Swype Keyboard

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
583 TOPLAM İNDİRME

Swype Keyboard, yazma hızınıza hız katacak üçüncü parti klavye uygulamalarından birisidir.

Swype Keyboard, yazma alışkanlığınıza göre şekillenen akıllı klavye uygulamalarından biridir. Dünya genelinde 250 milyondan fazla kullanıcının Android telefon ve tabletlerinde tercih ettiği klavye, parmaklarınızı sürükleyerek ve sesinizle yazma seçeneklerini bir arada sunarak yazma hızınıza hız katıyor.

Android telefon ve tabletinizde kullanabileceğiniz kaliteli klavye uygulamalarından biri de Swype Keyboard. İster klavyeye yeni alışan biri olun, isterseniz de kendinizi geliştirmek isteyen biri… Bu klavye her seviyede kullanıcıya hitap ediyor.

Kullandıkça daha akıllı hale gelen daha iyi ve daha hızlı klavye deneyim sunan Swype Keyboard, en çok kullandığınız iki dilde aynı anda yazma fırsatı sunuyor. Bu sayede farklı dillerde yazmak için klavye dilini değiştirmeniz gerekmiyor ve yazarken vakit kaybetmiyorsunuz.

Uzun basma gecikmesi, titreşim süresi, klavye yüksekliği, yatay konumda sol ve sağ klavye seçenekleri ile özelleştirilebilir bir klavye olduğunu gösteren Swype Keyboard’da ses tanıma özelliği de bulunmakta. Dragon Dictation adı verilen bu özellik sayesinde klavye tuşlarına dokunmadan yazabiliyorsunuz.

71’in üzerinde dili destekleyen klavye ile günlük işlerde en çok kullandığınız işlemler olan kesme, kopyalama, yapıştırma, arama, seçmeyi sürükleme yöntemini kullanarak zahmetsizce yapabiliyorsunuz. Metin düzenlemenin yanı sıra noktalama işaretlerini çıkartmak, büyük harfe geçiş yapmak için de kısayollar kullanımınıza sunuluyor.

Erkan Calp

Swype Keyboard

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
680 TOPLAM İNDİRME

Swype Keyboard, iPhone ve iPad'inizin varsayılan klavyesi yerine geçebilen, kaydırma destekli klavye uygulamasıdır.

Swype Keyboard, iPhone ve iPad’inizde olduğundan çok daha hızlı yazmanızı sağlayan akıllı klavye uygulamalarından biridir. Swype Klavye’yi kolaylıkla iOS cihazınıza ekleyebilir ve varsayılan klavyeniz olarak kullanabilirsiniz.

WhatsApp, Skype, Facebook Messenger, WeChat, LINE ve diğer mesajlaşma uygulamalarını sıklıkla kullanan biriyseniz, Swype Klavye uygulamasını cihazınıza yükleyerek sevdiklerinizle daha hızlı iletişim kurabilirsiniz.

iOS cihazınızın varsayılan klavyesi yerine geçebilen Swype Keyboard ile yazma işlemi oldukça basittir. Parmaklarınızın kalınlığı nasıl olursa olsun uzun kelimeleri saniyeler içerisinde yazabilirsiniz. Tek yapmanız gereken; başlangıç harfine dokunmak ve parmağınızı harfler arasında kaydırmak. Parmağınızı çektiğinizde kelime yazılmış oluyor. Sembol ve noktalama işaretlerini de hızlıca girebiliyorsunuz.

Swype Keyboard, nasıl yazdığınızı öğrenebilen üçüncü parti klavye uygulamaları arasındadır. Kişiselleştirilebilirdir; sık kullandığınız kelimeleri ekleyebilir, önerilmesini istemediğiniz kelimeleri çıkarabilirsiniz.

Swype Klavye’nin desteklediği diller arasında İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca ve İspanyolca yer almaktadır. Yakında yeni diller ekleneceği geliştirici tarafından belirtilmiştir.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Swype Trial

    Swype, oldukça popüler ve işlevsel metin girme yönteminin Android uygulaması.
  • Kanvas Keyboard

    Kanvas Keyboard renkli ve esprili mesajlar yazmak amacıyla kullanabileceğimiz bir klavye uygulaması.
  • TouchPal Keyboard

    Android TouchPal Keyboard uygulamasıyla klavye anlayışınız değişecek.
  • Slash Keyboard

    Slash Keyboard, sosyal ağ uygulamalarının entegre edildiği güvenli klavye uygulaması.
  • Hub Keyboard

    Hub Keyboard, işlerinizi hızlandıracak yeni ve güçlü bir Android klavye uygulaması.
  • GO Keyboard

    GO Keyboard, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz hızlı ve düzenlenebilir bir klavye uygulamasıdır.
  • ai.type keyboard

    ai.type keyboard hem akıllı hem de görünümünü kişiselleştirebileceğiniz bir klavye uygulamasıdır
  • BlackBerry Keyboard

    BlackBerry Keyboard, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz resmi bir klavye uygulamasıdır.