Tank Stars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,673 TOPLAM İNDİRME

Tank Stars oyununda yaptığınız atışlar ile rakibinizi etkisiz hale getirmeye çalışın.

Karşınızda çok güçlü bir rakip var. Dikkatli olmalı ve en güçlü tankınızı almalısınız. Hazır olun,  Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Tank Stars oyununda savaş başlıyor! 

Tank Stars, iki kişi ile oynanan oldukça eğlenceli bir oyundur. Oyuna başlamadan önce paranıza göre tank seçimi yapıyorsunuz. Tanklar dayanıklılıklarına ve hızlarına göre değişiklik gösteriyor. Bu yüzden en güçlü tankı almanızda fayda var. Tank kullanmayı bilmiyor olabilirsiniz fakat Tank Stars oyununda hemen öğreneceksiniz. Tank Stars oyunu bir dağ üzerinde geçiyor. Rakibiniz ile birlikte  savaşa ilk olarak oyunun sizi atadığı konumlardan başlıyorsunuz. Oyun başladıktan sonra kendi taktiğinize göre tankı yönlendirebilmeniz mümkün.

Tank Stars oyununda tankla birlikte atışlar yapıyorsunuz. Sırayla yapılan atışlar sonucunda tankı parçalanan oyunu kaybediyor. Bu yüzden iyi bir şekilde nişan almalı ve asla boş yere atış yapmamalısınız. Cephaneniz sınırlı ve rakibiniz bu durumu biliyor. Bu yüzden rakibinizi bekleyip onun atışlarına göre cephanenizi harcamaya özen gösterin.

Eğlenceli bir oyun olan Tank Stars, sizi boş zamanlarınızda oldukça eğlendirecek. Hemen şimdi Tank Stars oyununu indirin ve atışlara başlayın!

Uğur Sağlam

Tank Stars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
92 TOPLAM İNDİRME
306.1 MB DOSYA BOYUTU

Tank Stars oyununda karşılıklı atışlar yaparak rakibi yenmeye çalışın!

Arkadaşınızla birlikte tank savaşı yapmaya hazır mısınız? iPhone ve iPad cihazlarınız için ücretsiz olarak indirebileceğiniz Tank Stars oyununda aksiyon dolu anlar sizi bekliyor. Hemen tankınızı seçin ve savaşa hazırlanın!

Tank Stars oyununda onlarca farklı tank arasından birisini seçmeniz gerekiyor. Oyunun oynanış mantığı ise oldukça basit. Tank Stars iki kişi ile oynanıyor. Oyunda bir dağ üzerinde konumlanıyorsunuz ve birbirinize tank topu atışları yapıyorsunuz. Bu atışlar sonucunda tankı patlayan oyunu kaybediyor. Oldukça keyifli bir oyun olan Tank Stars oyununda atışları yapmak için acele etmeyin. Çünkü hızlı olan değil en taktiksel atışı yapan oyunu kazanıyor.

Tank Stars oyununda top atışları için çeşitli özellikler mevcut. Bu özellikler sayesinde rakibinizi daha kısa sürede yenebilirsiniz. Oyunda bulunan her tankın farklı hızı ve dayanıklılığı bulunmakta. Bu yüzden oyuna başlamadan önce güçlü bir tank seçtiğinize emin olun. Ekranın üst kısmında yer alan can bölümlerinden hem kendi canınızı hem de rakibin ne kadar canının kaldığını görebilirsiniz. Eğer canınızın az kaldığını düşünüyorsanız biraz geri çekilmenizde fayda olabilir.

Oldukça eğlenceli bir oyun olan Tank Stars’ı hemen şimdi indirin ve arkadaşlarınıza meydan okuyun!

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Journey of 1000 Stars

    Journey of 1000 Stars, bulutlar üzerinde sekerek yıldız topladığınız Android oyunu.
  • Hoop Stars

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Tank 1990 Free

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz retro tank oyunudur.
  • Hello Stars

    Eşsiz deneyim sunan bir bulmaca oyunu
  • Tank Recon 2

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz savaş oyunudur.
  • Stars Path

    Stars Path'te zigzag bir yol üzerinde ilerlemeye çalışan karaktere yardım ediyoruz.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • JİPPO! Street

    android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen JİPPO! Street mobil oyunu, blokları eşleştirerek harika caddeler inşa edebileceğiniz keyifli bir beceri oyunudur.