Tasarruf Ölçer

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
101 TOPLAM İNDİRME

Tasarruf Ölçer uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan kolayca emeklilik hesaplama işlemlerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz.

Tasarruf Ölçer uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının bireysel emeklilik sistemine dair merak ettikleri pek çok noktayı kolayca öğrenebilmelerine olanak sağlayan ve AvivaSA tarafından hazırlanmış resmi bir uygulama. Hem ücretsiz olması hem de kolayca kullanılabilen sade bir yapıda sunulması sayesinde kullanırken herhangi bir zorluk yaşamanız mümkün değil.

Uygulama içerisinde yer alan hesaplama araçlarını kullanarak bireysel emeklilikte hedeflediğiniz tasarruf miktarını girebiliyor, daha sonra bu hedef için ne kadar para yatırmanız gerektiğini de öğrenebiliyorsunuz. Tabii ki tam tersi şekilde aylık katkı payını girip ne kadar kazanacağınızı öğrenmek de mümkün. Devletin ödediği katkı payının hesaplanması, emeklilik yaşının belirlenmesi gibi onlarca farklı araç da yine uygulama içerisinde mevcut.

Ödeme planınızı kolayca oluşturabileceğiniz, hatta bilgilerinizi göndererek AvivaSA tarafından aranabileceğiniz uygulama, bireysel emekliliği isteyen ancak ne yapması gerektiği konusunda fikri olmayan kullanıcılara yardımcı olacaktır.

Uygulamanın çalışması ve hesaplamalar için internet bağlantısı gerekmiyor ancak elbette form doldurma ve ek bilgi edinme seçeneklerinin formunuzu göndermek için internet gerektirdiği ortada. Fakat 3G'de bile pek bir kota harcaması olmadığı için dilediğiniz an iletişim formlarını kullanabiliyorsunuz.

Yiğit Ekim Demir

Tasarruf Ölçer

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME

Tasarruf Ölçer uygulaması sayesinde iPhone ve iPad cihazlarınızdan tüm bireysel emeklilik bilgilerini hesaplayabiliyorsunuz.

Tasarruf Ölçer uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının bireysel emekliliğe dair pek çok bilgiyi kolayca öğrenebilecekleri ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor ve içerisinde barındırdığı pek çok araç sayesinde hiç zorlanmadan merak ettiğiniz tüm finansal verilere erişebilmenizi sağlıyor. Kolayca kullanılan yapısı ve hızlı sonuç veren arayüzü sayesinde kullanırken oldukça keyif alacağınızı düşünüyorum.

Uygulama AvivaSA tarafından resmi olarak yayınlanmış ve bu nedenle içerisinde yer alan bireysel emeklilik primi bilgileri, devlet katkısı, alınacak olan para, emeklilik yaşı hesaplamaları gibi tüm bilgiler gerçek sonuçları veriyorlar. Tabii ki daha detaylı bilgiler almak isteyen kullanıcıların faydalanabilecekleri iletişim formu da yine uygulamada mevcut fakat formu göndermek için internet bağlantınızın aktif olması gerektiğini unutmamalısınız.

Ödeme planı oluşturma aracı sayesinde bireysel emekliliğinizi sağlamak için her ay ne kadar ödemeniz gerektiğini ve bu ödeme sürecinin ne kadar süreceğini kolaylıkla görebiliyorsunuz. Uygulamanın yeterince performanslı çalıştığını belirtmek gerek.

Eğer bireysel emeklilik sistemleri ile ilgileniyor ancak ne ödeyeceğinizi, ne alacağınızı, süresini ve devlet katkı payının ne kadar olacağını öğrenmek istiyorsanız iOS işletim sistemli mobil cihazlarınıza uygulamayı kurmayı unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rakım Ölçer

    Android telefonunuzu kullanarak bulunduğunuz yerin yükseklik bilgilerine ulaşmak için Rakım Ölçer uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Direnç Ölçer

    Elektronik devrelerde kullanılan dirençlerin değerlerini kolay bir şekilde hesaplayabilirsiniz.
  • İller Arası Mesafe Ölçer

    Android telefonunuzu kullanarak kolayca şehirler arası mesafeleri bu uygulama yardımıyla öğrenebilirsiniz.
  • Mynet Finans

    Mynet Finans uygulaması ile borsa, döviz ve altın fiyatlarını takip edebilirsiniz.
  • Paraf Mobil

    Paraf Mobil uygulaması ile Paraf Kartınıza dair birçok işlemi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
  • Cash App

    Kullanışlı bir finans uygulaması
  • Zelle

    Güvenli bir finans uygulaması
  • N Kolay

    Android kullanıcılarına yüzlerce kampanya ve özellik sunan N Kolay, basit arayüzü ve avantajlarıyla birlikte popüler bir dijital bankacılık uygulamasıdır.