Tales of Wind

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
475 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Şehri şeytani güçlerden kurtarın.

Tales of Wind, anime karakterlerin yer aldığı aksiyon devasa çok oyunculu çevrimiçi oyun - rol yapma oyunu. Şeytani güçlerle kahramanların savaşına dahil eden diğer MMO RPG oyunlardan farklı olarak yarış, nişancılık, bilgi yarışmasının da aralarında olduğu 20’den fazla farklı oyun modu içeriyor.

İster tek ister ikili ilerleyebileceğiniz gerçek zamanlı PvE - PvP oyunda Tanrılar tarafından kutsanmış Laplace Şehri’ni ele geçirmeye çalışan şeytani güçlere karşı mücadele veriyorsunuz. Işığı geri getirmek için sizin gücünüze ihtiyaç var. Seçilmiş kişisiniz. Sevimli karakterler ve onlar kadar iyi savaşan sevimli evcil hayvanlarla maceraya atılıyorsunuz. Canavarlarla savaşıp onları gücünüze güç katan ruh kartları içine mühürlemekten arkadaşlarınızla ganimet avına çıkmaya, bilgelik ve cesaret gerektiren iki oyunculu görevlere katılmaktan loncaları bozguna uğratmaya pek çok aksiyon sizi bekliyor.

 

Erkan Calp

Tales of Wind

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
2.4 GB DOSYA BOYUTU

Şehir, şeytani güçlerin gölgesinde. Siz seçildiniz!

Tales of Wind, iOS platformunda da ücretsiz aksiyon MMO RPG oyunu. Anime stili sevimli karakterlerin bulunduğu gerçek zamanlı PvE - PvP oyunda Tanrılar tarafından kutsanan Laplace Şehri’ne girmeye çalışan şeytani varlıkları durdurmaya çalışıyorsunuz. Hikayenin geri planda tutulduğu, hızlı tempolu savaşlar içeren, farklı oyun modlarıyla uzun süreli oynanış sunan yapım, devasa çok oyunculu çevrimiçi oyun ve rol yapma oyunlarını harmanlıyor.

Sevimli karakterler ve onların evcil hayvanlarını da yanınıza alarak tehlikeli bir maceraya atılıyorsunuz. Tanrıların kutsadığı Laplace Şehri, şeytani güçlerin gölgesinde. Bunun sebebini bulabilecek, ışığı geri getirebilecek tek kişi sizsiniz. Oyunda seçilmiş kişi olarak bulunuyorsunuz. Güçlü yaratıkları bozguna uğratıp onları ruh kartları içine mühürlemekten diğer oyuncularla uçsuz bucaksız bir dünyada ganimet avlamaya, ikili görevlere katılmaktan çiftlik yönetmeye, loncalarla savaşmaktan bilgi yarışmasına farklı pek çok aksiyona giriyorsunuz. 20’den fazla oyun modu sizi bekliyor.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tales of Thorn

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir rol yapma oyunu
  • Pirate Tales

    Hikaye odaklı ilerleyen farklı bir korsan savaş oyunu
  • Guardian Tales APK

    Guardian Tales APK, android için popüler rol yapma oyunu.
  • Warriors of Waterdeep

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir rol yapma oyunu
  • Sky: Children of the Light

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Dawn of Isles

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Echo of Phantoms

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Guns of Survivor

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu