Tandem

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
588 TOPLAM İNDİRME

Tandem, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz sosyal bir eğitim uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.

Tandem, Android işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir eğitim uygulaması olarak karşımıza çıkıyor..- Benzerlerine göre farklı bir konsept ile karşımıza çıkan Tandem, kullanıcıları sosyalleştiriyor.

Sosyal medya uygulaması gibi çalışan Tandem, farklı dillerden arkadaş edinmenize ve merak ettiğiniz konuları onlardan öğrenmenize yarıyor. Sürekli olarak yabancılarla etkileşim içerisinde olduğunuz uygulamada ortak ilgi alanlarına ve meraka sahip olduğunu insanları bulabilir ve onlarla sohbet edebilirsiniz. En basitinden isminizin Japonca ne anlama geldiğini öğrenmek için Tandem'i kullanabilirsiniz. Yaklaşık 6 dile sahip olan Tandem ile neredeyse tüm meraklarınızı giderebilir ve dünyanın her bölgesinden arkadaş edinebilirsiniz. Hızlı ve basit bir kullanımı olan uygulama kullanıcıları da zora sokmuyor. Böylece kolayca istenilen bilgi elde edilebiliyor. 

Tandem uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Tandem

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
179 TOPLAM İNDİRME
65.2 MB DOSYA BOYUTU

Tandem, iOS işletim sistemine sahip olan cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir eğitim uygulaması.

Tandem, iOS cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir eğitim uygulaması olarak tanımlanabilir. iTunes üzerinde pek çok eğitim uygulaması bulmak mümkün fakat Tandem'e benzer bir deneyim sunan ne yazık ki çok fazla seçenek yok.

Uygulamanın çalışma mantığı adeta bir sosyal medya platformu gibi işliyor. Tandem, kullanıcıları arasında bir ağ kurarak onların birbirleriyle etkileşime girmelerini sağlıyor. Aynı ilgi alanlarına, aynı hobilere, aynı merak konularına sahip olduğumuz kullanıcılarla Tandem üzerinde bir araya gelebiliyor ve birlikte sohbet edebiliyoruz. Örneğin ismimizin Japonca yazılışını merak edersek bunu direkt olarak Japonya'da ikamet eden birisine sorma şansına sahibiz. Elbette örnekleri çoğaltmak mümkün. Herhangi bir dilde herhangi bir kelimenin karşılığını merak edersek yine Tandem üzerinden cevabı bulabiliyoruz.

Tandem'in en iyi yanlarından birisi de kullanıcıları uzun prosedürlere tabi tutmaması. Bu sayede hem hızlı hem de kesintisiz bir deneyim sunuyor. Uygulama üzerinde tanıştığımız kişilerle iletişim bilgilerimizi paylaşarak canlı olarak da görüşme şansına sahip oluyoruz. İstersek mesaj atabilir, istersek de özel mesaj yollayarak etkileşime girebiliriz.

Eğitimin yaşı, yeri ve zamanı olmadığına inanıyorsanız Tandem mutlaka kullanmanız gereken seçenekler arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yakın Eğitim

    Yakın Eğitim uygulamasında hakimlik, kaymakamlık, arabuluculuk vb. sınavlara hazırlanabilirsiniz.
  • EBA (APK)

    EBA APK (Eğitim Bilişim Ağı), öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişimi sağlamak, eğitim hayatları süresince kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulmuş bir portaldır.
  • İzBB Akademi

    İzBB Akademi uygulamasıyla size faydası olacak birçok alanda online eğitim alabilirsiniz.
  • Lideno

    Lideno uygulaması, lise öğrencilerinin derslerde başarılı olması için kapsamlı eğitim içerikleri sunuyor.
  • Udemy

    Udemy, online eğitim, ders çalışma ve öğrenmek istediğiniz her şey için kullanabileceğiniz bir Android online eğitim videosu.
  • Gojimo

    Gojimo uygulamasıyla farklı dersler ve konularda sorular üreterek ders çalışabilirsiniz.
  • mDoğa

    mDoğa uygulaması Doğa Koleji öğrencilerine özel bir öğrenme ortamı sunuyor.
  • Okuvaryum

    Çocuklarınıza okuma alışkanlığı kazandırmak için Okuvaryum uygulamasını kullanabilirsiniz.