Tap Villains

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Tap Villains, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlar üzerinde oynanabilecek bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Tap Villains, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor. Birbirinden güçlü kahramanların yer aldığı oyunda düşmanlarınızı yenmeye çalışıyorsunuz.

Gizlenmiş hazinelerin ve sevimli kahramanların yer aldığı bir oyun olan Tap Villains'da uzun bi yolculuğa çıkıyorsunuz. Becerilerinizi geliştirirerek yenilmez hale gelmeye çalışıyor ve düşmanlarınızı yok etmeye çalışıyorsunuz. Doğru zamanda doğru becerileri kullanarak düşmanlarınızı yenip yüksek puanlara ulaşmalısınız. Stratejik taktikler geliştirmeli ve üst seviyelere çıkmalısınız. Oynanışı oldukça kolay olan ve birbirinden farklı oyun ekipmanlarına sahip olan Tap Villains, eğlenceli bir oyundur. 

Tap Villains, oyununu Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Tap Villains

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Tap Villains, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlar üzerinde oynanabilecek bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Tap Villains, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur. Oldukça eğlenceli bir oyun olarak dikkat çeken Tap Villains, düşmanlarına karşı savaştığınız bir oyundur.

Becerilerinizi ve yeteneklerinizi sonuna kadar kullanmanız gereken bir oyun olan Tap Villains, amansız mücadelelerin gerçekleştiği bir oyun olarak dikkat çekiyor. Sevimli kahramanların ve gizlenmiş hazinelerin yer aldığı oyunda yüksek puanlara ulaşmalı ve yenilmez bir hale gelmelisiniz. Kontrol ettiğiniz kahramanın becerilerini geliştirmeli ve stratejik taktikler oluşturarak rakiplerinizi alt etmelisiniz. Rakiplerinize göz dağı vererek yenilmezliğinizi ispatlayın ve bölgenin hakimiyetini sağlayın. Gelişmiş bir savaş sistemi ve kolay oynanışı ile Tap Villains sizleri bekliyor. Oyunda kullanılan efekler ve sesler her an savaşın içerisinde olmanızı sağlıyor.

Tap Villains, oyununu Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tap! Tap! Faraway Kingdom

    Tap! Tap! Faraway Kingdom, retro görselli savaş oyunu olarak Android platformunda öne çıkıyor.
  • Tap Devil

    Tap Devil, silahlanmanızı ve kötülerle savaşarak onları yok etmenizi amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • Tap Titans 2

    Tap Titans 2, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve seriye daha güçlü titanlarla devam eden sürükleyici bir aksiyon oyunudur.
  • Tap Hero

    Tap Hero, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • One Tap Hero

    One Tap Hero, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir platform oyunudur.
  • Gery Tap

    Gery Tap, kahraman karakterinizle birlikte düşmanlarla savaşmanızı amaçlayan oldukça eğlenceli bir aksiyon oyunudur.
  • Tap Adventure: Time Travel

    Tap Adventure: Time Travel, Android üzerinde oynanabilen bir savaş oyunudur.
  • Tap Tap Meteorite

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir savunma oyunudur.