Taichi Panda

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
1,687 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Taichi Panda izometrik kamera açısıyla oynana bir aksiyon RPG oyunudur

Taichi Panda oyunculara bolca gerçek zamanlı aksiyon sunan hack and slash dinamiklerine sahip bir mobil aksiyon RPG oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan Taichi Panda'da içerisinde goblinlerin, eşkiyaların ve pandaların yer aldığı fantastik bir dünyaya konuk oluyoruz. Oyunda temel amacımız bozulan kozmik dengeyi tekrar eski haline döndürmek. Bu iş için 4 kahramandan birini seçiyoruz ve oyuna başlıyoruz. Kahramanlarımızdan Panda dövüş sanatlarındaki yeteneğiyle, savaşçı kılıç kullanmadaki başarısıyla, hazine avcısı çevikliği, sessizliği ve hançer kullanmadaki kabiliyetiyle ve büyücü sihir üzerindeki ustalığıyla düşmanlarına meydan okuyor. Tercihlerinize uygun bir kahraman seçimi yaptıktan sonra oyuna başlıyorsunuz ve görevleri tammalamak için düşmanlarınızla savaşıyorsunuz. Görevler bittikçe kazandığınız tecrübe puanıyla kahramanınız seviye atlayabiliyor ve yeni yetenekler kazanabiliyor.

Taichi Panda'da keşfedilmeyi bekleyen yüzlerce büyülü silah ve zırh bizi beklemekte. Oyunu hem tek başınıza oynayabiliyorsunuz hem de PVP modunda online olarak diğer oyunculara karşı oynayabiliyorsunuz. Oyunun grafiklerinin ve animasyonlarının bir hayli başarılı olduğu söylenebilir. Eğer RPG oyunlarını seviyorsanız Taichi Panda hoşunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

Taichi Panda

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
96 TOPLAM İNDİRME
90.3 MB DOSYA BOYUTU

Taichi Panda gerçek zamanlı aksiyon sunan bir rol yapma oyunudur

Taichi Panda izometrik kamera açısıyla oynanan ve gerçek zamanlı savaş sistemine sahip olan hack and slash dinamiklerine sahip bir mobil aksiyon RPG oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan Taichi Panda'da renkli ve fantastik bir oyun dünyasına konuk oluyoruz. Oyundaki temel amacımız bozulmuş olan kozmik dengeyi eski haline döndürmek. Bu iş için gönüllü olan 4 kahramandan birini seçerek oyuna başlıyoruz. Kahramanlarımızın her biri farklı yeteneklere ve oyun stiline sahip. Oyunun ana karakteri olan panda dövüş sanatlarındaki marifetiyle, savaşçı kılıç kullanmadaki ustalığıyla, hazine avcısı sinsiliği, çevikliği ve hançer kullanma yeteneğiyle ve büyücü de sihir kullanmadaki uzmanlığıyla ön plana çıkıyor. BU kahramanlardan oyun stili en çok hoşunuza gideni seçtikten sonra oyunun fantastik dünyasına adım atıyorsunuz ve görevleri yapmaya başlıyorsunuz. Görevler tamamlandıkça tecrübe puanı ile ödüllendiriliyorsunuz. Kazandığınız tecrübe puanları birikerek seviye atlamanıza yardımcı oluyor. Seviye atladığınızda ise kahramanlarınızı geliştirebiliyorsunuz, kahramanınıza yeni yetenekler kazandırabiliyorsunuz ve daha güçlü silah ve zırhları kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Oyun içerisinde çok sayıda büyülü silah ve ekipman sizi bekliyor.

Taichi Panda'da bolca aksiyon bulabilirsiniz. Oyunu dilerseniz tek başınıza veya arkadaşlarınızla ortak bir şekilde senaryo modunda oynayabiliyor, bölüm sonu canavarlarıyla savaşabiliyor veya dilerseniz PVP karşılaşmalarında diğer oyunculara karşı savaşabiliyorsunuz. Zengin bir içeriğe sahip olan Taichi Panda sevimli kahramanları, güzel grafikleri ve bolca aksiyon içeren oyun yapısıyla beğeninizi kazanabilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Taichi Panda: Heroes

    Taichi Panda: Heroes güzel grafiklere sahip bir mobil aksiyon RPG oyunudur
  • Taichi Panda 3: Dragon Hunter

    Eşsiz zaman geçirmenize yardımcı olan bir mobil oyun
  • Panda Run

    Panda Run, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz Temple Run benzeri eğlenceli bir kaçış oyunudur.
  • Dr. Panda Farm

    Dr. Panda Farm, küçük yaşta kişilere yönelik hazırlanmış çiftlik kurma oyunu.
  • Dr. Panda Bath Time

    Dr. Panda Bath Time (Banyo Zamanı), 3 - 5 yaş arası çocuklara özel Android oyunu.
  • Dr. Panda Mailman

    Dr. Panda Mailman mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir postacı panda oyunudur
  • Dr. Panda Train

    Dr. Panda Train (Dr. Panda Trende), 5 yaş ve üzeri çocukların oynayabileceği tren sürme oyunu.
  • Paddle Panda

    Paddle Panda, başta panda olmak üzere pek çok farklı karakter ile nehirin çılgın sularına karşı ilerlemeye çalışacağınız eğlenceli bir Android beceri oyunu.