Tap the Frog Faster

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

Tap the Frog Faster mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

Tap the Frog Faster içinde çok sayıda farklı mini oyun barındıran ve uzun süreli bir eğlence sunan bir mobil beceri oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Tap the Frog Faster'da ana kahramanımız sevimli bir kurbağa. Kurbağa kahramanımız yeni macerasında bir tapınağı ziyaret ederek usta kurbağanın öğrencisi olmaya çalışıyor, biz de ona bu macerasında eşlik ediyoruz ve karşısına çıkan testleri aşmasına yardımcı oluyoruz. Bu işi gerçekleştirebilmek için dokunma yeteneklerimizi ve reflekslerimizi kullanmamız gerekiyor.

Tap the Frog Faster'da çoğunlukla bir renk eşleştirme oyunu gibi bulmacalar karşımıza çıkıyor ve bu bulmacalarda aynı renkteki ve şekildeki şeylerin üzerine dokunarak onları eşleştiriyoruz. Bu işi yapmamız için bize belli bir süre verildiği için Tap the Frog Faster oldukça heyecanlı bir oynanış sunabilmekte.

Tap the Frog Faster içinde güçlü bölüm sonu kurbağalarıyla karşılaşabilir ve dokunma yetnekelerinizi onlara karşı sergileyebilirsiniz. Tap the Frog Faster genel olarak göze hoş görünen grafiklere saihp.

Can Erdil Şentürk

Tap the Frog Faster

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
60.1 MB DOSYA BOYUTU

Tap the Frog Faster mobil cihjazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

Tap the Frog Faster renkli bir görünüme sahip olan ve oyunculara heyecan dolu bir oynanış sunan bir mobil beceri oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Tap the Frog Faster'da oyuncular sevimli kurbağa dostlarına yardımcı olarak usta kurbağadan eğitim almaya hak kazanmasını sağlıyorlar. Bu iş için usta kurbağanın tapınağını ziyaret ediyoruz ve ustanın bize sunduğu zorlu testleri birer birer geçmeye çalışıyoruz. Bu işi gerçekleştirirken de reflekslerimizi konuşturmaktayız.

Tap the Frog Faster zamana karşı yarıştığınız bulmacalar içeren bir mobil oyun. Oyun içerisinde farklı mini oyunlar yer alıyor ve bu sayede oyunculara uzun süren bir eğlence sunuluyor. Bu mini oyunların büyük kısmında bir renk eşleştirme oyunu gibi aynı renkteki eşyaları ya da kurbağaları veya aynı şekilleri üzerlerine dokunarak zaman dolmadan birleştirmeye çalışıyoruz. Ayrıca güçlü bölüm sonu kurbağalarıyla yarıştığımız karşılaşmalar da oyunda bizi bekliyor.

Tap the Frog Faster her yaştan oyun severe hitap eden bir mobil oyun olarak özetlenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tap the Frog: Doodle

    Tap the Frog: Doodle, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz ve eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Tap the Frog

    Tap the Frog birçok küçük oyunu içerisinde barındıran bir oyun paketidir
  • Ride with the Frog

    Ride with the Frog, kurbağanın arkadaşlarını kurtarmasına yardımcı olduğunuz platform oyunu.
  • Tap The Duck

    Tap The Duck, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz ve eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Tap the Tower

    Tap the Tower, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Don't Tap The Police Car

    Don't Tap The Police Car Android akıllı telefonlar için üretilmiş basit kontroller ve oynanışıyla arcade tadında bir beceri oyunudur.
  • Hoppy Frog 2

    Hoppy Frog 2, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Don't Tap The Wrong Leaf

    Don't Tap The Wrong Leaf'te sevdiğine ulaşmayı amaçlayan bir kurbağaya yardım ediyoruz.