Swipe Brick Breaker: The Blast

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Süper eğlenceli taş kırma oyunu

Swipe Brick Breaker: The Blast, internetsiz oynama seçeneği sunan taş kırma oyunu. Tek bir topla onlarca, yüzlerce taşı kırmaya çalıştığınız arcade oyunda seviye atladıkça zorluk düzeyi de artıyor. Görsel yönden biraz zayıf kalsa da eğlenceli oynanış sunuyor; Tam zaman geçirmelik.

Android platformunda ücretsiz indirilebilir sayısız tuğla kırma oyunundan biri Swipe Brick Breaker. Oyunda beyaz topla sabit duran taşları kırma mücadelesi veriyorsunuz. Tek atışta onlarca topu fırlatabiliyorsunuz lakin taşların kırılması çok güç. Topları fırlatacağınız yönü çok iyi ayarlamanız gerekiyor. Her atış sonrası taşlar bir basamak iniyor. Sıralı taşlardan herhangi biri bile en alta ulaşırsa kaybediyorsunuz. Oyunun zorluk düzeyini biraz aşağı çeken çeşitli güçlendirici ve özel toplar var. Unutmadan, tüm bölüm ve oyun modlarını ücretsiz oynayabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Swipe Brick Breaker: The Blast

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
58.9 MB DOSYA BOYUTU

Taşlar en alta inmeden kırmalısınız.

Swipe Brick Breaker: The Blast, mobil platformda en çok oynanan oyunlardan Brick Breaker’ın son sürümü. iOS tarafında da ücretsiz indirilebilir olan taş kırma oyununu tuğla kırma vb. strateji odaklı ilerleyen oyun severlere tavsiye ederim. Grafikleri biraz kalitesiz lakin vakit öldürmek için ideal. Kaydırmaya dayalı kontrol sistemiyle de her yerde rahat oynanış sunuyor.

İnternetsiz oynama seçeneğiyle gelen taş kırma oyunu Swipe Brick Breaker: The Blast’te stratejik ilerlemeniz gerekiyor. Tek atışta onlarca top fırlatabiliyorsunuz lakin hem taşlar kolay kırılmıyor, hem de her atış sonrasında bir sıra düşüyorlar. Tek topmuş gibi gözüken beyaz topları taşlara fırlatmak için kaydırıcıyı kullanıyorsunuz. Hamlenizi geri alma şansınız var lakin bunu yaparsanız, otomatik olarak bir sıra düşüyor. Oyunda amaç; taşların en alta ulaşmasını engellemek olduğundan bunu fazla kullanmamanızı öneririm. Bu arada oyundaki bölüm ve mod sayısı epey fazla olmakla birlikte ücretsiz ilerleyebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Swipe Brick Breaker

    Onlarca topu kontrol ederek sayı bloklarını kırmak için çaba göstereceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Brick Breaker: Blocks n Balls

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Swipe Light.

    Aksiyon, hız ve konsantrasyon tek bir oyunda!
  • Brick Slasher

    Etkili atışlarla kuleyi yıkın.
  • Ball Blast APK

    Ball Blast APK Android oyununda top silahıyla kayaları parçalıyorsunuz. Hayatta kalma temelli süper eğlenceli bir Android oyunu.
  • Break the Hoops

    Zıplayarak çemberi kırın.
  • The VideoKid

    Retro kaykay oyunu mobilde!
  • Bricks Breaker Puzzle

    Zevkli ve sürükleyici bir mobil oyun