System Information Retriever

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
713 TOPLAM İNDİRME
1.21 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızın sistem bilgisi ile donanımlarına ait tüm bilgileri tek bir ekranda görmek için bu programı kullanabilirsiniz.

Bilgisayarınızdaki donanımlara dair tüm bilgileri en kolay şekilde alabilmek için Windows içerisinde dolaşmak yerine System Information Retriever programını kullanabilir ve böylece detaylı bilgileri tek bir ekranda en hızlı şekilde görebilirsiniz.

Program bilgisayarınızın BIOS yazılımını, anakartını, işlemcisini, işletim sistemini ve ekran kartını detaylı bir şekilde size sunarak donanımlarınıza dair ihtiyaç duyabileceğiniz tüm bilgileri sunuyor. Ev kullanıcıları için tamamen ücretsiz olan program, böylece özellikle parça değiştirmek isteyen ancak alacağı parçaların birbirine uyumlu olmasını isteyenler tarafından da sıklıkla tercih ediliyor.

Ayrıca sabit disklerinizin tam olarak hangi özelliklere sahip olduğunu yahut teknik destek almak için modelini bilmiyorsanız yine programı kullanabilir ve cihazı yerinden çıkartmadan araştırmalarınızı yapabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • System Information Viewer

    System Information Viewer adlı ücretsiz uygulama ile bilgisayarınızda bulunan tüm donanım bilgilerinize ulaşabilirsiniz.
  • MiTeC System Information X

    MiTeC System Information X, bilgisayarınız üzerindeki donanımlarla ilgili bilgi edinebileceğiniz ücretsiz bir sistem bilgisi görüntüleme programıdır.
  • ASTRA32 - Advanced System Information Tool

    Bilgisayarınızın konfigürasyonuyla ilgili detaylı analizler yapan ASTRA32, sistemin donanımsal özellikleriyle ilgili analizleri raporlamalarla size sunar.
  • System Information

    SIW bilgisayarınıza ince ayarlar yapmak için yararlanabileceğiniz bir sistem bilgisi detaylandırma programı.
  • Sys Information

    Sys Information, bilgisayarınızın sistem ve donanım bilgilerini görüntülemenizi sağlayan çok yararlı ve ücretsiz bir program.
  • Auslogics System Information

    Auslogics System Information ile işlemci, bellek kullanımı, sabit disk durumu, ekran kartı özellikleri gibi birçok bilgiye ulaşabilisiniz.
  • Free System Cleaner

    Bilgisayarınızın yavaşlamasından şikayetçiyseniz sistem bakımı ve sistem hızlandırma programı olan Free System Cleaner'ı kullanabilirsiniz.
  • System Crawler

    System Crawler ile RAM, işlemci ve diğer sistem bilgilerinizi kolayca görüntüleyebilirsiniz