Talking Tom Jetski

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
709 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Talking Tom Jetski mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur

Talking Tom Jetski ya da Türkçe adıyla Konuşan Tom Jetski oyunculara bitmek bilmeyen bir yarış tecrübesi sunan bir mobil sonsuz koşu oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Talking Tom Jetski'de Talking Tom Cat oyunlarından tanıdığımız Tom ve Angela'nın deniz kıyısında geçen renkli ve heyecanlı maceralarına katılıyoruz. Kahramanlarımız mavi sular ve beyaz kumlarla kaplı bu deniz kenarında jetski ile yarışmaya ve eğlenceli bir şekilde vakit geçirmeye karar veriyorlar. Biz de onları kontrol ediyoruz ve bu yarışlarda heyecan dolu anlar yaşama keyfine erişebiliyoruz.

Talking Tom Jetski'da bizi sonlanmayan bir yarış macerası bekliyor. Kahramanlarımız Tom veya Angela'dan birini seçtikten sonra kıyı boyunca uzanan yarış pistinde jetskimiz ile karşımıza çıkan engelleri aşmaya ve yolumuz üzerindeki yıldızları toplama çalışıyoruz. Bu işi yaparken rampalardan zıplayabiliyor ve havada süzülebiliyoruz. Ayrıca toplayacağımız bonuslar geçici bir süreliğine süper hızlara çıkmamıza yarımcı oluyor.

Talking Tom Jetski göze oldukça hoş görünne renkli grafiklerle donatılmış ve oldukça kolay bir şekilde oynanabiliyor.

Can Erdil Şentürk

Talking Tom Jetski

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
99 TOPLAM İNDİRME
77.2 MB DOSYA BOYUTU

Talking Tom Jetski mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur

Talking Tom Jetski sevimli kahramanlarımız Tom ve Angela ile birlikte heyecan dolu jetski yarışlarına katılmamızı mümkün kılan bir mobil yarış oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olan Konuşan Tom Jetski'de deniz kenarında eğlenceli bir şekilde vakit geçirmeye çalışan Tom ve Angela'ya katılıyoruz ve jetskilerimize atlayarak su üzerinde akrobatik hareketler yaparak yarışıyoruz. Oyunda turkuaz suların ve beyaz kumların birleştiği bir sahil boyunca jetskimizle şov yapabiliyoruz ve en yüksek puanı yakalamak için önümüzdeki zorlu engelleri aşmaya çalışıyoruz.

Talking Tom Jetski'de temel amacımız kahramanımız jetskisiyle ilerlerken karşısına çıkan engellere çarpmamasını sağlamak. Bu iş için jetskimizi sağa ve sola yönlendiriyoruz. Ayrıca rampalardan zıplayarak havada süzülebiliyor ve engelleri bu şekilde atlatabiliyoruz. Yolumuz üzerindeki yıldızları toplayarak daha çok puan kazanabilir, bonusları toplayarak geçici bir süreliğine süper hıza çıkabiliriz. Oyunun bitmek bilmeyen bir yarış tecrübesi sunması size uzun süren bir eğlence sağlıyor.

Talking Tom Jetski'de renkli ve göze oldukça hoş görünen grafikler kolay kontrollerle birleşmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Talking Tom Jetski 2

    Talking Tom (Konuşan Tom) ve arkadaşlarıyla jetski yarışlarına katılıyoruz.
  • Tom's Jetski

    Tom's Jetski, Konuşan Tom ve Angela'nın jet ski keyfine ortak olduğunuz bir Android oyunu.
  • My Talking Tom APK

    My Talking Tom APK veya Google Play'den Android telefonlara yüklenebilir. Benim Konuşan Tom'um, en popüler sanal evcil hayvan oyunudur.
  • My Talking Tom Friends

    My Talking Tom Friends (Benim Konuşan Tom'um Arkadaşlar) Android oyunu.
  • Talking Tom Farts

    Yeni Konuşan Tom (Talking Tom) oyununda yiyip uçuyoruz.
  • Talking Tom Gold Run APK

    Talking Tom Gold Run, Konuşan Tom ve arkadaşlarının çalınan altın peşinde olduğu yeni oyunu. Altına Koş Tom oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • My Talking Tom 2 APK

    My Talking Tom 2 APK Android oyununda konuşan kedi Tom'la eğlenceli oyunlar sizi bekliyor. Benim Konuşan Tom'um 2 oyunu oynaması ücretsizdir.
  • Talking Tom Cat 2

    Talking Tom Cat 2 ile Android cihazınız komik bir konuşan kediye dönüşüyor