Temple Run 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.3/5 ZİYARETÇİ
495,002 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Temple Run 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir sonsuz koşu oyunu.

Temple Run 2 apk dünyanın en yaygın olarak oynanan mobil oyunlarından olan bir sonsuz koşu oyunu. Sürükleyici içerikleri ile oyunculara heyecan dolu anla sunan Temple Run 2 apk indir, ücretsiz olarak dağıtılmaya devam ediliyor.

Temple Run 2 Apk Özellikleri

  • Sürükleyici oynanış,
  • Birbirinden farklı tehlikeler,
  • Hızlı ve tempolu oynanış,
  • Rengarenk içerikler,
  • Kaliteli grafik açıları,
  • Aksiyon sahneleri,
  • İlerlemeye dayalı oynanış,
  • Egzotik mekanlar,

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir kaçış oyunu olan Temple Run 2 apk indir'de hazine peşinde koşan kahramanlara katılıyoruz ve sürükleyici bir maceranın ortasına atlıyoruz. Oyunumuzun kahramanları unutulmuş hazineleri keşfetmek için egzotik mekanlara, antik harabelere ve tehlikeli zindanlara yolculuk ediyorlar. Kahramanlarımızın bu maceraları boyunca ele geçirmeye çalıştıkları değerli hazinelerin gardiyanı olan dev bir goril sürekli onları takip ediyor ve kahramanlarımız bir an olsun yavaşladıklarında onları cezalandırıyor. Bize düşen görev de kahramanlarımızın engelleri aşmasını sağlayarak onları korumak ve dev gorile yem olmalarını engellemek.

Temple Run 2apk yükle'de farklı kahramanlardan birini seçerek oyuna başlıyoruz. Oyunda kahramanımız sürekli koşarken bize düşen görev onların sağa veya sola yönlenmesini, yerden kaymasını veya engellerin üzerinden atlamasını sağlamak. Oyun büyük bir dikkat istiyor; çünkü kahramanlarımız oldukça hızlı koşuyorlar. Engellere çarpmamak ve boşluklara düşmemek için reflekslerimizi etkili bir şekilde kullanmamız gerekeiyor.

Temple Run 2 apk'da ilginç sürprizler de bizi beklliyor. Kahramanımızla altınları toplarken maden arabaları ve kızaklar gibi çeşitli araçlara binebilmemiz mümkün. Oyun içinde kahramanlarımıza farklı kostümler de giydirebiliyoruz.

Temple Run 2 Apk İndir

Temple Run 2 yayınlanan güncellemelerde zenginleştirilen ve yeni içeriklere kavuşan bir mobil oyun. Eğer boş zamanlarınızı keyifli bir şekilde değerlendirmek istiyorsanız Temple Run 2'yi tavsiye ediyoruz.

 

Can Erdil Şentürk

Temple Run 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
226,295 TOPLAM İNDİRME
60.5 MB DOSYA BOYUTU

Temple Run 2 heyecan dolu bir oynanış sunan bir mobil sonsuz koşu oyunu

Temple Run 2 dünyanın en beğenilen mobil oyunları arasında yer alan ve oyuncuları heyecanlı bir maceraya davet eden bir mobil sonsuz koşu oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir kaçış oyunu olan Temple Run 2'de antik harabeleri, gizemli tarihi kalıntıları ve egzotik mekanları ziyaret ederek kyımetli hazineleri bulmaya çalışan kahramanların hikayesi konu alınıyor. Temple Run 2 bize farklı kahraman seçenekleri sunuyor, bu kahramanlardan birini seçtikten sonra hazine arama maceramız başlıyor; fakat bu macera pek de tahmin ettiğimiz gibi ilerlemiyor. Biz değerli hazineleri bulmaya çalışırken peşimize hazinelerin gardiyanı olan dev goril takılıyor ve bizi cezalandırmak için hiç durmadan kovalamaya başlıyor.

Temple Run 2'de temel amacımız yavaşlamadan yolumuza devam ederek dev gorile yakalanmamak ve yolumuzun üzerindeki altınları toplamak. Oyun boyunca yüzleşmemiz gereken tek tehlike dev goril de değil. Derin uçurumlar, keskin dönüşler ve yolumuzu kapatan kütüklere karşı zıplamamız, sağa veya sola kaçmamız ya da alttan kaymamız gerekiyor. Kahramanlarımız bir hayli hızlı koştuğu için bu işi yapmak için reflekslerimizi oldukça aktif bir şekilde kullanmalıyız.

Temple Run 2'de kahramanlarımız için farklı kostümlerin kilidini açabiliyoruz. Temple Run 2 yeni güncellemelerde sahip olduğu içeriğin zenginleştirildiği bir oyun. Bu güncellemeler sayesinde farklı diyarlardaki hazine avlarına katılabiliyoruz. Oyun boyunca çeşitli sürprizlere de hazırlıklı olun; kimi zaman bir maden arabasına veya kar kızağına atlayarak yol almanız gerekebiliyor.

Temple Run 2 her yaştan oyun severe hitap eden ve bağımlılık yapan bir mobil oyun olarak özetlenebilir.

Can Erdil Şentürk

Temple Run 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
15,115 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

Sevilen kaçış oyunu Windows Phone cihazlar için de yayınlandı!

Temple Run 2 Android ve iOS versiyonu yaklaşık bir yıl önce yayınlanan popüler kaçış oyununun Windows Phone versiyonudur.

Ücretsiz olarak indirebileceğiniz ve oynayabileceğiniz Temple Run serisinin son oyunu bize yüksek kalite grafikler, eğlence ve heyecan dolu bir oynanış, bonuslarla süslenmiş akıcı bir oyun sistemi ve bitmeyen bir içerik sunmaktadır.

Mobil oyunculuğu yeniden tanımlayan Temple Run 2'de lanetli bir idolü kaçıran birkaç maceracı kahramanı kontrol etmekteyiz. Kahramanlarımızın peşine takılan dev gorili atlatabilmek için tehlikeli uçurumları, madenleri ve ormanlar gibi farklı mekanları ziyaret etmekteyiz. İdolle kaçarken bir yandan gorile dikkat etmeli diğer yandan yolumuza çıkan engellerin üzerinden atlamalı, yön değiştirmeli, yeri geldiğinde altından kaymalı ve yolumuz üzerindeki altınları toplamalıyız.

Temple Run 2'de 4 farklı karakterden birini seçebiliyoruz ve bu kahramanların özelliklerini oyunda ilerledikçe geliştirebiliyoruz. Oyun esnasında kahramanımızı geçici olarak avantaj sağlayacak çeşitli bonusları da toplayabilmekteyiz. Kendine has özel yeteneklere sahip kahramanlarımız oldukça hoş grafiklere sahip ortamlarda devasa gorilden kaçıyor ve bize inanılmaz bir eğlence yaşatıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Temple Run: Oz

    Temple Run: Oz, Temple Run isimli oyunun Oz Büyücüsü film temasının işlendiği sürümü.
  • Temple Run APK

    Temple Run APK sonsuz koşu türünde Android oyunu. Şeytani maymunlar ve diğer engelleri atlatarak tapınaktan kaçmaya çalışıyorsunuz.
  • Temple Castle Run 2

    Temple Castle Run 2 her ne kadar Temple Run'a benzese de birçok yönden puan kaybediyor ve başarısız bir taklitten öteye geçemiyor.
  • Panda Run

    Panda Run, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz Temple Run benzeri eğlenceli bir kaçış oyunudur.
  • Temple Home Run 2015

    Temple Home Run 2015, Temple Run'dan ilham alan fakat bazı eksik noktaları olan bir sonsuz koşu oyunu.
  • Temple Rumble - Afroball

    Temple Rumble - Afroball, Androd telefonda oynayabileceğiniz iki boyutlu macera oyunu.
  • Runaway Runner HD 3D

    Ücretsiz olarak sunulan Runaway Runner HD 3D ne yazık ki başarısız bir Temple Run taklidi olmaktan öteye geçemiyor.
  • Temple Run: Brave

    Temple Run: Brave aksiyon odaklı bir sonsuz koşu oyunu olarak öne çıkıyor.