System Protect

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6,225 TOPLAM İNDİRME
4.9 MB DOSYA BOYUTU

İşletim sisteminizin güvenliğini daha sıkı hale getirmek ve aynı zamanda silinmesi istemediğiniz dosyalarınızın yanlışlıkla başka kişiler ve diğer yazılımlar tarafından kaldırılmasını engellemek istiyorsanız System Protect program

Bilgisayarınızdaki en önemli sistem dosyalarını koruma altına alarak sistem korumanızı gerçekleştiren bu program aynı zamanda belirlediğiniz sizin için önemli olan dosyalarıda dışarıdan gelebilecek tehditlere karşı koruma altına alıyor.

System Protect tamamen ücretsiz olan kullanımı kolay bir güvenlik yazılımı. Hem işletim sisteminizin stabilitesini sağlayan, aynı zamanda koruma özelliği gösteren bu program ile virüsler ve antivirus/antispware gibi programlar tarafından yapılan sistem zararlarını önleyebilir ayrıca bilgisayarınızı kullanan çocuklar ve diğer kişilerin yapabileceği istemsiz silme ve kaldırma işlemlerinide engelliyebilirsiniz.

Dosya ve sistem güvenliğinizi böyle bir ek güvenlik yazılımı ile daha sağlam hale getirmek isterseniz System Protect bu konuda en çok tercih edilen programlardan biri. 

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Copy Protect

    Copy Protect programını kullanarak bilgisayarınızdaki medya dosyalarını kopya koruması altına alabilir ve şifreleyebilirsiniz.
  • Hide & Protect any Drives

    Hide & Protect any Drives sayesinde yerel sürücülerinizi istediğiniz gibi kontrol edebilirsiniz.
  • Immunet Protect

    Immunet Protect ücretsiz, küçük ve cloud computing tabanlı yapısıyla öne çıkan yenilikçi bir antivirüs programı.
  • Free Planet VPN

    Free Planet VPN, sınırsız erişim ve tamamen ücretsiz kullanım imkanı sunuyor.
  • Protect Folder 98 2.0

    Protect Folder 98, dosya ve klasörlerini şifreleyen bir programdır. Şifrelediğiniz dosya ve klasörleri şifreyi bilmeyen kimse açamaz.
  • Protect My Disk

    Protect My Disk, USB disklerinizi Autorun virüslerine karşı korumanıza olanak sağlayan ücretsiz bir güvenlik yazılımıdır.
  • BitDefender Internet Security

    Bitdefender Internet Security 2017, dört yıl üst üste ödül almış internet güvenliği yazılımıdır.
  • Free Hide IP

    Free Hide IP, ücretsiz olarak IP adresinizi gizleyebileceğiniz bir internet güvenliği programıdır.