başlamak demişken oyunun sonu olmadığını, puan kazanma odaklı olduğunu söyliyim.

Erkan Calp

Swinging Bunny

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
9 MB DOSYA BOYUTU

Swinging Bunny, tavşan Bugsy'e havuçları yemesinde yardımcı olduğunuz bir Windows Phone oyunu.

Swinging Bunny, Bugsy adında çöl adasında kalmış yardım bekleyen bir tavşanın macerasını konu alan bir Windows Phone oyunu ve hem ücretsiz hem de ufak boyutlu. Animasyonlarla süslenmiş olabildiğince renkli görsellerinin yanında her yaşta oyuncuya hitap eden kontrol sistemiyle dikkatimizi çeken oyunda iple sallanma yeteneğimizi konuşturuyoruz.

İple sallanarak ilerleyebilen yetenekli bir tavşanın kontrolünü ele aldığımız oyunda amacımız tavşanın midesine olabildiğince fazla havuç girmesini sağlamak. Tavşanımız çöl adasında olduğundan havuçlar adanın belli noktalarına serpiştilmiş ve onlara ulaşmamızı engelleyen son derece tehlikeli objeler var. Kaktüsler, sarkan yılanlar bizi adadan silmek için konulmuş onlarca engelden sadece birkaçı. Bunları es geçerek havuçlara ulaşmanın tek yolu ise sallanmak.

Ekrana dokunup basılı tuttuğumuzda tavşanımız ipini atmış oluyor, parmağımızı çekip tekrar dokunduğumuzda sallanmaya başlıyor. Örümcek adam misali sallanarak havuçları topluyoruz. Oyunun sonu yok ve puanımız topladığınız havuçlara ve mesafemize göre hesaplanıyor. Zaten oyun ekranında sağ üst köşede ne kadar ilerlediğimiz görebiliyoruz.

Çizgi filmden kopup gelmiş sevimli mi sevimli tavşan Bugsy’ye havuçları yemesinde yardımcı olduğumuz oyun sonu olmadığından, puan kazanma odaklı olmamız gerektiğinden bir süre sonra sıkabiliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Swinging Stupendo

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Bunny To The Moon

    Bunny To The Moon, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Bunny Run

    Bunny Run son derece eğlenceli bir platform koşu oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Bunny Boo

    Bunny Boo ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir sanal bebek oyunudur
  • Bunny Pop

    Bunny Pop, rengarenk grafiklere sahip baloncuk vurma, balon patlatma oyunu.
  • Bunny Skater

    Bunny Skater heyecanlı ve eğlenceli bir platform oyunudur
  • Bunny Goes Boom!

    Bunny Goes Boom, sınırsız koşu oyunu seven oyuncular için geliştirilen daha farklı ve eğlenceli bir Android koşu oyunu.
  • Baby Bunny - My Talking Pet

    Bebek tavşanın büyümesine yardımcı ol!