Sworkit Personal Trainer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
455 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz egzersiz uygulamasıdır.

Sworkit Personal Trainer, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir egzersiz uygulamasıdır. Spor yapmak ya da egzersiz yapmak, kendi kendinize çok zor gelebilir. Bu yüzden sizi motive edecek ve yardımcı olacak bir antrenöre ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Ama artık bunun için spor salonlarına gitmenize gerek yok.

Özellikle yoğun iş hayatına sahip insanların genelde spor salonuna ayıracak vakitleri olmuyor. Fakat bu gibi durumlarda suçluluk hissetmek yerine Sworkit uygulamasına başvurabilirsiniz. Uygulamayı indirdiğinizde ilk olarak iki ana kategoriden birisini seçmeniz gerekiyor. Ardından da kaç dakika egzersiz yapmak istediğinizi seçiyorsunuz.

Daha sonra uygulama sizi seçtiğiniz kategoriye göre yönlendirerek size 30 saniyelik aralıklardan oluşan egzersizler sunuyor. Böylece her hangi bir ekstra ekipman gerekmeden, çalışmak istediğiniz süreyi kendiniz seçerek egzersiz yapmış oluyorsunuz.

Uygulamada 160'dan fazla çeşitli egzersiz bulunuyor. Bu yüzden sürekli aynı egzersizleri tekrarlamadan ve sıkılmadan vücudunuzu çalıştırmış oluyorsunuz. Bu egzerzisler de vücudunuzun her bölgesini hedef alıyor ve pilatesten yogaya herkese yönelik farklı çalışmalar sunuyor.

Eğer ücretsiz versiyonu beğendiyseniz size çok daha fazla özellik sunan ücretli versiyona da yükseltebilirsiniz. Böylece kendinize özel çalışmalar oluşturup kaydedebilir, çalışma aralıklarını istediğiniz gibi ayarlayabilir ve çok daha fazla istatistiğe sahip olabilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Sworkit Personal Trainer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME
61.6 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir egzersiz uygulamasıdır.

Eğer çok yoğun bir iş hayatına sahipseniz, yeni doğmuş bir bebeğiniz varsa veya evde ilgilenmeniz gereken çocuklarınız varsa ve spor salonlarına gidecek vaktiniz yoksa, o zaman Sworkit Personal Trainer'ı denemenizi tavsiye ederim. Artık mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz pek çok egzersiz uygulaması var. Bu yüzden bu bahaneleri bırakıp egzersiz yapmaya başlamalısınız.

Sworkit Personal Trainer da sizin kişisel antrenörünüz olacak nitelikte başarılı bir uygulama. Uygulamayı indirdiğinizde öncelikle  iki ana kategoriden birisini seçiyorsunuz. Ardından da kaç dakikalık egzersizler yapmak istediğinizi seçiyorsunuz. Uygulama da size buna göre 30 saniyelik aralıklardan oluşan egzersizler sunuyor. Böylece kendi istediğiniz süre boyunca ve herhangi bir ekipman gerekmeden istediğiniz gibi egzersiz yapabiliyorsunuz.
Uygulamada tam 160'dan fazla egzersiz sizi bekliyor. Eğer ücretsiz versiyon bana yetmiyor ve daha fazla özellik istiyorum diyorsanız pro versiyona yükseltebilirsiniz.

Pro versiyonda ise kendinize özel programlar oluşturup kaydedebilme özelliği, çalışma aralıklarını kendinize göre ayarlama, MyFitnessPal ve HealthKit ile senkronize edebilme, bütün egzersiz geçmişine erişebilme gibi özellikler sizi bekliyor.

Herkese yönelik egzersizler sunan bu uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • FitStar Personal Trainer

    FitStar Personal Trainer uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan kolayca spor yapmayı öğrenebilirsiniz.
  • Personal Trainer

    Personal Trainer, spor salonlarına gitmeden evde akıllı telefon ya da tabletiniz sayesinde spor yapmanızı sağlayan yararlı bir Android egzersiz uygulaması.
  • Runtastic Butt Trainer

    Runtastic Butt Trainer uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan fitness programlarına erişebiliyorsunuz.
  • Runtastic Leg Trainer

    Türkçe dil desteği ile bacak egzersizi yapmak isteyenler için ücretsiz bir spor uygulaması.
  • Fit Brains Trainer

    Fit Brains Trainer zihninizi geliştirmenize yardımcı olan bir mobil uygulamadır
  • Haptik Personal Assistant

    Haptik Personal Assistant uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan kendinize özel bir asistana ulaşabilirsiniz.
  • McAfee Personal Locker

    McAfee Personal Locker uygulaması ile verilerinizi ses ve yüzünüzü kullanarak güvende tutabilirsiniz.
  • Mint.com Personal Finance

    Mint.com Personal Finance, detaylı girdi alanlarının bulunduğu en popüler kişisel finans uygulamalarından biridir.