Swipe Brick Breaker

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca topu kontrol ederek sayı bloklarını kırmak için çaba göstereceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Onlarca top dizinini bir anda yukarı doğru fırlatarak farklı sayılardan oluşan blokları kırmak için mücadele edeceğiniz ve zeka geliştirici bulmacaları sayesinde sayısal hafızanızı güçlendireceğiniz Swipe Brick Breaker, mobil platformda Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz eğitici bir oyundur.

Zorlu bulmacaları ve düşündürücü bölümleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, onlarca topu kontrol ederek havada asılı olan sayı bloklarını kırmak için çaba göstermek ve maksimum top ile diğer bölümlere geçmektir.

Toplarınızın sayısı bloklara çarptıkça azalmaktadır. Bu nedenle tek hamlede sayı bloklarının tamamını yok etmeli ve yeşil butonları toplayarak toplarınızın sayısını artırmalısınız.

Oyunun temel mantığı havada asılı vaziyette duran farklı rakamlardaki kutucukları kırarak bulmacaları çözmek ve toplarınızın sayısınız artırarak sonraki bölümlerin kilidini açmaktır. Oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen ve zihin açıcı bulmacaları ile dikkat çeken Swipe Brick Breaker, onlarca top ile sayı bloklarını kırarak keyif verici parkurlarda yarışacağınız eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Swipe Brick Breaker

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
65 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca topu kontrol ederek sayı bloklarını kırmak için çaba göstereceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Mavi renkteki onlarca topu tek bir hamlede yukarı doğru fırlatarak sayı bloklarını kırmak için mücadele edeceğiniz ve zihin açıcı bulmacalar çözeceğiniz Swipe Brick Breaker, 10 milyondan fazla oyuncu topluluğu tarafından keyifle oynanan ve ücretsiz olarak hizmet veren sürükleyici bir oyundur.

Düşündürücü bulmacalardan oluşan zorlu parkurları ile dikkat çeken bu oyunda amaç, onlarca toptan oluşan dizinleri kontrol ederek havada asılı olan sayı bloklarını düşürmek ve maksimum puana ulaşarak yolunuza devam etmektir.

Topları tek hamlede atarak blokları kırmalı ve topların sayısınız azaltmadan sonraki parkurlara ulaşmalısınız. Toplar sayı bloklarına çarptıkça patlar ve git gide sayıları azalır. Elinizdeki topları muhafaza ederek yeşil topları vurmalı ve ekstra top kazanmalısınız.

Bu sayede blokları daha kolay kırabilir ve yüksek puanlara erişebilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve zeka geliştirici bulmacaları ile bağımlısı olacağınız eşsiz bir oyundur.

Android ve İOS sürümlere sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Swipe Brick Breaker, geniş oyuncu kitlesine sahip kaliteli bir oyun olarak ön plana çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Swipe Brick Breaker: The Blast

    Süper eğlenceli taş kırma oyunu
  • Astro Boy:Brick Breaker

    Astro Boy:Brick Breaker ile Android cihazınızda tuğla kırabilirsiniz.
  • Brick Breaker: Blocks n Balls

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Brick Breaker Lab

    Brick Breaker Lab, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz sürükleyici bir tuğla kırma oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Brick Breaker Star: Space King

    Brick Breaker Star: Space King, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir tuğla kırma oyunudur.
  • Brick Breaker Hero

    Brick Breaker Hero, popüler tuğla kırma oyununun canavarlı sürümü.
  • Brick Breaker Marathon

    Brick Breaker Marathon eğlenceli bir mobil oyundur
  • FFTAN

    FFTAN, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz tuğla kırma (breakout, brick breaker) oyunu.