Tap Hero

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Tap Hero, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor.

Tap Hero, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor. Zorlu bir oyun olarak karşımıza çıkan Tap Hero'da sağdan ve soldan gelen düşmanları öldürmeye çalışıyorsunuz.

Basit kontrollere sahip bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkan Tap Hero'da sağınızdan ve solunuzdan gelen düşmanları öldürmeye çalışıyorsunuz. Zorlu bir oyun olarak nitelendirebileceğimiz oyunda nostaljik grafikler yer alıyor. Sonsuz oyun moduna sahip olan Tap Hero'da rakiplerinizi öldürmeye çalışıyor ve farklı silahlar kullanarak yüksek puanlara ulaşabiliyorsunuz. Elinizi çabuk tutmalı ve combolara yaparak aldığınız puanı arttırmalısınız. 8 bitlik retro tarz grafiklere sahip olan oyunda işiniz oldukça zor. Dikkatinizi bir saniye olsun kaçırmamanız gerekiyor. Hızlı ve tempolu bir oyun için Tap Hero'yu mutlaka denemelisiniz.

Ölmemek için tüm düşmanlarınızı ortadan kaldırmanız gerekiyor. Farklı silahların da yer aldığı oyunda zevkli zamanlar sizleri bekliyor. Reflekslerinizi test edebileceğiniz Tap Hero oyunu sizleri bekliyor.

Tap Hero oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Tap Hero

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
26.1 MB DOSYA BOYUTU

Tap Hero, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor.

Tap Hero, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur. Zevkli zamanlar geçirebileceğiniz oyunda sağınızdan ve solunuzdan gelen düşmanları alt etmeye çalışıyorsunuz.

Zorlu bir beceri ve aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkan Tap Hero'da düşmanlarınızı ortadan kaldırmaya çalışıyor ve yüksek puanlara ulaşabiliyorsunuz. Sonsuz oyun modunun yer aldığı oyunda 8 bitlik retro tarz grafiklerle uğraşıyor ve eğlenceli seslerle aktif olarak oyunun içerisine dahil oluyorsunuz. Farklı silahların yer aldığı oyunda elinizi çabuk tutarak düşmanlarınızı öldürmeniz gerekiyor. Elinizi çabuk tutmalı ve combolar yaparak aldığınız puanı arttırmalısınız. Hem kendinizle hemde arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz Tap Hero oyununu sakın kaçırmayın. Hızlı ve tempolu bir oyun için Tap Hero'yu mutlaka denemelisiniz.

Farklı düşmanların ve silahların yer aldığı oyunda zevkli zamanlar sizleri bekliyor. Reflekslerinizi test edebileceğiniz oyunda aksiyon ve macera sizleri bekliyor. Tap Hero oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • One Tap Hero

    One Tap Hero, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir platform oyunudur.
  • Tap! Tap! Faraway Kingdom

    Tap! Tap! Faraway Kingdom, retro görselli savaş oyunu olarak Android platformunda öne çıkıyor.
  • Tap Devil

    Tap Devil, silahlanmanızı ve kötülerle savaşarak onları yok etmenizi amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • Tap Titans 2

    Tap Titans 2, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve seriye daha güçlü titanlarla devam eden sürükleyici bir aksiyon oyunudur.
  • Tap Villains

    Tap Villains, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlar üzerinde oynanabilecek bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Gery Tap

    Gery Tap, kahraman karakterinizle birlikte düşmanlarla savaşmanızı amaçlayan oldukça eğlenceli bir aksiyon oyunudur.
  • Rope Hero 3 APK

    Rope Hero 3 APK Android oyunda bir süper kahramanın yerine geçiyorsunuz.
  • Tap Adventure: Time Travel

    Tap Adventure: Time Travel, Android üzerinde oynanabilen bir savaş oyunudur.