T.C. Resmi Gazete

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
245 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

T.C. Resmi Gazete mobil uygulaması (Android İndir)

T.C. Resmi Gazete, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı tarafından sunulan Resmi Gazete’nin kurumsal mobil uygulaması. Türkiye Cumhuriyeti Resmi Gazete mobil uygulamasını Android telefonunuza indirerek 7/2/1921’den itibaren tüm Resmi Gazete sayılarına “Arşiv” ve “Mükerrer Arşivi” bölümlerinden ulaşabilir, “Arama” işlevini kullanarak bunların içinde arama yapabilirsiniz.

Meclis ve Cumhurbaşkanı tarafından çıkarılan yasa, kararname, yönetmelik, genelge gibi kararları yayınlayan T.C. Resmi Gazete’nin tüm sayılarına akıllı telefonunuzdan ulaşmanızı sağlayan Resmi Gazete uygulaması, T.C. Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Hukuk ve Mevzuat Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanmış, dolayısıyla resmi nitelikli uygulamadır. Resmi Gazete’nin resmi uygulamasını mobil cihazınıza ücretsiz indirip 1921’den bugüne tüm sayılara kolayca ulaşabilirsiniz. PDF Görüntüle seçeneğiyle o gün yayımlanan Resmi Gazete’nin basılabilir PDF formatındaki nüshasına erişme şansına da sahipsiniz. Takvim bölümden de istediğiniz günün Resmi Gazete içeriğine ulaşabilirsiniz.

Erkan Calp

T.C. Resmi Gazete

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
11.2 MB DOSYA BOYUTU

Türkiye Cumhuriyeti Resmi Gazete mobil uygulaması (iOS İndir)

T.C. Resmi Gazete, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Hukuk ve Mevzuat Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Resmi Gazete mobil uygulaması. Türkiye Cumhuriyeti Resmi Gazete kurumsal mobil uygulaması ile T.C. Resmi Gazete’nin çıktığı günden bugüne tüm sayılarına akıllı telefon ve tabletinizden ulaşabilirsiniz.

Hükümet, Meclis, Cumhurbaşkanı ve Başbakan tarafından çıkan kararname, yasa, yönetmelik, genelge gibi kararları yayınlayan T.C. Resmi Gazete’nin tüm sayılarına cep telefonunuzdan da erişebilirsiniz. 7 Şubat 1921 tarihinden bugüne tüm Resmi Gazete sayılarına “Arşiv” ve “Mükerrer Arşivi” bölümlerinden ulaşabilir ve “Arama” bölümünden bunların içinde arama yapabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz gün yayımlanan Resmi Gazete’nin basılabilir PSD formatındaki nüshasına ulaşmanızı sağlayan PDF Görüntüle ve istenilen günün Resmi Gazete içeriğine erişmenizi sağlayan Takvim bölümü de bulunmaktadır.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Resmi Gazete

    Resmi Gazete, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde resmi gazeteyi okumak için ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir Android uygulaması.
  • Gazete Keyfi

    Gazete Keyfi, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz Gazetekeyfi.com resmi uygulamasıdır.
  • T.C. Anayasa Mahkemesi

    T.C. Anayasa Mahkemesi uygulamasında haberler ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz.
  • Gazete Manşetleri

    Gazete manşetlerini takip etmek ve okumak isteyenlerin denemesi gereken bir Android uygulaması.
  • T.C. Başbakanlık

    T.C. Başbakanlık uygulamasıyla Başbakanlık'tan yapılan resmi açıklamalara ve güncel haberlerine ulaşabilirsiniz.
  • Tüm Gazete Manşetleri

    Tüm Gazete Manşetleri ile birçok gazetenin başlık haberlerini yüksek kalitede okuyabilirsiniz.
  • Milli Gazete

    Gündemden uzak kalmak istemiyorsanız, Milli Gazete uygulamasını indirerek güncel haberleri inceleyebilirsiniz.
  • GS Gazete

    GS Gazete, sarı ve kırmızı renklerine gönlünü kaptırmış olan Galatasaray'lı taraftarların takımları hakkındaki haberleri okumasını sağlayan ücretsiz bir Android haber uygulaması.