Switch to Windows Phone

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
977 TOPLAM İNDİRME

Switch to Windows Phone ile Android cihazınızdaki kişilerinizi, kısa mesajlarınızı, medyalarınızı Windows Phone cihazınıza aktarabiliyorsunuz.

Switch to Windows Phone, Android’den Windows Phone’a geçiş yaparken kullanabileceğiniz resmi bir uygulama. Microsoft tarafından geliştirilen veri transfer uygulaması önizleme sürümü olarak karşımıza çıkıyor ancak yeni cihaza transferi başarılı bir şekilde gerçekleştiriyor.

Android’den Windows Phone’a geçiş yapar mısınız bilmiyorum ama Microsoft’un bu düşünce olan kullanıcılar için hazırlamış olduğu özel bir uygulaması var: Switch to Windows Phone. Ücretsiz ve ufak boyutlu bu uygulama ile rehberinizi, kısa mesajlarınızı, fotoğraflarınızı, müziklerinizi ve videolarınızı yeni telefonunuza aynen aktarabiliyorsunuz.

Uygulama, Android telefonunuzdaki önemli verileri Windows Phone telefonunuza iki şekilde aktarma seçeneği sunuyor. WiFi (kablosuz ağ gerekmiyor, ismini niye WiFi koymuşlar merak konusu.) ve OneDrive. Eğer Windows Phone cihazınızın kurulumunu yaptıysanız, yani hali hazırda kullanıyorsanız WiFi seçeneğini, Windows Phone cihazınızı yeni aldıysanız ve kurulumunu yapmadıysanız OneDrive seçeneğini seçmeniz öneriliyor. İki seçenek te oldukça pratik ancak WiFi ile veri aktarımını seçerseniz Windows Phone cihazınızda da Switch to Windows Phone uygulamasının yüklü olması gerekiyor. OneDrive seçeneğinde yedek alma işlemi yaptığınızdan ve yedeklediğiniz veriler kurulumunu yaptığınız yeni telefona otomatik olarak indirilebildiğinden bu şart yok. Ancak internet bağlantısı ve Microsoft hesabınızla giriş yapmanız gerekiyor.

Switch to Windows Phone, Android’den Windows Phone’a geçmeyi düşünüyorsanız veyahut Windows Phone cihazınızı ikinci bir cihaz olarak kullanıyorsanız rehber, sms ne var ne yok yeni telefonunuza kolaylıkla aktarmanıza yardımcı olduğundan kullanışlı bir uygulama.

Erkan Calp

Switch to Windows Phone

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Switch to Windows Phone, Android'den Windows Phone'a geçiş yaparken ihtiyaç duyacağınız yardımcı bir uygulama.

Switch to Windows Phone, Microsoft’un Android’den Windows Phone’a geçiş yapmayı düşünen kullanıcılar için hazırlamış resmi bir uygulama olarak öne çıkıyor. Ücretsiz sunulan uygulama ile kablosuz ağa ihtiyaç duymadan birkaç dokunuşla Android cihazınızdaki kişileri, sms’leri, fotoğraf, video ve müziklerinizi Windows Phone cihazınıza aktarabiliyorsunuz.

Switch to Windows Phone hem Android hem de Windows Phone platformunda karşımıza çıkıyor. Android’den Windows Phone’a geçiş sürecinde verilerinizi kaybetmek istemiyorsanız oldukça kullanışlı bir uygulama ancak her iki cihazınızda da yani hem Android hem de Windows Phone cihazınızda bu uygulamanın yüklü olması gerekiyor. Bu aşamadan sonra tek yapmanız gereken uygulamadaki yönergeleri takip etmek. Türkçe dil desteği mevcut ancak son derece basit bir kullanım sunduğundan gerek duymuyorsunuz; duymacağınızı düşünüyorum.

Switch to Windows Phone uygulamasını kullanabilmeniz için öncelikle aşağıdaki bağlantıdan Android cihazınıza aynı uygulamayı indirip kurmanız gerekiyor. Android cihazınıza yükledikten sonra WiFi seçeneğini seçiyor ve sonrasında Windows Phone cihazınıza geçerek bu uygulamayı açıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Google Chrome to Phone

    Google Chrome to Phone ile bilgisayarınızdaki Chrome'daki verileri telefonunuza gönderebilirsiniz.
  • AppComparison

    AppComparison uygulaması sayesinde Android cihazınızdaki uygulamaların Windows Phone karşılıklarını kolayca bulabilirsiniz.
  • OnePlus Switch

    Eski telefondan verilerinizi hızlıca taşıyın.
  • Apowersoft Phone Manager

    Apowersoft Phone Manager Android cihazınız ile bilgisayarınız arasında köprü görevi gören bir mobil uygulamadır
  • Share Phone

    Share Phone ile telefonunuzu ödün verirken artık endişelenmenize gerek yok. Sizin belirlediğiniz uygulamalar artık Share Phone sayesinde başkasıyla paylaşsanız bile güvende kalabilir.
  • Smart Phone Lock

    Smart Phone Lock, Android cihazlar için geliştirilmiş üst düzey bir kilit ekranı uygulamasıdır.
  • Phone Doctor Plus

    Phone Doctor Plus uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızın tam olarak fonksiyonel durumda olduğundan emin olabiliyorsunuz.
  • Phone Lights

    Phone Lights adlı uygulama sayesinde Android cihazınızı birbirinden farklı ışıklandırma efektleriyle süsleyebilirsiniz.