Talkray

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,237 TOPLAM İNDİRME

Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.

Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tablet bilgisayarlar için hazırlanmış olan uygulama sayesinde listenizde yer alan kişilerle herhangi bir harici ücret ödemeden iletişim kurabilirsiniz.

Temel olarak anlık metin mesajlaşmalarına yoğunlaşan uygulama ek olarak sesli görüşmelere de imkân tanıyor. Karşınızdaki kişiye fotoğraf ya da resim gönderebilirsiniz. Ya da video kaydederek o videoyu mesaj olarak iletebilirsiniz. Sesli görüşmenin yanı sıra sesli mesajlar gönderimine de olanak sağlayan uygulama konferans görüşmelerinin yapılabilmesine de imkân tanıyor.

Talkray uygulamasının özellikleri:

  • Anlık metin temelli iletişim
  • Sesli mesaj gönderme
  • Resim ve fotoğraf gönderme
  • Video gönderme
  • Sesli görüşme
  • Konferans görüşmesi
  • Metin temelli grup görüşmeleri
  • Tablet desteği
Onur Şendere

Talkray

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
917 TOPLAM İNDİRME

Talkray uygulaması hem ücretsiz hem de reklamsız iPhone ve iPad sohbet ve mesajlaşma uygulamalarından bir tanesi.

Talkray uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızda arkadaşlarınızla herhangi bir sınırlama yaşamadan istediğiniz gibi mesajlaşabilirsiniz. Pek çok benzer ücretsiz mesajlaşma uygulamasının aksine, çok geniş iletişim seçenekleri barındıran ve herhangi bir reklam içermeyen uygulama, sevdiğiniz insanlarla sohbet ederken bunu çok rahat bir şekilde gerçekleştirebilmenize olanak tanıyor.

Uygulamayı kullanırken dilerseniz yazılı mesajlar gönderebiliyor, resimler ve videoları iletebiliyor, aynı zamanda tek bir odada arkadaşlarınızla konferanslar düzenleyebiliyorsunuz. Dolayısıyla hem özel mesaj gönderimine hem de toplu sohbetlere olanak tanıyor diyebilirim. Grup sohbetleri sırasında kimin konuştuğunu ya da yazdığını görebildiğiniz için konuşma sırasında herhangi bir karışıklık yaşamak da oldukça zor oluyor.

Uygulamayı kurar kurmaz, kontak bilgileriniz içerisinde hangi kullanıcıların Talkray sahibi olduğunu görebiliyor ve hemen onlara mesaj göndermeye başlayabiliyorsunuz. Uygulama internet bağlantınızı kullanarak çalıştığı için 3G veya Wi-Fi bağlantınız olması gerektiğini unutmayın.

Talkray grup sohbetlerine geç kaldıysanız bile telaş etmeye gerek olmuyor. Zira hali hazırda başlamış olan sohbetlere sonradan da giriş yapabiliyorsunuz ve giriş yaptıktan sonra hemen sohbete dahil olabiliyorsunuz.

Pek çok benzer ücretli uygulamalardan kaçınmak ya da reklamsız bir sohbet uygulamasına erişmek istiyorsanız Talkray'e göz atmanız gerektiğine inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

Talkray

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
8 MB DOSYA BOYUTU

Talkray uygulamasını kullanarak Windows Phone cihazlarınızdan dostlarınızı arayabilir, onlara mesajlar gönderebilirsiniz.

Talkray uygulaması, Windows Phone akıllı telefon kullanıcıları için hazırlanmış ücretsiz bir mesajlaşma ve arama yapma uygulaması olarak karşımıza çıktı. İnternet bağlantısı üzerinden çalıştığı için herhangi bir şekilde normal görüşme dakikalarınızdan çalmayan veya SMS paketinizi bitirmeyen uygulama, böylelikle her an her yerden dostlarınıza erişmenize yardımcı oluyor.

Oldukça sade ve anlaşılır bir arayüzle birlikte sunulan uygulama, tüm dünya çapındaki kullanıcıları birbirine bağlayabiliyor ve böylece dünyanın öteki ucunda da olsa dostlarınıza çağrı yaparak ulaşabiliyorsunuz. Bu çağrılar esnasında çok düşük miktarda veri kullanımı gerçekleştirildiği için 3G üzerinden görüşme yaparken bile güvenle kullanabiliyorsunuz.

Çağrılara ek olarak mesajlaşma imkanları da sunan uygulama, grup görüşmelerinin hem çağrı hem de mesaj olarak yapılmasına olanak tanıyor ancak bu konuda 25 kişilik bir sınır olduğunu da belirtmek gerekiyor. Uygulamanın kişi ekleme gerektirmemesi ve direkt olarak rehberinizden faydalanması sayesinde onu kullanan tüm arkadaşlarınızı hemen görerek aramalar yapmanız yahut mesajlar göndermeniz çok kolay oluyor.

Emoji desteğine de sahip olan ve çağrılar veya mesajlar esnasında kesintiler barındırmayan uygulama, akıcı bir şekilde iletişim kurmak isteyenlerin tercihleri arasında yer alacaktır. Denemelerimiz esnasında herhangi bir sorun veya performans sıkıntısıyla da karşılaşmadığımızı belirtmek gerekiyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • iMeet

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.
  • Knock

    Knock kullanıcıların çok daha hızlı iletişim kurmasını sağlayan bir mobil uygulamadır
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.
  • Curse

    Curse oyun içi iletişim kurmanızı sağlayan bir mobil sohbet uygulamasıdır