The Abandoned

x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME

The Abandoned mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

The Abandoned oyunculara korku ve heyecan dolu bir hikaye sunan bir mobil hayatta kalma oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan The Abandoned'da terk edilmiş bir bölgede kendisini tek başına bulan bir kahramanın yerine geçiyoruz ve bu bölgeden kurtulabilmek için mücadele ediyoruz. Fakat bu bölge zombiler ve farklı yaratıklar gibi tehlikelerle dolu olduğu için hayatta kalabilmek için büyük bir savaşa girmemiz gerekiyor. Bu savaşta her kaynağı verimli bir şekilde değerlendirmek ve çevremizi keşfetmek oldukça önemli.

The Abandoned'da 3 farklı oyun modu yer alıyor. İsterseniz oyunu hikaye modunda oynayarak kahramanınızın kurtuluş mücadelesine tanık olabilir, isterseniz survival modunda ne kadar uzun süre hayatta kalabileceğinizi test edebilir ya da Adventure modunda oyunu oynayabilirsiniz. The Abandoned'ın oyun yapısı bize Minecraft'ı hatırlatıyor. Oyunda hayatta kalabilmek için crafting sisteminden yararlanmamız gerekmekte. Bu iş için etrafımızdan farklı kaynakları toplayarak kendi silahlarımızı ve sığınacak barınaklarımızı inşa ediyoruz.

The Abandoned'da gündüz ortalık sakinken gece olduğunda işler değişiyor. Oyunun grafiklerinin retro tarzdan ziyade daha gerçekçi bir tarza sahip olması Minecraft'a farklı bir alternatif arıyorsanız hoşunuza gidebilir.

Can Erdil Şentürk

The Abandoned

x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

The Abandoned mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

The Abandoned oyun severleri zorlu bir ölüm kalım mücadelesine davet eden bir mobil hayatta kalma oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir korku oyunu olan The Abandoned'da gizemli olayların yaşandığı bir bölgede kendisini bulan bir kahramanın yerine geçiyoruz. Oyunda gözlerimizi açtığımızda etrafımızda hiçbir insan göremiyoruz; fakat sürekli bizi izlemekte olan varlıklar hissediyoruz. Tek bildiğimiz şey ise bu rahatsız edici ortamdan bir an önce kurtulup evimize dönmemiz gerektiği.

The Abandoned oyunculara Minecraft benzeri bir hayatta kalma tecrübesini daha gerçekçi grafiklerle sunmakta. Oyunda zombiler, vahşi hayvanlar ve diğer tehlikelerle yüzleşmekteyiz. Gündüz etraf sakinken, gece bütün herşey değişiyor ve biz avcıyken av konumuna düşüyoruz. Bu nedenle silahlarımızı kuşanmamız ve sığınaklar inşa etmemiz gerekiyor.

The Abandoned'da çevremizden farklı kaynaklar toplayarak kendi silahlarımızı yapabiliyoruz ve binalar inşa edebiliyoruz. Oyun içerisinde keşfedilmeyi bekleyen birçok gizemli yer de bizi bekliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The abandoned school

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur.
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Somewhere - The Vault Papers

    Harika anlar yaşayabileceğiniz bir macera oyunu
  • The Fifth Ark

    The Fifth Ark, post apokaliptik dünyada geçen izometrik nişancılık oyunu.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • Doctor Who: The Lonely Assassins

    BBC ortak yapımı gerilim macera oyunu Doctor Who: The Lonely Assassins, Android Google Play'de!
  • The Martian

    The Martian mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur
  • The Ring of Wyvern

    Ejderha yüzüğünü bulmalısınız!