Tetrun: Parkour Mania

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
154 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

Mobildeki en iyi parkur koşu oyunu

Tetrun: Parkour Mania, sadece Android değil, mobil platformdaki en iyi parkur koşusu oyunu. Renkli bloklardan oluşan platformda koşuyor, zıplıyor, parkur koşucularının meşhur hareketlerini yapıyorsunuz. Kaydırmaya dayalı basit kontrol sistemiyle küçük ekranlı telefonlarda da rahat oynanış sunuyor.

Mobil platformda parkur koşu oyunlarına pek rastlamıyoruz. Bu açığı gören Cableek Games, Tetrun adını verdiği sonsuz parkur oyunuyla karşımıza çıkıyor. Üzerinize düşen tetris bloklarından kaçarken bir yandan da hızla yükselen parkurda en iyi performansı sergilemeye çalışıyorsunuz. Durmadan, kendiliğinden koşan karakterinizi kontrol etmek için sağa, sola, yukarı kaydırma hareketi yapıyorsunuz. Amacınız; parkurda mümkün olduğunca yükselmek. Düşen bloklarla ortaya çıkan parkurda engel teşkil edecek hiçbir şey yok ancak hiç tereddüt etmemelisiniz. Koşarken yönünüzü değiştirme şansına sahipsiniz. Blok kafanıza düşmediği sürece oyun sonlanmıyor.

Erkan Calp

Tetrun: Parkour Mania

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
153.2 MB DOSYA BOYUTU

Mobildeki parkur koşu oyunları arasında en iyisi

Tetrun: Parkour Mania, minimalist stilde görselleri, animasyonları ve kolay oynanış sunmasıyla her yaştan mobil oyuncuyu kendisine çeken parkur koşu oyunu. Tetris ile parkur koşusu oyunları birleştirilerek ortaya süper eğlenceli bir oyun çıkartılmış. Gerçekte parkur koşucularının yaptığı hareketlerin çoğunluğunu yapabiliyorsunuz.

Mobil platformda parkur koşu oyunlarına pek rastlamıyoruz. Hem Android hem de iOS cihazlarda oynanabilir az sayıda parkur oyunundan biri Tetrun. Oyun, ismini tetris ile koşu oyunlarının birleşiminden alıyor. Sonsuz oynanış sunan oyunda üzerinize düşen renkli bloklara takılmadan parkurun mümkün olduğunca yüksek noktasına çıkmaya çalışıyorsunuz. Karakter kendiliğinden koştuğundan size sadece ufak dokunuşlar yapmak kalıyor. Blok altında ezilmemek için ekrana dokunup koşmayı kesiyor, bloklara tırmanmak için yukarı kaydırıyor, koşu yönünüzü değiştirmek için de sağa/milliyet sola kaydırıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Run Lucy Run

    Sürükleyici bir parkur koşu oyunu
  • Parkour Flight 2

    Harika zamanlar geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • Parkour Race - Freerun Game

    Sürükleyici bir macera oyunu
  • Rooftop Parkour & Freerunning

    Rooftop Parkour & Freerunning, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur.
  • Vector APK

    Vector APK Android oyunda serbest koşucunun yerine geçiyorsunuz. Parkurdan ilham alan aksiyon oyunu Vector APK hilesiz olarak sizlerle.
  • Super Wings - Jett Run

    Harika deneyim sunan bir koşu oyunu
  • GRIT

    Mobildeki en zor platform - koşu oyunu
  • Bendy in Nightmare Run

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir mobil koşu oyunu