Telescope for Periscope

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6,888 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

Periscope uygulaması için çıkan bu üçüncü parti uygulaması ile Windows Phone ile canlı etkinlikleri takip edebiliyorsunuz.

Twitter tarafından geliştirilen Periscope uygulamasına Windows Phone kanadından gelen üçüncü parti çözümü gecikmedi. Telescope for Periscope ismiyle çıkan uygulama ne yazık ki iOS versiyonunun sağlamış olduğu geniş kapsamlı kullanıma sahip değil. Yine de başka insanların yayınlarını takip etmeniz mümkün. Eksik olan diğer özellikler de kullanıcı arama, profil görüntüleme, kişisel ayarlar, kalp gönderme ve mesaj atma gibi özellikler. Ancak en önemlisi, uygulama üzerinden şu an yayın gerçekleştiremiyor olmanız.

Bunun yerine Periscope üzerinden ilgilendiğiniz etkinlikleri takip etmenizi kolaylaştıran uygulama, başkalarının gerçekleştirdiği yayınları pasif olarak izlemenizi sağlıyor. Elbette orjinal uygulama ile karşılaştırıldığında eksiklikler var ama Windows Phone kullanıcılarının yeni bir trend konusunda eksik kalmaması için kollarını sıvayan bağımsız grubun da hakkını yememek gerekir.

Video oyunlarını canlı olarak yayınlayan kanallar sizin için yeterli bir seçenek değilse daha şahsi video projelerini takip etmek için bu uygulamayı takip edebilirsiniz. Henüz kullanıcıları için de oldukça deneysel görünen Periscope projesine bu uygulama ile ücretsiz dahil olabiliyorsunuz. Dolayısıyla üretici tarafında olmasanız da takip için elinize kilit bir fırsat geçiyor.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Telescope

    Telescope, Twitter'ın canlı yayın uygulaması Periscope'u Windows Phone'a taşıyan ilk istemci.
  • Ported for Tumblr

    Ported for Tumblr, Windows Phone platformundaki en iyi Tumblr uygulaması.
  • K-Lite for Windows

    K-Lite for Windows, Windows Phone platformunda en fazla ses ve video formatını destekleyen medya oynatıcı.
  • VLC Media Player

    VLC for Windows 10, Windows 10 telefonunuzda ücretsiz kullanabileceğiniz en iyi video oynatıcı.
  • Heard

    Yazmış olduklarınızı kim olduğunuzdan çok kazandığı etki ile değerlendiren bir sosyal medya uygulaması.
  • Scorp

    Scorp, üniversite öğrencileri arasında oldukça popüler sosyal medya uygulaması.
  • Seesmic Ping

    Twitter, Facebook hesaplarınızı tek bir ekranda takip edebilmenizi ve sosyal paylaşımlarda bulunabilmenizi sağlayan mobil cihazınız için hazırlanmış sosyal ağ uygulamasıdır.
  • Badoo

    Badoo, yeni insanlarla tanışmak, sohbet etmek için kullanabileceğiniz sosyal ağ uygulamalarından biri.