Swizzle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME

Swizzle, 16.000'den fazla içecek tarifi bulabileceğiniz bir dijital katalog uygulamasıdır.

Kokteyl hazırlama ve kendi barmenliğinizi yapmayı seviyorsanız, Swizzle tam size göre bir uygulamadır. Uygulama içerisinde alkollü ve alkolsüz olarak 16250 içecek tarifi bulunuyor. Yeni tatlar keşfetmek ve kendi içeceklerinizi hazırlamak için oldukça yararlı bir uygulamadır.

Hem alkollü hem de alkolsüz içecekler için oldukça çok seçenek bulabileceğiniz uygulama ile farklı ülkelere ait yeni tatlar keşfedebilirsiniz. Vodkalı içecekler, tekilalı içecekler, Sangria, Margarita ve daha bir çok içeceğin tarifine uygulama üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. Ayrıca meyve suları, kahveli içecekler ve daha bir çok alkolsüz içecek tarifine bakarak rahatlatıcı içecekler hazırlayabilirsiniz.

Evinize gelen misafirlere farklı içecekler sunarak onları şaşırtabilir ve yeni tatlar keşfetmelerini sağlayabilirsiniz. Uygulama içerisinde farklı kategoriler altında aramalar yaparak içecekler hakkında detaylı bilgilere erişebilirsiniz. İsim, malzeme ve kategoriler altında arama yapabildiğiniz uygulamanın kullanımı da oldukça basittir. Uygulama sahip olduğu sosyal medya entegrasyonu sayesinde istediğiniz tarifleri sosyal platformlar üzerinde arkadaşlarınız ile paylaşmanızı sağlıyor.

Sizde yeni içecekler hazırlayarak farklı tatlar keşfetmek istiyorsanız, Android telefon ve tabletlerinize Swizzle uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Barış YANIK

Swizzle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Swizzle ile partilerinizde yeni içkileri ve kokteylleri keşfedebilirsiniz

Swizzle saniyeler içerisinde favori içkilerinizi bulmanıza yardımcı olan, iOS işletim sistemine sahip tablet ve akıllı telefonlarınızda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir iOS uygulamasıdır.

Swizzle partilerde yeni içkiler denemek isteyen veya yeni kokteyller denemenin keyfini yaşamak isteyen kullanıcılar için ideal bir uygulamadır. Uygulama içerisinde yüzlerce farklı içki yer alıyor ve kullanıcı zevkine uyacak her türlü içkiyi bulabiliyor.

Eğer uygulamanın sunduğu içecekler arasında seçim yapmakta zorlanıyorsanız telefonunuzu sallayarak ekranınızda rastgele bir içkinin belirmesini sağlayabilir, seçim yapma derdinden kurtulabilirsiniz. Swizzle ileri seviye filtreleme seçenekleri ile uygulama içerisinde arama yapmanızı daha kolay hale getiriyor. Eğer belli bir içkiyi arama sonuçlarından çıkarırsanız o içkinin içinde yer aldığı kokteyller de sonuçlar arasında çıkarılıyor.

Swizzle ile bir kokteyl tercihi yaptıktan sonra tercihleriniz kaydediliyor ve o akşam ne içtiğinizi sonradan görebiliyor, hoşlandığınız içkiyi tekrar kolayca bulabiliyorsunuz. Ayrıca seçtiğiniz içkilerin fotoğraflarını uygulama aracılığıyla çekebilir ve Facebook üzerinde arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Translator

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir çeviri uygulamasıdır.
  • Sesli Sözlük

    Sesli Sözlük, Android telefon ve tabletler için popüler sözlük uygulaması.
  • Dolap

    Dolap, Trendyol bünyesinde yer alan güvenli ikinci el alışveriş uygulaması.
  • Kıble Bulucu

    Kıble Bulucu, namazda yönelmemiz gereken Kıble'yi bulmamıza yarayan ücretsiz ve etkileyici bir uygulamadır.
  • Ezan Vakti

    Bulunduğunuz konumdaki ezan vakitlerini Android cihazınızla öğrenmek için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • Compass

    Compass, Android cihazlar için hazırlanmış en çok tercih edilen pusula uygulamalarından biridir.
  • Avea Cihaz Danışmanı

    Avea Cihaz Danışmanı uygulaması ile akıllı telefon ve tabletlerin özelliklerine erişebilir, karşılaştırabilir, kampanyaları takip edebilirsiniz.
  • Şafak Sayar

    Şafak Sayar, askerdeki tanıdıklarınızın kalan gün sayısını kolayca hesaplayarak kontrol edebileceğiniz yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.