Sword Of Xolan

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,192 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Sword Of Xolan kaliteli ve eğlenceli bir mobil platform oyunudur

Sword Of Xolan, retro tarzda bir görünümü eğlenceli bir oynanışla birleştirmeyi başaran bir mobil platform oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Sword Of Xolan'da cesur bir kahramanın destansı macerası konu alınıyor. Oyunda krallığı karanlık ve kötülük tarafından istila edilen kahramanımız bu kranlık güç tarafından yoldan çıkarılmış canavarlarla savaşmak ve topraklarına huzuru geri getirebilmek için ölümcül tuzaklarla ve güçlü düşmanlarla dolu zindanlara iniyor. Görkemli kılıcının yanısıra büyülü güçlere de sahip olan kahramanımız farklı yerleri ziyaret ederken farklı düşman türleriyle de karşılaşıyor.

Sword Of Xolan oynanış olarak bir aksiyon oyunu ve platform oyunu karışımı olarak tanımlanabilir. oyunda bir yandan ölümcül tuzakların üzerinden doğru zamanlamayla zıplayarak geçmeye, diğer yandan silahlarımızı ve büyü gücümüzü kullanarak düşmanlarımızla savaşmaya çalışıyoruz. Oyun içerisinde güçlü bölüm sonu canavarlarıyla da karşılaşıyoruz. Bu savaşlarda özel taktikler kullanmamız gerekiyor.

Sword Of Xolan'ın oldukça özenli bir şekilde hazırlandığı ve yüksek kalite sunduğu söylenebilir. Türk geliştirici Alper Sarıkaya tarafından geliştirilen Sword Of Xolan kolayca beğeninizi kazanabilir.

Can Erdil Şentürk

Sword Of Xolan

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
386 TOPLAM İNDİRME
41.7 MB DOSYA BOYUTU

Sword Of Xolan, etkileyici atmosferiyle öne çıkan bir platform oyunu.

Sword Of Xolan, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde oynanmak üzere tasarlanmış bir platform oyunu olarak öne çıkıyor. Daha önce Manuganu isimli oyunla adından epey bir söz ettiren Alper Sarıkaya tarafından geliştirilen bu yeni oyunda kendimizi sürükleyici ve uzun soluklu bir maceranın tam ortasında buluyoruz.

Sword Of Xolan'a adım attığımızda karşımıza pikselleştirilmiş retro grafiklerden oluşan bir tasarım çıkıyor. Oyuna orijinal bir atmosfer kazandıran bu grafik modellemesi özellikle nostaljik oyunlar oynamaktan keyif alan oyunseverlerin dikkatini çekecektir.

Oyundaki temel amacımız kontrolümüze verilen karakterin adalat için verdiği mücadelede ona yardımcı olmak. Bunu gerçekleştirebilmek için düşmanlarıyla kıyasıya bir mücadeleye giren Xolan'ın yolculuğunda onu binbir tehlike bekliyor. Toplamda 30 farklı bölüm bulunuyor. Bu bölümlerin 3 tanesinde bölüm sonu canavarı bulunuyor.

Xolan'ı kontrol edebilmek için ekranın sağına ve soluna konumlandırılmış olan butonları kullanıyoruz. Diğer platform oyunlarında görmeye alıştığımız kontrol mekanizması bu oyunda da kullanılmış. Son derece rahat kullanıldıklarını ve komutları eksiksiz bir şekilde yerine getirdiklerini belirtmeden geçmeyelim.

Burak Karakaş tarafından geliştirilen müziklerin de oyuna ayrı bir hava kattığını belirtmemiz gerekiyor. Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Sword Of Xolan, platform oyunlarından keyif alanların mutlaka denemesi gereken bir yapım.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sword of Inferno

    Sword of Inferno başarılı bir aksiyon oyunudur
  • Blade: Sword of Elysion

    Blade: Sword of Elysion mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur
  • Storm of Sword 2

    Storm of Sword 2, Android cihazlarda oynanabilen hack and slash oyunu.
  • Slash of Sword

    Kanlı gladyatör dövüşleri sizi bekliyor!
  • Sword of Chaos

    Sword of Chaos mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Sword of Shadows

    Sword of Shadows, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir rol yapma oyunudur.
  • King Arthur: Legend of the Sword

    King Arthur: Legend of the Sword, Kral Arthur Kılıç Efsanesi filminin resmi mobil oyunu.
  • Sword Play APK

    Kilidini açabileceğiniz onlarca kılıç barındıran Sword Play APK'da, karşınıza çıkan düşmanları alt edin ve tüm seviyeleri geçmeye çalışın!