Terra Monsters 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Terra Monsters 2, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur.

Terra Monsters 2, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon ve macera oyunudur. Birinci oyunu çok sevilince ve bir milyondan fazla indirilince yapımcılar ikinci oyuna da imza atmışlar.

Terra Monsters'ın birinci oyununu oynadıysanız bir canavar toplama oyunu olduğunu hatırlıyorsunuzdur. Bu oyunda da yine amacınız çeşitli canavarları toplayıp evcilleştirip düşmanlarla savaştırmak.

Öncelikle söylemeliyim ki oyunu oynamak için birinci oyunu oynamış olmanıza gerek yok. Oyunun konusuna göre küçük köyünüz savaşın tam ortasında kalmıştır ve siz de kendinizi ve köyünüzü kötülerden korumak için bir maceraya çıkıyorsunuz.

Oyunda bu kez 3'e 3 savaşlar gerçekleştirebiliyorsunuz. Yani yakaladığınız canavarlardan 3 tanesini seçiyor ve karşınızdaki düşmana karşı savaşıyorsunuz. Oyunda toplayabileceğiniz 200 adet benzersiz canavar bulunuyor.

Bütün bu canavarların ise hepsinin kendine özgü özellikleri ve yetenekleri bulunuyor. Hepsinin sağlık, hız gibi özellikleri kendine göre farklılaşıyor. Bununla birlikte onları geliştirmek de yine sizin elinizde.

Oyunun güzel taraflarından bir tanesi ise açık dünya olması. Böylece dünyayı gezerek keşfetme şansına sahip oluyorsunuz. Bu sayede de hikayenin daha çok içine girebiliyor ve oyundan daha fazla keyif alabiliyorsunuz.

Siz de Pokemon tarzı canavar toplama oyunlarını seviyorsanız bu oyunu indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Terra Monsters 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Terra Monsters 2, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur.

Terra Monsters 2, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir macera oyunudur. Hayatımızın bir dönemine damga vurmuş olan Pokemon, mobil cihazlarımızı da etkilemeye devam ediyor.

Bildiğiniz gibi Pokemon benzeri artık mobil cihazlarda pek çok farklı oyun var. Terra Monsters 2 de bunlardan birisi. İlk oyunu sevilince ve bir milyondan fazla indirilince ikinci oyunu da çıkmış ve bu da en az onun kadar başarılı diyebilirim.

Özellikle anime tarzı sevimli grafikleri ile dikkat çeken oyunda amacınız yine dünyadaki canavarları toplayıp evcilleştirmek ve onları yetiştirerek kendinize bir ordu kurmak. Böylece düşmanlarınıza karşı bir savaş veriyorsunuz.

Oyunun konusuna göre bu kez yaşadığınız şehir savaşın ortasında kalmıştır ve siz de canavarlarınızla kötü güçlere karşı savaşmak zorundasınız. Bunun için kocaman bir açık dünyada keşfe çıkarak yeni canavarlar keşfedebiliyorsunuz.

Açık dünya oyun olması gerçekten de oyunun keyfini artırıyor çünkü rol yapma özelliklerini daha da öne çıkarıyor. Yine bu yakaladığınız canavarların hepsinin kendine özgü yetenekleri var fakat bu yetenekleri de geliştirmek yine size kalmış.

Bu arada oyunu oynamak için birinci oyunu oynamış olmanıza da gerek yok. Fakat oynarsanız daha çok zevk alabilirsiniz. Siz de Pokemon tarzı oyunları seviyorsanız bu oyunu indirip deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Terra Monsters

    Terra Monsters, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur.
  • Infinite Monsters

    Infinite Monsters ücretsiz bir aksiyon oyunudur.
  • Dadi vs Monsters

    Dadi vs Monsters eğlenceli bir mobil aksiyon oyunudur
  • Monsters Rampage

    Monsters Rampage bol aksiyon dolu bir Android oyunudur
  • Monsters University

    Monsters University, Android işletim sistemine sahip tüm cihazlarınızla oynayabileceğiniz heyecan dolu bir aksiyon oyunudur.
  • Mino Monsters 2: Evolution

    Mino Monsters 2: Evolution mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir canavar savaşı oyunudur
  • Paper Monsters Recut

    Paper Monsters Recut başarılı bir mobil platform oyunudur
  • Glow Monsters

    Glow Monsters, hem grafikleri hem de oyun atmosferi ile beğeni toplayan bir arcade oyun.