Tarif Defterim

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.7/5 ZİYARETÇİ
3,228 TOPLAM İNDİRME

Android cihazınızla tüm yemek tariflerinizi yanınızda taşımak isterseniz bu kullanışlı uygulamayı deneyebilirsiniz.

Tarif Defterim uygulaması Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının hem kendi tariflerini yanlarında kolayca taşıyabilecekleri hem de hali hazırda uygulama içerisinde bulacakları tarifleri öğrenebilecekleri kullanması kolay ve keyifli bir uygulama.

Girdiğiniz tariflerinize daha sonra unutmamak üzere puanlar verebilir, hatta yorumlar da yazabilirsiniz. Her ne kadar resim ekleme seçeneği eksik olsa da tariflerinizi Facebook üzerinden paylaşabilme imkanı unutulmamış durumda.

Kullanmak için herhangi bir internet bağlantısına ihtiyaç duymayan Tarif Defterim uygulaması tariflerinizi kategorilere göre kaydetmek ve organize etmek isterseniz deneyebileceğiniz Android uygulamaları arasında yer alıyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tarif Dükkanı

    Tarif Dükkanı uygulaması ile Android akıllı cihazlarınızdan kolayca yemek tariflerinizi satabilir ya da yeni tarifler bulabilirsiniz.
  • Tarif Küpü

    Tarif Küpü uygulaması, hoş tasarımı ve kolay kullanımı ile çok sayıda yemek tarifi içeriyor.
  • Dr. Oetker Tarif Dünyası

    Dr. Oetker Tarif Dünyası uygulamasında birçok kategoride denenmiş yemek tariflerini fotoğraflı ve videolu olarak inceleyebilirsiniz.
  • Sınıf Defterim

    Sınıf defterine ne yazacağınız hakkında hiçbir fikriniz yoksa, Sınıf Defterim uygulamasından yardım alabilirsiniz.
  • İkram Tarifleri

    Misafirlerinize birbirinden çeşitli onlarca tarif arasından seçtiğiniz ikramları hazırlayabilirsiniz.
  • Not Defterim

    Mobil cihazınızda notlarını kolayca saklayabileceksiniz.
  • Freeze!

    Freeze! adlı başarılı Android oyununda hapishane olarak tarif edebileceğimiz bir dünyadan kaçabilmek için mücadele veriyoruz.
  • Turkcell Akıllı Otomobil

    Turkcell Akıllı Otomobil uygulaması ile adres tarif etmeden yol yardımı çağırabilir, en yakın eczane, akaryakıt istasyonunun yerini öğrenebilirsiniz.