Taç Kendin Tasarla

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
92 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.

İnsanlar kişisel zevklerine göre belirli aralıklarla evlerini düzenlerler. Fakat düzenleme sırasında her zaman tam olarak istediğiniz tasarıma sahip ürünü bulamayabilirsiniz. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Taç Kendin Tasarla uygulaması, sizlere tekstil eşyalarınızı yeniden tasarlama fırsatı sunuyor.

Türkiye'nin ünlü markası "Taç" tarafından geliştirilen bu uygulama, müşterilerine dekorasyonda yenilik fırsatı tanıyor. Uygulama üzerinden birçok eşyayı kendinize göre tasarlayabilmeniz mümkün. Taç Kendin Tasarla ile birlikte perde, nevresim takımı, yatak örtüsü, stor perde ve kırlent tasarımını sorunsuz olarak yapabilirsiniz.

Taç Kendin Tasarla uygulaması üzerinden istediğiniz boyutta ürünler oluşturabiliyorsunuz. Oluşturduğunuz ürünlere resim ve yazı ekleme imkanınız da var. Yani tasarım sırasında canınızı sıkacak herhangi bir durumla karşılaşmayacaksınız. 

Uygulama üzerinden tasarladığınız tekstil ürünlerini yine Taç Kendin Tasarla uygulaması üzerinden sipariş verebiliyorsunuz. Siparişinizden sonra uygulamayı geliştirilen şirket ürününüzü oluşturmaya başlıyor. Ürün oluştuktan birkaç gün sonra da siparişinizi teslim alabilirsiniz.

Uğur Sağlam

Taç Kendin Tasarla

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eşyalarınıza kendi tarzınızı yansıtmanıza izin veren bir dekorasyon uygulamasıdır.

Bir dostunuza veya kendi evinize yeni bir tekstil eşyası almak istiyorsanız, Taç Kendin Tasarla tam size göre. iPhone ve iPad cihazlarınız için ücretsiz olarak indirebileceğiniz Taç Kendin Tasarla, size yenilikçi dekorasyon imkanı sunuyor.

Türkiye'nin ünlü tekstil şirketi Taç tarafından geliştirilen Taç Kendin Tasarla uygulaması, kullanıcılarına nevresim, perde, kırlent ve yastık gibi ürünlerde baskı imkanı sunuyor. Bu imkan sayesinde evinizdeki eşyalarınıza özel notlar yazabilir veya sevdiğiniz kişinin resmini bastırtabilirsiniz.

Taç Kendin Tasarla uygulamasına giriş yaptıktan sonra tasarlamak istediğiniz ürün modelini seçiyorsunuz. Ürün modelini seçtikten sonra ise ürüne ait boyutlandırmaları yapmanız gerekli. Kendinize uygun olan boyutu seçin ve daha sonra tasarım işlemine geçin. Ürününüze tasarım bölümünden dilerseniz resim ve yazı da ekleyebilirsiniz. Tasarlama işlemini de bitirdikten sonra sipariş verme zamanı geldi. Siparişinizi ve ödemenizi son bölümden yapıyorsunuz. Tüm bu işlemlerden sonra Taç firması ürününüzü hazırlayıp baskıya yollayacaktır. Birkaç gün içerisinde de size özel ürün teslim edilecektir. Güle güle kullanın!

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Instructables

    Kendin Yap konseptli video arşivleri olan Instructables, kendi eliyle atölye çalışması yapmak isteyenlerin sevgilisi olacak ücretsiz bir uygulama.
  • Tic Tac Toe

    Tic tac toe, yıllardır okullarda belki de en çok oynadığımız oyunlardan biri olan SOS'un Android uygulamasıdır.
  • Idle Home Makeover

    Hayalindeki evleri tasarla!
  • Galaga Revenge

    Filonu tasarla ve mümkün olduğunca fazla galaksiyi kurtar.
  • Tic Tactics

    Tic Tactics, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz farklı bir oynanışa sahip olan Tic Tac Toe oyunudur.
  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.