Take a Break

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
133 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz meditasyon uygulamasıdır.

Take a Break, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz faydalı bir meditasyon uygulamasıdır. Bildiğiniz gibi günümüzde iş, güç, sağlık, trafik, gürültü, kalabalık derken üzerimizde stres yaratan pek çok etken ortaya çıkıyor. Sürekli bir şeyler hakkında endişelendiğimiz için ne gerçek anlamda rahatlayabiliyoruz ne de kendimizle zaman geçirebiliyoruz.

Stresin sağlığımız üzerindeki olumsuz etkilerini de herkes biliyor. İşte bu yüzden size yardımcı olmak ve stresinizi azaltmak için geliştirilmiş bu uygulamayı denemenizi tavsiye ederim. Günlük olarak sizi rahatlatacak meditasyon ihtiyacınızı giderecek bu uygulama işin uzmanları tarafından hazırlanmış. Yıllardır meditasyon hocalığı yapan insanlar tarafından hazırlanan bu uygulama popüler Meditation Oasis adlı websitesi ve yayını hazırlayanlar tarafından geliştirilmiş.

Uygulamada iki adet sesli adım adım meditasyon rehberi var. İş molası ve stress azaltma meditasyonları olarak ikiye ayrılmış olan uygulamadaki sesli rehberleri ister müzik eşliğinde isterseniz de müziksiz olarak dinleyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Take a Break

ÜCRETSİZ
x
x
1/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
119 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz meditasyon uygulamasıdır.

Stres, günümüzün insanlarının en büyük problemi olabilir. Bu yüzden bunu hafifletmek için kullanabileceğiniz pek çok uygulama geliştirildi. Sürekli bir şeylerden endişelenmekten sıkıldıysanız ve rahatlamak istiyorsanız kullanabileceğiniz uyuglamalardan birisi de Take a Break.

Çalışırken ya da ara vermek istediğinizde kullanabileceğiniz bu uygulama ile stresinizi azaltabilirsiniz. Uygulamanın temel amacı sesli rehber ile size meditasyon yaptırmak ve sayede sağlığınızı olumsuz etkileyen stresten sizi kurtarmak.

Uzun senelerdir meditasyon hocalığı yapan kişiler tarafından tasarlanmış olan bu uygulama popüler Meditasyon Oasis adlı yayını yapanlar tarafından geliştirilmiş.

Uygulamada iki adet sesli adım adım meditasyon rehberi var. İş molası ve stress azaltma meditasyonları olarak ikiye ayrılmış olan uygulamadaki sesli rehberleri ister müzik eşliğinde isterseniz de müziksiz olarak dinleyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Break A Brick

    Break A Brick ile Android cihazlarınızdan düşmanınız olan tuğlaları kırın ve galaksinin yeni yerlerini keşfe çıkın.
  • Prison Break: Lockdown

    Prison Break: Lockdown, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir kaçış ve aksiyon oyunudur.
  • Break Liner

    Break Liner, Ketchapp'ın Android platformuna ücretsiz çıkardığı uzay temalı oyunu.
  • Break the Prison

    Break the Prison mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Bubble Break

    Bubble Break, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir balon patlatma oyunudur.
  • Fishing Break

    Fishing Break, anime görsellere sahip hızlı balık tutma oyunu.
  • Prison Break

    Prison Break, bir hapishane kaçkını ile koşarak hem polislerden kaçmaya hem de en uzak mesafeye gitmeye çalışacağınız eğlenceli bir Android oyunu.
  • Prison Break: The Great Escape

    Prison Break: The Great Escape, Android cihazlarda oynanabilen hapisten kaçış oyunu.