Teeny Titans

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2,421 TOPLAM İNDİRME
225 MB DOSYA BOYUTU

Teeny Titans, Cartoon Network kanalında yayınlanan Teeny Titans GO! dizisinin mobil oyunu.

Teeny Titans, dünya genelinde en çok izlenen çizgi film kanallarından Cartoon Network’ün mobil platforma çıkardığı oyunları arasında. Teeny Titans Go! Dizisindeki karakterlerin orijinal seslendirmeleriyle birlikte dahil edildiği oyun tüm Android telefon ve tabletlerde akıcı oynanış sunuyor.

Mobil cihazınızda oyun oynamaya meraklı çocuğunuz için gönül rahatlığıyla indirip beğenisine sunabileceğiniz oyunlar arasında Teen Titans Go!. Oyun süper kahramanların suçlularla savaşı üzerine. Ekibin lideri konumundaki Robin ve arkadaşları Beats Boy, Starfire, Raven ve Cyborg’un yerine geçip zıpzıp şehrinde işlenen suçları durdurmaya çalışıyoruz.

Çocukların ilgisini çekecek görsel ve kolay oynanışa sahip süper kahraman oyununda asıl amacımız ekibimizle şehrin dört bir yanını gezip güvenliği sağlamak ancak bunun haricinde şehirdeki ilgi çekici figürleri toplama, turnuvalara katılma, görevleri tamamlama gibi ekstra modlar da bulunuyor.

Erkan Calp

Teeny Titans

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
792 TOPLAM İNDİRME
269 MB DOSYA BOYUTU

Teeny Titans, Cartoon Network kanalında yayınlanan Teen Titans Go! dizisinin mobil oyunu.

Teeny Titans, popüler çizgi film kanalı Cartoon Network’te yayınlanan Teen Titans Go! dizisinin resmi mobil oyunu ve iOS platformunda indirilebilir durumda. Hem iPhone hem de iPad'de oynanabilir olduğunu da belirteyim.

Günü kurtaran süper kahramanların suçlularla savaşmadıklarında neler yaptıklarını anlatan çizgi filmin mobil oyununda onların yerine geçerek zıpzıp şehrinde güvenliği sağlamaya çalıştığımız oyunda dizinin ana karakterleri orijinal seslendirmeleriyle birlikte yer alıyor. Ekibin başı Robin, her türlü hayvana dönüşebilen Beats Boy, suçlularla savaşmak yerine eğlenceyle vakit geçiren Cyborg, dünya düzenine alışmaya çalışan bir uzaylı Starfire ve yalnız kız Raven oyunda seçilebilir karakterler arasında.

Çocukları içerisine çekecek rengarenk görsellere sahip oyunda süper kahraman olarak birincil görevimiz tabii ki ekibi toplayıp dövüşmek ancak muhteşem saldırılar yapmak haricinde şehrin dört bir yanındaki figürleri toplama, özel görevleri yerine getirme, turnuvalara katılma gibi hareketli aktivitelere de katılıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dash Titans

    Dash Titans, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz retro savaş oyunu.
  • Tap Titans 2

    Tap Titans 2, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve seriye daha güçlü titanlarla devam eden sürükleyici bir aksiyon oyunudur.
  • Titans of Space

    Titans of Space uygulaması sayesinde Google Cardboard'unuzla inanılmaz bir uzay yolculuğuna çıkın. VR sisteminin en güzel hallerinden biri olan bu uygulama, sizi gezegenler arası muazzam bir yolculuğa çıkaracak.
  • Dawn of Titans

    Dawn of Titans, konsol kalitesinde grafikleriyle öne çıkan titanların savaşı üzerine kurulu online strateji oyunu.
  • Olympians vs. Titans

    Olympians vs. Titans, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Titans

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunudur.
  • Tap Titans

    Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Titans Mobile

    Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.