Tarlam Cepte

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
325 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

Tarlam Cepte uygulaması, tarımsal faaliyetler için size yardımcı olacak özellikler sunuyor.

Tarlam Cepte uygulaması ile Android cihazlarınızdan tarımsal faaliyetlerinizi etkin bir şekilde yürütebileceğiniz özelliklere sahip olabilirsiniz.

Tarımla uğraşan kullanıcıların faydalanabileceği ve size zamandan kazandıracak imkanlar sunan Tarlam Cepte uygulamasında tarımsal bilgi servislerinden faydalanabiliyor, hibe ve destek duyurularından anında haberdar olabiliyorsunuz. Yıllık kuraklık ve risk raporlarını da sizlere sunan Tarlam Cepte uygulamasında dolu ve yıldırım olaylarına karşı önleminizi alabilirsiniz.

Ürün bazlı yetiştiricilik önerileri sunan ve tarlanızdan en iyi verimi alabilmenizi sağlayan Tarlam Cepte uygulamasında, ilaçlama ve traktör kullanım saati uyarıları da alabilirsiniz. Beklenmeyen hava koşullarına önlem alabilmeniz için anlık olarak güncellenen hava durumu bilgilerini de sunan Tarlam Cepte uygulamasında, ekinlerinizi uydu desteğiyle anlık olarak takip edebilirsiniz.

Uygulama özellikleri

  • Tarımsal bilgi servisleri
  • Hibe ve destek duyuruları
  • Yıllık kuraklık ve risk raporları
  • Ürün bazlı yetiştiricilik önerileri
  • İlaçlama ve traktör kullanımı uyarıları
  • Uydu destekli ürün sağlığı takibi
Volkan Yılmaz

Tarlam Cepte

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME
56.4 MB DOSYA BOYUTU

Tarlam Cepte uygulamasında, çiftçiler tarımsal faaliyetlerini etkili bir şekilde yürütebilecekleri özelliklere sahip olabiliyorlar.

Tarım işiyle uğraşıyorsanız ve ekinleriniz için en iyi verimi elde etmek istiyorsanız, Tarlam Cepte uygulamasını iOS cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Tarımsal işleriniz için size büyük kolaylık sağlayacağını düşündüğüm özellikler sunan Tarlam Cepte uygulaması sayesinde, artık tüm işlerinizi etkili bir şekilde halledebilirsiniz. Gübre, ilaç, mazot, hal fiyatları gibi tarımsal bilgi servislerini sizlere sunan Tarlam Cepte uygulamasında, hibe ve destek duyurularını da takip edebilirsiniz.

Olumsuz hava koşullarına karşı önlem alabilmeniz adına anlık olarak güncellenen hava durumu bilgilerini sizlere sunan Tarlam Cepte uygulamasında, ürün bazlı yetiştiricilik önerilerini de inceleyebilirsiniz. İlaçlama saati uyarıları ve traktör kullanım uygunluğu uyarılarını sizlere ileten Tarlam Cepte uygulamasında, ekinlerinizi uydu aracılığıyla anlık olarak takip edebilmeniz de mümkün hale getirilmiş. Eğer siz de tarımsal faaliyetlerinizi zamandan tasarruf ederek etkili bir şekilde gerçekleştirmek istiyorsanız, Tarlam Cepte uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sanat Cepte

    Sanat Cepte uygulamasıyla ilginizi çekebilecek çeşitli sanat etkinliklerinin detaylarına ulaşabilirsiniz.
  • Vodafone Avantaj Cepte

    Vodafone AVANTAJ CEPTE android işletim sistemine sahip cihazlarınızda severek kullanacağınız bir alışveriş uygulamasıdır.
  • Cepte Şok

    Cepte Şok uygulamasını kullanarak Android cihazlarınız üzerinden online market alışverişlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.
  • Turkcell Goller Cepte

    Turkcell Goller Cepte uygulaması ile maç sonuçları anında cebinizde.
  • Sigortam Cepte

    Sigortam Cepte uygulaması ile poliçe sorgulama, ödeme ve yenileme işlemlerini akıllı telefonunuzdan yapabilirsiniz.
  • Bursa Cepte

    Bursa Cepte uygulamasıyla günlük hayatta ihtiyaç duyabileceğiniz birçok araca kolayca ulaşabilirsiniz.
  • Cepte Diyetisyen

    Cepte Diyetisyen, diyetisyen eşliğinde sağlıklı kilo vermek, zayıflamak için faydalanabileceğiniz Android uygulaması.
  • Anadolujet'le Anadolu Cepte

    Anadolujet'le Anadolu Cepte uygulamasıyla birçok şehir için turistik gezi rehberine ulaşabilirsiniz.