That’s You!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
180 TOPLAM İNDİRME

Playstation sisteminin yeni konsepti Playlink'in ilk oyunu That’s You! oyununu oynamak için gerekli olan That’s You! mobil uygulaması.

Android işletim sistemli mobil cihazlarda kullanılan That’s You! mobil uygulaması, Playstation sisteminin yeni hizmeti Playlink’in bir parçası olarak piyasaya sürülen That’s You! parti oyununu oynamak için konsolla akıllı cihazları senkronize etmenizi sağlar.

Playstation sisteminin yeni konsepti Playlink için üretilen ilk oyun olan That’s You!, temelde akıllı cihazınızla PS4 konsolunuzu bir oyuna entegre ederek oynamanızı sağlıyor. That’s You oyununda akıllı cihazınız bir kontrol işlevi görecektir. Asıl oyun yine konsolunuzun bağlı olduğu ekranda görülecek. Yani öncelikle That’s You oyununu oynamak için bir PS4 konsol, That’s You oyunu ve aracı hizmeti gören That’s You mobil uygulaması gerekmektedir.

Playlink konseptinin ilk oyunu olan That’s You ise tam bir parti oyunudur. Arkadaşlarınızla ve ailenizle bir araya geldiğinizde oynayabileceğiniz oyunda çeşitli sorulara cevap vererek birbirinizi ne kadar tanıdığınızı görebilirsiniz. Oyun esnasında sizden selfie çekmeniz, çizim yapmanız ve taklit yapmanız da istenebilir. Türkçe dil desteğinin de bulunduğu oyunda eğlenceniz garanti ediliyor. PS Plus üyeleri için bu ay ücretsiz olan That’s You oyununu oynamak için gerekli olan That’s You! mobil uygulamasını Google Play Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

That’s You!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
197 MB DOSYA BOYUTU

Playlink konseptinin ilk oyunu olan That’s You! konsol oyununu oynamanız için gerekli olan kontrol paneli işlevi gören mobil uygulamadır.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda kullanabileceğiniz That’s You! mobil uygulaması, Playstation sisteminin yeni konsepti olan Playlink’in ilk oyunu olan That’s You adlı parti oyununu oynamak için aracı işlevi gören bir mobil uygulamadır.

Playstation sisteminin yeni konsepti Playlink kapsamında piyasaya sürülen ilk oyun olan That’s You oyununu oynamak için öncelikle PS4 konsol ve That’s You konsol oyununa sahip olmanız gerektiğini belirtelim. That’s You mobil uygulaması ise oyunda kontrol cihazı işlevi görecek.

Oyunun içeriğinden de bahsetmek gerekirse, tam bir parti oyunu olan That’s You oyununu oynamak için en az iki kişi olmalısınız. Temelde oynadığınız grup hakkında çıkan sorulara cevap vererek birbirinizi ne kadar tanıdığınızı test edeceğiniz oyunda sizden taklit yapmanız, selfie çekmeniz ve hatta çizim yapmanız istenebilir. Tüm bu işlemleri That’s You mobil uygulamasını açıp mobil cihazınızdan yapmalısınız. PS4 konsolun bağlı olduğu ekran ise size ortaya çıkan sonuçları yansıtacaktır.

Oyunu oynayan her kullanıcının ise mobil cihazlarından konsolla aynı kablosuz ağa bağlı olması gerekmekte. Arkadaşlarınızla ve ailenizle bir araya geldiğinizde keyifle oynayacağınız parti oyunu That’s You! size eğlenceyi garanti ediyor. Oyunu oynamak ihtiyacınız olan That’s You mobil uygulamasını ise AppStore’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • That Level Again

    That Level Again, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform bulmaca oyunudur.
  • Been There, Snapped That

    Been There, Snapped That uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan çevrenizde çekilmiş Flickr fotoğraflarına ulaşabilirsiniz.
  • That Level Again 2

    Android cihazınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir bulmaca ve platform oyunu arıyorsanız That Level Again 2 tam size göre bir çalışma.
  • That Level Again 3

    That Level Again 3 ile siyah beyaz platform oyunu atmosferini mobil cihazlarınızda yaşayın. Bulmacaları teker teker çözün ve bölümleri bitirin.
  • You to Gift

    En popüler platformlardan biri olan Instagram ve YouTube'da çekilişlerinizi yönetebileceğiniz ideal uygulama You to Gift ücretsiz bir şekilde karşımıza geliyor.
  • Slap You

    Slap You ilginç bir Android oyunudur
  • Darn you Dragons!

    Darn you Dragons! heyecan dolu bir Android oyunudur
  • You Must Escape

    You Must Escape, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir odadan kaçma oyunudur.