Talking Tom Cake Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
382 TOPLAM İNDİRME

Konuşan Tom ve arkadaşlarıyla dünyanın en uzun pastasını yapın.

Talking Tom Cake Jump, Konuşan Tom ve arkadaşlarıyla dünyanın en uzun pastasını yapmaya çalıştığınız süper eğlenceli bir mobil oyun. Talking Tom Türkçe adıyla Konuşan Tom serisiyle büyüyen çocuğunuz veya küçük kardeşiniz için indirebilirsiniz, hoşuna gidecektir. Çizgi film tadında, animasyonlarla güçlendirilmiş hoş görseller sunuyor.

Mobil platformda her oyunu milyonlarca indirmeye ulaşan popüler geliştirici Oufiti7’nin yeni oyunu Talking Tom Cake Jump’ta Konuşan Tom ve onun biricik sevgilisi Konuşan Angela başta olmak üzere serinin sevilen isimleri pasta yapımı için buluşuyor. Dünyanın en büyük pasta yapımı için harekete geçen karakterlerimize yardımcı oluyorsunuz. Leziz meyveli ve çikolatalı pastaları üst üste dizmeniz yeterli oluyor. Her pasta ekleyişinizde karakterler tepki gösteriyor, yükseldikçe sevinçleri artıyor.

Erkan Calp

Talking Tom Cake Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
106 TOPLAM İNDİRME
175.1 MB DOSYA BOYUTU

Konuşan Tom ve arkadaşlarıyla en büyük, en leziz pastayı yapın.

Talking Tom Cake Jump, Konuşan Tom ve Angela, Hank, Ben ve Ginger’ın yer aldığı süper eğlenceli mobil oyun. Popüler serinin yeni oyununda Konuşan Tom, onun biriciği Angela ve yanlarından ayrılmayan arkadaşlarıyla dünyanın en uzun pastasını yapmaya çalışıyorsunuz. Çizgi film tadında hoş grafikler, animasyonlar sunan oyun, küçük yaşta oyuncular için ideal.

iPhone/iPad cihazınızda oyun oynayan çocuğunuz/küçük kardeşiniz için gönül rahatlığıyla indirebileceğiniz oyunlardan Talking Tom serisinin yenisinde Konuşan Tom ve arkadaşlarıyla pasta yapıyorsunuz. Çikolatalı ve meyveli pastaları üst üste dizerek sevimli karakterlere yardımcı oluyorsunuz. Pasta katı yükseldikçe karakterler çılgına dönüyor, yeni güçlendirici, yer ve kostümlerin de kilidi açılıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Talking Tom Farts

    Yeni Konuşan Tom (Talking Tom) oyununda yiyip uçuyoruz.
  • My Talking Tom APK

    My Talking Tom APK veya Google Play'den Android telefonlara yüklenebilir. Benim Konuşan Tom'um, en popüler sanal evcil hayvan oyunudur.
  • My Talking Tom Friends

    My Talking Tom Friends (Benim Konuşan Tom'um Arkadaşlar) Android oyunu.
  • Talking Tom Jump Up

    Konuşan Tom ve arkadaşları zıplayarak eğleniyor.
  • My Talking Tom 2 APK

    My Talking Tom 2 APK Android oyununda konuşan kedi Tom'la eğlenceli oyunlar sizi bekliyor. Benim Konuşan Tom'um 2 oyunu oynaması ücretsizdir.
  • Talking Tom Sky Run

    Talking Tom Sky Run Android Oyunu İndir: Konuşan Tom ve arkadaşlarının gökyüzünde maceralarına katılın.
  • Talking Tom Splash Force

    Konuşan Tom, Angela ve arkadaşları su savaşına giriyor.
  • Talking Tom Gold Run APK

    Talking Tom Gold Run, Konuşan Tom ve arkadaşlarının çalınan altın peşinde olduğu yeni oyunu. Altına Koş Tom oyunu ücretsiz oynanabilir.