Tatil Sepeti

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
498 TOPLAM İNDİRME
2.5 MB DOSYA BOYUTU

Android İçin Tatil Sepeti Uygulamasıyla tatilsepeti.com üzerinden yapacağınız tüm işlemleri Android cihazınızla gerçekleştirebilirsiniz.

Android İçin Tatil Sepeti Uygulamasıyla tatilsepeti.com üzerinden yapacağınız tüm işlemleri Android cihazınızla gerçekleştirebilirsiniz.

Yurtiçi ve Kıbrıs otelleri, yurtiçi paket turları, yurtdışı otelleri, yurtdışı paket turları, uçak bileti ve çevrenizdeki oteller kategorilerini kullanarak aradığınız tatili ve seyahati bulmak çok kolay. Kategorinizi belirledikten sonra çıkan sayfada sıralama tipinizi seçin. Gelen sonuçlar arasında fiyat aralığına ve kişi sayısına bakarak tatilinizi ayarlayın. Ayrıca misafir puanları da sıralanan otellerde görüntülenecektir. Otel bilgilerine ulaştığınızda kampanyaları ve ödeme seçeneklerini de görebilirsiniz. 

Sibel Aflazi

Tatil Sepeti

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
7.4 MB DOSYA BOYUTU

Tatil Sepeti, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz harika bir seyahat uygulamasıdır.

Tatil Sepeti, tatil planı yapan ve en iyi fiyatlara ulaşmayı isteyenlerin mutlaka denemesi gereken bir seyahat uygulaması. Ülkemizin en çok tercih edilen uygulamalarından biri olan Tatil Sepeti'ni iPhone ve iPad cihazlarınızdan rahatlıkla kullanabilirsiniz. Zengin içeriği ve güvenli bir uygulama olması sebebiyle gönül rahatlığıyla rezervasyonlarınızı yapabilirsiniz.

Seyahat ve tatil rezervasyonlarınızı yapabileceğiniz uygulamalar piyasada sıkça bulunuyor. Aralarındaki rekabeti kıyaslamaya kalksak sabahlara kadar tartışabiliriz. Fakat bu alanda yerli bir yapıma ihtiyaç duyuyorsanız ve muhatabınızın bir Türk şirketi olmasını istiyorsanız Tatil Sepeti uygulamasını tercih etmeniz gerektiğini düşünüyorum. Kullanım kolaylığı sayesinde, konumuzuna en yakın tesisler hakkında tavsiye alabilme, otel değerlendirmeleri ve harita üzerinde konum görüntüleme olanağına da sahipsiniz. Bunun yanında Tatil Sepeti güvencesi altında rahatlıkla işlemlerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Yurtiçi ve yurtdışı oteller, rezervasyonlar, uçak bileti satın almalar ve paket turlara katılmak tamamen sizin elinizde.

Uygulama içeriğinde neler var?

  • Yurtiçinde 1500'den fazla, yurtdışında 100.000'den fazla otel
  • Yüzlerce yurtiçi ve yurtdışı paket turları
  • Pek çok havayolu şirketinden uçak bileti satın alabilme
  • Kaliteli ve detaylı tesis resimleri

Seyahat etmeyi seviyor ve bu kategorideki en iyi seçeneklere ulaşmak istiyorsanız Tatil Sepeti uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Geniş ödeme yelpazesi ve en iyi fiyat garantisiyle sizi fazlasıyla memnun edeceği kanaatindeyim. Denemenizi mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

Tatil Sepeti

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

Tatil Sepeti Windows Phone uygulaması ile yurt içi ve yurt dışı otellerden rezervasyonunuzu yaptırabiliyor, uçak biletinizi uygun fiyatlara bulabiliyorsunuz.

Tatil Sepeti, sıcakların bastırdığı şu günlerde oldukça işinize yarayacak bir Windows Phone uygulaması. Hem yurt içindeki hem de yurt dışında binlerce otele oturduğunuz yerden rezervasyon yapabilmenin haricinde dilediğiniz havayolundan uçak bileti satın alma işlemlerini yapabiliyorsunuz.

Tatilcilerin en çok tercih ettikleri platform olan tatilsepeti.com’un Windows Phone uygulaması geç te olsa yayınlandı ancak beklediğimize değdi diyebilirim. Son derece modern ve kullanışlı arayüz üzerinden Tatil Sepeti’nin sunduğu tüm olanaklara erişmek mümkün.

Windows Phone cihazınıza ücretsiz indirip kullanabileceğiniz uygulamada yok yok diyebilirim. Yurt içinde hizmet veren 1500, yurt dışında hizmet veren 100.000’den fazla otelde sadece birkaç dokunuşla yerinizi ayırtabiliyorsunuz. Tatilinizi hangi otelde geçireceğinize karar veremiyorsanız Tatil Sepeti uygulaması bu noktada da yardımcı oluyor. Göz attığınız otelde daha önce konaklamış kişilerin yorumlarını okuyup kararınızı buna göre şekillendirebiliyorsunuz. Yorumların tamamen gerçek kişiler tarafından yapılmış olması oldukça güzel olmuş. Otel rezervasyonu yaptırmanın yanı sıra bilet alma hususunda da yardım alabiliyorsunuz. Seçtiğiniz otele farklı havayolları ile hangi fiyat üzerinden gideceğinizi görebiliyor, fiyat karşılaştırması yapabiliyor, ödemede de avantajlardan faydalanabiliyorsunuz.

Tatilcilerin en büyük iki sorununa çözüm getiren Tatil Sepeti’nin Windows Phone uygulaması oldukça kullanışlı olmuş. Hem arayüz şık ve sade, hem de otel rezervasyon ve uçak bileti satın alma işlemleri pratik ve güvenli. Yurt içi yurt dışı demeden sık sık tatile çıkan biriyseniz kesinlikle indirmelisiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Otelz.com

    Otelz.com, tatilcilerin en çok tercih ettiği otel rezervasyonu uygulamalarından biri.
  • yolamola

    Yolamola uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan tatil rotanızı çok daha kolay bir şekilde belirleyebiliyorsunuz.
  • etstur

    Tatil planlarınızı akıllı telefonlarınız üzerinden yaparak uygun fiyatlarla tatilinizin tadını çıkarabilirsiniz.
  • WhaToDo

    WhaToDo uygulaması tatil planı yapanlar için fiyatı uygun ve eğlenceli çeşitli etkinlik alternatifleri sunuyor.
  • ÇeşmeUP

    ÇeşmeUP, tatil için Çeşme'ye gidecek olan Android kullanıcılara Çeşme ile ilgili gerekli tüm bilgileri sunacak olan yararlı ve ücretsiz uygulamalardan bir tanesidir.
  • Hotel Search HRS

    Hotel Search HRS, tatil veya iş amaçlı olarak yapacağınız seyahatlerde istediğiniz ve size en uygun oteli bulmanızda yardımcı olacak olan ücretsiz Android uygulamasıdır.
  • HotelsCombined

    HotelsCombined, tatil veya iş amaçlı gezilerinizde kalabileceğiniz otelleri sizin için arayarak en uygun ve avantajlı seçenekleri sunan etkili ve güzel bir Android uygulamasıdır.
  • İzmir Gelişmiş Ulaşım Sistemi

    İzmir Gelişmiş Ulaşım Sistemi, İzmir'li kullanıcıların ve İzmir'e iş veya tatil amaçlı gelen kullanıcıların şehir içi ulaşımlarını rahat rahat yapabilmelerini sağlayan oldukça kullanışlı ve yararlı bir Android uygulamasıdır.