Talking Tom Pool

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.8/5 ZİYARETÇİ
2,702 TOPLAM İNDİRME

Talking Tom Pool, Konuşan Tom ile arkadaşları Angela, Ben, Ginger ve Hank ile havuzda eğlendiğiniz bir Android oyunu.

Talking Tom Pool, kız arkadaşı Angela ile maceralara atılan sevimli dostumuz Konuşan Tom’un başrolde olduğu Android oyunu. Serinin yeni oyununda Tom’un arkadaşlarıyla beraber havuz kenarında verdiği partiye katılıyoruz. Yüzme havuzunda eğlencenin dibine vuran Tom ile vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Android telefon ve tablette oyun oynamayı seven küçük yaştaki arkadaşların favori oyunlarından Talking Tom (Konuşan Tom) serisinin son oyununda yüzme havuzunda vakit geçiriyoruz. Yüzme simidiyle havuzun içerisinde arkadaşlarımıza çarparak eğleniyoruz. Havuz küçük, havuzdaki karakter sayısı da çok olduğundan oldukça eğleniyoruz.

Oynanış ise çocukların oynayabileceği düşünülerek hazırlandığından çok basit. Başta olmak üzere her karakterin (Angela, Hank, Ben, Ginger) yüz simitleri farklı renkte. Sizin yapmanız gereken; kendi simidinizle aynı renkte simidi görüp ona fırlatmanız kendinizi. Basit çek – bırak hareketiyle bunu yapıyorsunuz. Eğlencenin dozunu artırmak için çeşitli güçlendiriciler koyulmuş. Unutmadan, arkadaşlarımızla eğlendiğimiz cennet yeri istediğimiz şekilde şekillendirebiliyoruz.

Erkan Calp

Talking Tom Pool

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
468 TOPLAM İNDİRME

Talking Tom Pool, Konuşan Tom, Angela ve arkadaşlarının havuz keyfini dahil olduğunuz iPhone/iPad oyunu.

Talking Tom Pool, Konuşan Tom, sevgilisi Angela ve arkadaşlarının yer aldığı, yüzme havuzunda eğlendiğiniz bir iOS oyunu.

Konuşan Tom serisini daha öncesinde oynamamış olsa da küçük kardeşiniz veya çocuğunuz için iPhone ve iPad’inize indirmenizi tavsiye ederim. Popüler serinin yeni oyunun da güldüren sahneler eksik olmuyor. Tom yine bizi gülme krizine sokuyor.

Daha çok çocuklara hitap eden renkli bir bulmaca oyunu Talking Tom Pool. Oyunda tatil keyfi yapan Tom ve arkadaşlarına katılıyoruz. Oyunun geliştiricisine göre Tom, havuzda parti veriyor ancak oyunda yaptığımız şey bir partide eğlenmek yerine havuzun içinden çıkmadan arkadaşlarımızla şakalaşmak. Yüzme simidimizle üzerlerine fırlayarak havuzda eğlenmek dışında bir şey yapmasak ta oyun çok keyifli. Sadece Tom ve Angela’nın olmaması da güzel. Kendi parkımızı oluşturabilmemiz daha da güzel.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Talking Tom APK

    My Talking Tom APK veya Google Play'den Android telefonlara yüklenebilir. Benim Konuşan Tom'um, en popüler sanal evcil hayvan oyunudur.
  • My Talking Tom Friends

    My Talking Tom Friends (Benim Konuşan Tom'um Arkadaşlar) Android oyunu.
  • Talking Tom Farts

    Yeni Konuşan Tom (Talking Tom) oyununda yiyip uçuyoruz.
  • Talking Tom Gold Run APK

    Talking Tom Gold Run, Konuşan Tom ve arkadaşlarının çalınan altın peşinde olduğu yeni oyunu. Altına Koş Tom oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • My Talking Tom 2 APK

    My Talking Tom 2 APK Android oyununda konuşan kedi Tom'la eğlenceli oyunlar sizi bekliyor. Benim Konuşan Tom'um 2 oyunu oynaması ücretsizdir.
  • Talking Tom Cat 2

    Talking Tom Cat 2 ile Android cihazınız komik bir konuşan kediye dönüşüyor
  • Talking Tom Bubble Shooter

    Talking Tom Bubble Shooter oyununda Konuşan Tom ve arkadaşlarıyla baloncuk vurmaca oynuyoruz.
  • Talking Tom Cake Jump

    Konuşan Tom ve arkadaşlarıyla dünyanın en uzun pastasını yapın.