Tabu TR

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
54,477 TOPLAM İNDİRME
0.6 MB DOSYA BOYUTU

Tabu keyfi Android telefonunuza geldi. Tabu TR ile oyunu Türkçe olarak istediğiniz yerde oynayabilirsiniz.

Tabu oyununu bilmeyen yoktur herhalde. Bu keyifli kelime oyununu Android telefonunuza taşımanın zamanı geldi. Türkçe ve basit bir arayüzle gelen Tabu TR, süre limitine göre titreşimli veya sesli uyarı verebilir. Tabu TR'nin en kullanışlı yanı oyundan çıkıp tekrar giriş yaptığınızda dahi aynı kelimelerle karşılaşma ihtimalinizin düşük olması.

Oyunun amacı yasak kelimeleri kullanmadan arkadaşlarınıza aranan kelimeyi anlatabilmek. Birbirinden farklı 500'den fazla kelime içeren oyunda çizerek anlatma kısmı da var. Tabu oynamaktan hoşlananlar Tabu TR ile istediği yerde oyunun tadını çıkartabilir.

Yeşim Halıcı

Tabu TR

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,434 TOPLAM İNDİRME
0.44 MB DOSYA BOYUTU

Tabu TR, Windows Phone telefonunuz üzerinden arkadaşlarınızla beraber oynayabileceğiniz kelime anlatma oyunu.

Tabu TR, arkadaş ortamında sıkça oynanan kelime oyunlarından tabuyu mobil platforma taşıyor. Windows Phone telefonumuza ücretsiz indirebildiğimiz kelime anlatma oyununda yasaklı kelimeleri es geçerek bizden istenen kelimeyi anlatmamız gerekiyor. Açıklaması zor oynaması keyifli bu oyunu oynarken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz.

2 takım arasında oynanan kelime anlatma oyununda tek bir kural var. Kelimeyi karşı tarafa anlatırken listelenen yasaklı beş kelimeyi kullanmamamız gerekiyor. Olur da yasaklı kelimelerden kullanırsak, kullandığımız her kelime için 1 puan kaybetmiş oluyoruz. Örnek vermek gerekirse; Rodos Adasını anlatırken ada, Yunanistan, turizm gibi akla ilk gelecek kelimeleri söyleyemiyoruz. Anlatmakta zorlandığımız kelimelerde pas hakkımız var. Ancak bir oyunda en fazla 2 kez pas geçebiliyoruz.

Oyun esnasında soru ekranının altında bulunan pas, yasak kelime ve doğru butonlarına dokunarak takımların puanlarını belirliyor ve oyun sonunda da ekranın en üstünden kazanını görüyoruz.

Tabu TR, Windows Phone Mağazası’ndaki en iyi tabu oyunu diyebilirim ve her ay 100 yeni kelime ekleniyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tabu Kelime Oyunu

    Tabu Kelime Oyunu, kalabalık arkadaş gruplarının vazgeçilmez oyununu mobil cihazlarımıza taşıyor.
  • eTABU

    20.000 kelime, 10 dil seçeneği, kategoriler sunan tabu kelime oyunu
  • Tabuu

    Tabuu, popüle kelime oyunu Tabu'yu Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynamanızı sağlayan eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.
  • TabuMania

    Keyifli deneyim sunan bir tabu oyunu
  • Tabu Türk

    Tabu Türk moil cihazlarınızda oynayabileceğiniz tabu oyunudur
  • Yasak TR

    Yasak TR oyununda yasaklı kelimeleri kullanmadan verilen kelimeyi anlatmanız gerekiyor.
  • 7 Letters - Multiplayer Word Puzzle Game

    İnternet gerektirmeyen kelime bulmaca oyunu
  • CodyCross APK

    CodyCross APK Android kelime oyununda çapraz bulmacaları çözmeye çalışıyorsunuz. Kelime bulmaca oyunlarında iyiyim diyorsanız, CodyCross'u oynamalısınız.