Tadpole Tap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Tadpole Tap, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.

Tadpole Tap, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynanamak için geliştirilmiş, eğlenceli bir beceri oyunu. Baştan belirtmek gerekirse Tadpole Tap her ne kadar eğlenceli bir atmosfere sahip olsa da oyuncuları strese sokan bir yapısı da var. Zaten beceriye dayalı oyunların çoğunda bu yapı öne çıkıyor.

Oyundaki temel görevimiz kontrolümüze verilen kurbağayı mümkün olduğunca ileriye götürmek ve bu esnada karşımıza çıkan sivrisinekleri yutmak. Buraya kadar her şey sorunsuz bir gidişata sahip fakat ne yazık ki işler böyle ilerlemiyor. Yolculuğumuz esnasında peşimizden sürekli olarak piranalar geliyor. Son derece hızlı refleksler ile bu ölümcül yaratıklardan kaçmalı ve hedefmize doğru ilerlemeliyiz.

Tadpole Tap'ta toplamda 4 farklı kurbağa bulunuyor. Bu kurbağaların her biri kendi özel yeteneklerine sahipler. Bu yetenekler bölümler esnasında epey avantaj sağlayabiliyorlar. Fakat bunları etkin bir şekilde kullanmak yine bize düşüyor.

Beceri oyunlarının büyük bölümünde karşımıza çıkan güçlendiriciler ve bonuslar Tadpole Tap'ta da karşımıza çıkıyolar. Bu öğeleri upgrade ederek daha uzun süre boyunca fayda sağlamalarını garantileyebiliyoruz. Çok işe yaradıklarının altını çizmemiz gerekiyor.

Reflekslere dayalı, zor bir beceri oyun uarayışındaysanız Tadpole Tap sizi uzun bir süre meşgul edecektir.

Emircan Erdoğan

Tadpole Tap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
61.4 MB DOSYA BOYUTU

Tadpole Tap'ta, sinekleri yakalamaya çalışan bir kurbağanın komik maceralarına tanık oluyoruz.

Tadpole Tap, reflekslere dayalı beceri oyunları oynamaktan keyif alan oyunseverlerin mutlaka denemesi gereken yapımlardan bir tanesi. Hem iPhone hem de iPad'ler için sunulan bu oyunu tamamen ücretsiz olarak indirebiliyoruz.

Oyunda kulağa basit gibi gelen fakat ufak tefek engellerin birleşmesiyle son derece stresli bir iş haline dönüşen bir görevi tamamlamaya çalışıyoruz. Kontrolümüze verilen kurbağayı kullanarak mümkün olduğunca fazla yol almaya ve bu esnada da karşımıza çıkan sivrisinekleri yutmaya çabalıyoruz.

Etçil ve aç gözlü piranalar da olaya dahil olunca, parmaklarımızı hiç olmadığı kadar hızlı çalıştırmanın vakti geldiğini anlıyoruz. Neyse ki maceramız esnasında kullanabileceğimiz farklı türlerde bonuslar ve güçlendiriciler mevcut. Bunları bölümlerden kazandığımız puanları kullanarak daha uzun soluklu hale getirebiliyoruz.

Bu öğelere ek olarak Tadpole Tap'ta dört farklı kurbağa cinsi sunuluyor. Bunların her biri kendi benzersiz özelliklerine sahipler. Bu özellikler zorlandığımız kısımlarda hayat kurtarıcı rol üstlenebiliyorlar fakat bunu başarmak tamamen bizim sorumluluğumuzda.

Genel olarak başarılı bir karaktere sahip olan Tadpole Tap, ücretsiz olarak indirebilecekleri zorlu fakat eğlenceli bir oyun arayanların seveceği türden bir oyun.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tap Tap Escape

    Tap Tap Escape, Türk yapımı zorlu eğlence dozu yüksek beceri oyunu.
  • tap tap tap

    tap tap tap isimli bu oyunda, hızlı refleksler sergileyerek ekranda anlık beliren komutları yerine getirmeye çalışıyoruz.
  • Tap Tap Dash

    Tap Tap Dash, Android cihazınızda reflekslerinizi geliştirmek amacıyla oynayabileceğiniz süper eğlenceli bir oyun.
  • Tap Archer

    Tap Archer okçuluk yeteneklerinizi sınadığınız bir mobil beceri oyunudur
  • Tap the Frog Faster

    Tap the Frog Faster mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Tap The Duck

    Tap The Duck, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz ve eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Tap the Frog: Doodle

    Tap the Frog: Doodle, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz ve eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Tap the Tower

    Tap the Tower, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.