Taxi Simulator 2018

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,247 TOPLAM İNDİRME

Türkçe taksi simülasyon oyunu

Taxi Simulator 2018, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz en iyi taksi simülatör oyunu. Diğer taksi simülasyon oyunlarından hem grafiksel hem de oynanış olarak üstün olan yapım, Truck Simulator 2017 ve City Driving oyunlarıyla tanıdığımız Zuuks Games tarafından geliştirilmiş.

Türkçe dil desteğiyle gelen taksi simülasyonu oyununda 8 farklı taksi sürebiliyoruz. Elbette şehir içinde dolanıp yolcuları alıyor, istedikleri yere götürüp paramızı alıyoruz ancak serbestçe dolaşmıyoruz. Tamamlamamız gereken 250’den fazla bölüm var. Oyun Türkçe olduğundan bölümleri kolaylıkla tamamlayabileceğinizi düşünüyorum.

Sadece taksiler değil, yolcular ve şehir modellemelerinin de oldukça kaliteli olduğu simülasyon oyununda diğer oyuncularla yarışma şansına da sahibiz. Gerçek hayattaki trafik sisteminin olması mücadeleyi zorlaştırıyor.

Erkan Calp

Taxi Simulator 2018

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
307 TOPLAM İNDİRME
341 MB DOSYA BOYUTU

En iyi taksi şoförü olduğunuzu gösterin.

Taxi Simulator 2018, iPhone ve iPad’de oynanabilen taksi simülasyon oyunları arasında en iyisi diyebilirim. iOS platformunda en çok indirilen sürüş simülasyon oyunlarının geliştiricisi Zuuks Games imzalı olmasıyla öne çıkıyor. Grafikleri de - boyutuna göre - son derece kaliteli olan taksi simülatör oyununu telefon / tabletinize ücretsiz indirip oynayabilirsiniz.

Türkçe taksi simülasyon oyunları arasından grafiklerinin yanı sıra oynanışıyla da ayrılıyor Taxi Simulator 2018. Gerçekte olduğu gibi trafiğe dikkat etmeniz, aldığınız yolcuları gitmek istedikleri noktaya en hızlı ve güvenli şekilde ulaştırmanız gerekiyor. Şehirde dolaşıp yolcu almak yerine size verilen görevleri tamamlamanız gerekiyor. Daha da güzeli; diğer oyuncularla kapışıp en iyi taksi şoförünün kim olduğunu gösterebiliyorsunuz.

8 farklı taksi içeren simülasyon oyununun farklı kontrol seçenekleri ve kamera açıları sunduğunu da söylemek gerek.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Taxi Sim APK

    Taxi Sim APK, Dünyanın en büyük şehirlerinde taksicilik yaptığınız simülasyon oyunu. Taksi simülatörü APK Android oyunu oynaması ücretsizdir.
  • Extreme Taxi Sim 2017

    Extreme Taxi Sim 2017, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz taksi simülatör (simülasyon) oyunu.
  • Idle Taxi Tycoon APK

    Idle Taxi Tycoon APK'da kendi taksi durağımızı yöneteceğiz.
  • Russian Taxi Simulator 3D

    Russian Taxi Simulator 3D, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir simülasyon oyunu.
  • Taxi Sim 2016

    Taxi Sim 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir taksi oyunudur
  • Taxi Driver 2017

    Taxi Driver 2017, Andorid işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde çalışan bir taksi sürme simülasyonudur.
  • Taxi Driver 3D

    Taxi Driver 3D, şehir içerisindeki müşterileri istedikleri yere götürüp para kazanabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir taksi sürme oyunudur.
  • Taxi Driver USA New York 3D

    Taxi Driver USA New York 3D, New York sokaklarında taksicilik yaparak keyifli vakit geçirebileceğiniz ücretsiz bir Android taksi simülasyonu.