Team Stream

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir spor takip uygulamasıdır.

Team Stream, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir spor takip uygulamasıdır. Amerika'nın popüler dijital medya şirketlerinden biri olan Bleacher Report tarafından geliştirilen uygulamada dünyanın her yerinden yüzlerce spor ve takımı bulabilirsiniz.

Sevdiğiniz takımları seçebilir ve onlarla ilgili gerçek zamanlı haberler alabilirsiniz. Bunun için de özel olarak bildirileri ayarlayabilirsiniz. Ayrıca maç sonuçları, bir sonraki maçlar, videolar, takımınızla ilgili haberlere ulaşabilirsiniz. Bütün bunlar da yerel gazete, web sayfası, blog ve Twitter gibi yerlerden derlenir.

Ayrıca özel olarak Bleacher Report takımı tarafından yazılmış içeriklere erişebilir ve Twitter'da ne olup bitiyor görebilirsiniz. En iyi ve kapsamlı spor uygulamalarından biri olan Team Stream bir çok kaynaktan aynı anda haber görmek isteyenler için ideal bir uygulama.

Futbol, basketbol, beyzbol, buzhokeyi gibi bir çok spor kapsayan uygulamanın modern ve hoş arayüzünü de beğeneceksiniz. Eğer siz de bir spor uygulaması arıyorsanız, bu uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Team Stream

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
20.1 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir spor takip uygulamasıdır.

Bütün spor dallarını ve sporla ilgili kaynakları tek bir uygulamadan takip etmek isterseniz çok işinize yarayacak bir uygulama Team Stream. Futbol, basketbol, beyzbol gibi bir çok spor dalını bir araya getiren uygulama dünyanın her yerinden yüzlerce spor ve takımı aynı kaynakta topluyor.

Amerikan medya kuruluşu olan Bleacher Report tarafından geliştirilen uygulama ile hem bu web sayfasından hem de Twitter, yerel gazeteler, bloglar gibi kaynaklardan haberleri aynı yerden takip edip okuma şansına sahipsiniz.

Uygulama üzerinden sevdiğiniz ve takip ettiğiniz takımları seçebilir, ardından onlarla ilgili haberleri alabilir, bildiri olarak telefonunuza gelmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca maç skorları, videolar, takımınızla ilgili özel hikayeleri görebilirsiniz.

Uygulama marketlerindeki en kapsamlı ve iyi spor uygulamalarından biri olan Team Stream aynı zamanda modern ve hoş bir arayüze de sahip. Eğer siz de spor kaynaklarını takip etmek için hepsi bir arada bir uygulama arıyorsanız Team Stream'ı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Captain Tsubasa: Dream Team APK

    Captain Tsubasa: Dream Team, eski anılarınızı Android cihazlarınızda canlandırabileceğiniz çevrimiçi Kaptan Tsubasa oyunları arasında yer alıyor.
  • Soccer - Ultimate Team

    İsterseniz profesyonel isterseniz de yeni bir kariyer seçin ve yıldız olmaya hazırlanın.
  • FIFA 15 Ultimate Team

    Futbol sezonunun açılmasıyla birlikte oyunseverlerin sabırsızlıkla beklediği FIFA 15 artık mobil kullanıcıların da oynayabileceği bir oyun.
  • Ace Stream Media APK

    Ace Stream Media APK, multimedya içeriklerini oynatmanıza ve düzenlemenize olanak tanıyan ücretsiz bir uygulamadır.
  • Microsoft Stream

    Çeşitli eğitim veya benzer içerikler hazırlayarak öğrencilerinize ya da çalışanlarınıza sunmak için Microsoft Stream uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Stream for Android

    Stream for Android, alternatif olarak kullanabileceğiniz bir Facebook uygulaması arıyorsanız deneyebileceğiniz başarılı bir Android Facebook uygulamasıdır.
  • FIFA Mobile 21 APK

    FIFA Mobile 21 Android çıktı! Ultimate Team, Arkadaşlarla 11'e 11 maç, Lig mücadeleleri, Canlı etkinlikler ve fazlası FIFA Mobile 21 futbol oyununda!
  • Dailymotion Video Stream

    Dailymotion Video Stream adlı Android uygulamasıyla popüler video sitesi Dailymotion'ı mobil cihazınız üzerinden kolaylıkla takip edebilirsiniz.