Tap Soccer

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

Langırt tarzı basit bir futbol oyunu arıyorsanız Tap Soccer ieğleneceğinizi garanti edebileceğimiz bir örnek.

Klasik langırt oyunu kadar basit bir futbol oyunu arıyorsanız Android için beceri yeneteklerinizi sınayan Tap Soccer ile iyi vakit geçireceğinizi garanti edebiliriz. Sadeliği ve oyun keyfini bir arada sunmayı başaran Tap Soccer ile dünya kupasından bildiğiniz milli takımlar kapışıyor. Bu nedenle Türkiye'nin olmamasi üzücü. Bu aralar dünya futbolunda çok iyi sonuçlar elde etmediğimiz bir sır değil. Dolayısıyla yabancı bir yapımcı da bizim takımımızı oyuna eklememiş olmakla büyük bir hata yapt diyemeyiz.

Oyuna tekrar bir bakış attığımızda ikili takımlar halinde kapışıldığı dikkatimizi çekti. Bir otomatik kontrollü kaleci ile birlikte ortada teke tek kapıştığınız bir futbolcunuz var. Solda bulunan sanal buton sayesinde futbolcunuzu kontrol ederken sağdaki buton şut çekmenizi sağlıyor. Bir yandan da top kapma ve kaptırmama mücadeleniz olacak. Sevimli bir tutbol sahası, sevimli poligon render grafikleri ve renkli bir oyun tasarımı güzel bir şekilde harmanlanmış.

Android için ücretsiz ve eğlenceli bir oyun arıyorsanız basit olduğu kadar bağımlılık yapacak kadar eğlenceli olmayı başaran bu oyunu es geçmemenizi öneriyorum.

Alper Çetiner

Tap Soccer

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
23.4 MB DOSYA BOYUTU

Langırt tarzı basit bir futbol oyunu arıyorsanız Tap Soccer ieğleneceğinizi garanti edebileceğimiz bir örnek.

Langırt oyunlarından alıştığınız basitlikte bir futbol oyunu olan Tap Soccer, sade olmakla birlikte son derece eğlenceli olmayı başaran bir oyun. İkiye iki oynanan oyunda dünyaca ünlü milli takımlar birbirileriyle kapışıyor. Burada Türkiye'nin bulunmaması üzücü, ancak son zamanlarda uluslararası futbol sahnesinde başarısız bir yola doğru sürüklendiğimizi düşünecek olursak yurt dışındaki bir yapımcının Türk Milli Takımını eksik bırakmış olması doğal karşılanır.

Oyuna geri dönecek olursak, her iki takım ikişerli gruplar halinde birbiriyle mücadele ediyor. Burada otomatik kontrolü olan kaleci haricinde saha ortasında duran oyuncuyu siz kontrol ediyorsunuz ve amacınız tabii ki gol atmak. Sanal yön butonu solda yer alırken sağda bulunan tuş ile şut çekiyorsunuz. Tabii rakibinizle de mücadele edip topu kaybetmemeniz gerekiyor. Şirin bir tepsinin üzerine dizili olan mini futbol sahası ve sevimli poligon grafikleri oyuna güzel bir renk katmayı başarmış.

Ücretsiz ve eğlenceli bir futbol oyunu arıyorsanız iOS cihazınız için tasarlanmış bu oyuna mutlaka göz atmanızı öneririz. Bağımlı olma ihtimaliniz oldukça yüksek.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tip Tap Soccer

    Tip Tap Soccer, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz tık tabanlı bir spor simülasyonu oyunudur.
  • Tap Tap Escape

    Tap Tap Escape, Türk yapımı zorlu eğlence dozu yüksek beceri oyunu.
  • tap tap tap

    tap tap tap isimli bu oyunda, hızlı refleksler sergileyerek ekranda anlık beliren komutları yerine getirmeye çalışıyoruz.
  • Tap Tap Dash

    Tap Tap Dash, Android cihazınızda reflekslerinizi geliştirmek amacıyla oynayabileceğiniz süper eğlenceli bir oyun.
  • Tadpole Tap

    Tadpole Tap, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.
  • Tap Archer

    Tap Archer okçuluk yeteneklerinizi sınadığınız bir mobil beceri oyunudur
  • Tap the Frog Faster

    Tap the Frog Faster mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Tap The Duck

    Tap The Duck, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz ve eğlenceli bir beceri oyunudur.