Tentacle Wars

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Tentacle Wars, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir strateji oyunu.

Tentacle Wars, Android tablet ve akıllı telefonları üzerinde oynayabilecekleri bir strateji oyunu arayanların denemesi gereken yapımlardan bir tanesi. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda hastalık kapmış hücrelerini onarmaya çalışan bir uzaylı yaşam formuna yardım etmeye ve söz konusu hastalıklı organizmaları iyileştirmeye çabalıyoruz.

İlginç bir oyun atmosferine sahip olduğunu belirtmemiz gerekiyor fakat altyapı olarak benzerlerine birçok kez rastlamıştık. Bu yüzden birçok oyuncu Tentacle Wars'a yabancılık çekmeyecektir. Oyunda söz konusu hastalıklı hücreleri yenebilmek için sağlıklı hücrelerden antikor transferi yapmamız gerekiyor.

Hastalık kapmış olan hücreleri iyileştirebilmek için üzerlerinde taşıdıkları sayı kadar antikora ihtiyacımız var. Sağlıklı hücrede o sayı kadar antikor yoksa görevi başaramıyoruz. Oyunda 80 tekli oyuncu görevi olduğunu hesaba katarsak kısa sürede tükenmeyeceğini garanti edebiliriz. Neyse ki tekli oyuncu görevlerinden sonra dilersek arkadaşlarımıza karşı da mücadele edebiliyoruz. Multiplayer desteği bu oyunun en güçlü olduğu noktalar arasında.

Gelişmiş grafikleri ve heyecanlı oyun yapısıyla Tentacle Wars, ilginç bir strateji oyunu deneyimi yaşamak isteyenlerin gözardı etmemesi gereken seçeneklerden biri.

Emircan Erdoğan

Tentacle Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
22.4 MB DOSYA BOYUTU

Tentacle Wars isimli bu strateji oyununda hastalıklı uzaylı hücrelerini kurtarmaya çabalıyoruz.

Tentacle Wars, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir strateji oyunu olarak dikkatimizi çekti. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda organizmaların birbirlerini ele geçirmek için girdikleri mücadelelere tanık oluyoruz.

Açık konuşmak gerekirsek bu oyunda kullanılan altyapıyla daha önce pek çok kez farklı formatlarda karşılaşmıştık. Fakat Tentacle Wars farklılık yaratmak adına gerçekten ilginç ve benzersiz bir tema kullanarak ilgimizi çekmeyi başardı.

Oyunda uzaylı yaşam formunun hastalık kapan organizmalarını kurtarmayı amaçlıyoruz. Bunu başarmak pek de kolay olmuyor çünkü bulaşan virüs epey kuvvetli. Hastalıklı organizmaları kurtarabilmek için sağlıklı olan hücrelerden antikor transferi yapmamız gerekiyor. Söz konusu hastalıklı hücreyi tedavi edebilmek için hücrenin üzerinde yazan sayı kadar antikora ihtiyacımız var. Hücreler arası transfer yapabilmek için parmağımızla hedef hücreye tıklamamız gerekiyor. Arada oluşan bağı koparmak içinse kesme hareketi yapmamız gerekiyor.

Tentacle Wars'un en güzel özelliği çoklu oyuncu desteği sunması. Bu sayede arkadaşlarımızla birlikte mücadele edebilme şansına sahip oluyoruz. Savaşlar Game Center üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştiriliyor.

80 adet tekli oyuncu görevine sahip olan oyunda gelişmiş grafiklere yer verilmiş. Açıkçası son derece keyifli bir oyun. Konusu sakın antipati yaratmasın çünkü rahatsız edici görseller yok. Eğer strateji oyunlarına ilgi duyuyorsanız Tentacle Wars size göre.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wars of Empire

    Wars of Empire Android İndir: Türk yapımı online strateji oyunu
  • Three Kingdoms: Hero Wars

    Fantastik bir dünyaya sahip olan Three Kingdoms: Hero Wars lansmana çıkmaya hazırlanıyor.
  • Ocean Wars

    Ocean Wars, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online strateji oyunudur.
  • Throne Wars

    Throne Wars, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ve kendi krallığınızı kuracağınız bir strateji oyunudur.
  • Transformers: Earth Wars

    Transformers: Earth Wars mobilcihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Tribal Wars

    Tribal Wars, akıllı telefon ve tabletinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Türkçe ortaçağ strateji oyunudur.
  • Tribal Wars 2

    Tribal Wars 2 online altyapıya sahip olan bir strateji oyunudur
  • Sensei Wars

    Sensei Wars 3 boyutlu grafiklerle donatılmış bir savaş-strateji oyunudur