TFXTarget

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
800 TOPLAM İNDİRME

TFXTarget uygulamasıyla günün 24 saati döviz ve kıymetli maden işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

TFXTarget uygulamasıyla günün 24 saati döviz ve kıymetli maden işlemlerinizi Android cihazlarınızdan gerçekleştirebilirsiniz.

Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından geliştirilen TFXTarget uygulaması, 5 gün 24 saat boyunca dünya döviz ve kıymetli maden piyasalarını canlı olarak izlemenizi ve işlem yapmanızı sağlıyor. Yatırım yapmayı planlıyorsanız veya döviz ve kıymetli madenleriniz varsa, kazanç sağlamak için piyasaları takip etmeniz gerekiyor. İşte bu noktada müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayan TFXTarget, belirlediğiniz döviz üzerinden emir vermenizi veya piyasa kurlarıyla işlem yapmanızda kolaylık sağlıyor.

Kullanıcılardan son 6 ay içinde 100 bin dolar üzerinde işlem veya en az 100 adet işlem yapmasını bekleyen uygulamayı kullanabilmek için en yakın şubeye giderek sözleşme imzalamanız gerekiyor. Türkiye Finans’ta bulunan hesaplarınız TFXTarget ile entegre edildiğinden dolayı, uygulamada yaptığınız her işlem için kendi hesaplarınızdaki bakiyeleri kullanıyorsunuz.

Volkan Yılmaz

TFXTarget

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME
44.5 MB DOSYA BOYUTU

Kolayca döviz alım satımı yapın, piyasayı yakından takip edin.

TFXTarget, döviz alım satımı yapabildiğiniz, döviz, kıymetli madenler ve emtia piyasalarını eş zamanlı takip edebildiğiniz bir Türkiye Finans Katılım Bankası uygulaması. Masaüstü uygulaması kalitesinde olduğunu ve sadece iPhone’da kullanılabilir olduğunu belirtmekte fayda var.

Döviz alma ve satma, belirlediğiniz döviz üzerinden emir verme, piyasa kurları ile anında işlem yapma izni veren TFXTarget’ın güzel yanı; Türkiye Finans bünyesinde bulunan hesaplarla entegre edilmiş olması. Bu sayede uygulama üzerinden bir işlem yaptığınız vakit kendi hesabınızda bulunan bakiyeyi kullanabiliyorsunuz. Yaptığınız her işlem için hesap hareketi oluşuyor. Öte yandan döviz işlemleriniz için emir seviyesini belirleyip TFXTarget’ın sizin yerinize piyasayı takip etmenizi, belirlediğiniz fiyattan işleminizi yapmasını sağlayabiliyorsunuz.

Piyasa, limit, stop, koşullu ve iz süren emirler verebilmenin dışında genellikle şube üzerinden yapılabilen Forward işlemlerinizi de TFXTarget üzerinden yapabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mynet Finans

    Mynet Finans uygulaması ile borsa, döviz ve altın fiyatlarını takip edebilirsiniz.
  • Paraf Mobil

    Paraf Mobil uygulaması ile Paraf Kartınıza dair birçok işlemi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
  • Zelle

    Güvenli bir finans uygulaması
  • Cash App

    Kullanışlı bir finans uygulaması
  • N Kolay

    Android kullanıcılarına yüzlerce kampanya ve özellik sunan N Kolay, basit arayüzü ve avantajlarıyla birlikte popüler bir dijital bankacılık uygulamasıdır.
  • Kredya

    Kredi hesaplama, karşılaştırma ve başvuru için en iyi mobil uygulama
  • Takasbank TEFAS

    Fonlar artık cebinizde!
  • manibux

    Manibux uygulamasıyla çocuklarınıza göndereceğiniz harçlığın kontrolünü sağlayabilmeniz mümkün.