The Aetherlight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
90 TOPLAM İNDİRME
13.3 MB DOSYA BOYUTU

The Aetherlight bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur

The Aetherlight ilginç bir hikayeyi güzel grafiklerle birleştiren bir rol yapma oyunu olarak tanımlanabilir.

Bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir RPG olan The Aetherlight'ta steampunk atmosfere sahip Aethasia adlı fantastik dünyaya konuk oluyoruz. Bir diktatör tarafından yönetilen bu dünya zamanında oldukça güzel bir ülkeyken gizemli bir sis bir anda etrafı kaplıyor ve her şeyi çürütüyor. Bu sisten sorumlu olan kişi ise Aethasia'nın diktatörü olduğu için gizli bir direniş hareketi ortaya çıkıyor. Biz de bu direniş hareketinin umudu olan bir kahramanın yerine geçiyoruz ve Aethasia'yı eski günlerine döndürmek için mücadele ediyoruz.

The Aetherlight'ın oyun yapısı farklı oyun türlerinin karışımı şeklinde. Oyunda karşımıza çıkan bulmacaları çözebilmek için ipuçlarını toplamamız, farklı karakterlerle diyalog kurmamız ve çeşitli eşyaları bulmamız gerekiyor. Oyun bu yönüyle bize point & click türündeki macera oyunlarını hatırlatıyor. Oyundaki savaş sistemi ise RPG oyunlarının klasik sıra tabanlı savaş sistemi şeklinde tasarlanmış. İzometrik kamera açısıyla oynanan oyun multiplayer desteğine de sahip.

The Aetherlight'ın sistem gereksinimleri çok yüksek değil. The Aetherlight minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- Windows 7 İşletim sistemi

- 2.3 GHZ işemci

- 2 GB RAM

- 1 GB boş depolama alanı

- İnternet bağlantısı

Can Erdil Şentürk

The Aetherlight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
401 TOPLAM İNDİRME

The Aetherlight mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

The Aetherlight eğer RPG türündeki oyunları seviyorsanız sunduğu kaliteyle kolayca beğeninizi kazanabilecek bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan The Aetherlight'da bizi steampunk tadında atmosfere sahip bir hikaye bekliyor. The Aetherlight, Aethasia adlı dünyada geçen bir hikayeye sahip. Aethasia zamanında güzel bir yerken bir diktatör ve robot ordusu tarafından kontrol altına alınmış, adeta bir harabeye dönmüştür. Dokunduğu her şeyi çürüten bir sis ise hızla yayılamktadır. Fakat bütün umutlar yok olmamıştır; çünkü gizli bir direniş hareketinin kurulmaya başlandığı kulaktan kulağa yayılmaktadır. İşte biz de bu direniş hareketine katılıyoruz ve Aethasia'yı eski günlerine döndürmeye çalışıyoruz.

The Aetherlight'ın oynanışının bir point & click macera oyunuyla klasik rol yapma oyunlarının karışımı şeklinde olduğu söylenebilir. Oyuncular The Aetherlight'ta çoğu zaman etraftaki eşyaları toplayarak bulmacaları çözmeye çalışıyorlar. Ayrıca özel eşyalar da yaratabilmekteyiz. Oyun boyunca çeşitli karakterlerle diyalog kurarak hikaye zincirini çözüyoruz. Savaşlarda ise sıra tabanlı bir yapı mevcut. Bu savaşlarda taktiksel kararlar almamız gerekiyor.

The Aetherlight yüksek grafik kalitesine sahip. İzometrik kamera açısını kullanan oyun bize bu yönüye farklı bir macera sunuyor.

Can Erdil Şentürk

The Aetherlight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
108 MB DOSYA BOYUTU

The Aetherlight mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

The Aetherlight güzel bir hikayeyi kaliteli grafiklerle birleştirmeyi başarabilen bir mobil rol yapma oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir RPG olan The Aetherlight'ta Aethasia adlı dünyada geçen bir hikaye bizi bekliyor. Bu dünya zamanında bir hayli güzel bir yerken gizemli bir sis Aethasia'yı hızlı bir şekilde kaplıyor ve dokunduğu her şeyi çürütmeye başlıyor. Bu gazın yayılmasından sorumlu kişi ise Aethasia'nın diktatörüdür. Biz oyunda bu diktatörü durdurmaya çalışan direniş hareketine bağlı bir kahramanı yönetiyoruz ve hedefimizi gerçekleştirebilmek için diktatörün robot ordusuyla savaşıyoruz.

The Aetherlight'ın oynanış yapısı bir rol yapma oyunu ve macera oyunu karışımı olarak tanımlanabilir. İzometrik kamera açısıyla oynanan oyunun savaş sistemi sıra tabanlı. Yani savaşlarda taktiksel bir yapı bizi bekliyor. Hikaye boyunca ilerleyebilmek için ise bir point & click macera oyununda olduğu gibi ipuçlarını ve eşyaları topluyor, karakterlerle diyalog kuruyor, kendi eşyalarımızı inşa ediyor ve bulmacaları çözüyoruz.

The Aetherlight'ın graifklerinin başarılı olduğu söylenebilir. Renkli çevre tasarımları güzel animasyonlarla birleşiyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Thaumaturge

    Çarlık Rusya'nın son dönemlerini anlatan The Thaumaturge, mükemmel hikaye anlatımını göz alıcı grafiklerle birleştiren bir macera-RPG oyunudur.
  • The Wolf Among Us 2

    The Wolf Among Us 2, ilk oyunun devamı niteliğinde grafik tabanlı bir macera oyunudur.
  • The Elder Scrolls: Arena

    Nostaljiye hazır mısınız? The Elder Scrolls: Arena ile kendinizi 1994 yılına ışınlayın.
  • The Alpha Device

    The Alpha Device, Windows üzerinden deneyimlenebilen kendine has bir hikayesi olan macera oyunudur.
  • The Council

    The Council, Focus Home Interactive tarafından dağıtımı üstlenilen bir macera-rol yapma oyunudur.
  • The Swords of Ditto

    The Swords of Ditto, kendine has bir macera oyunudur.
  • Doctor Who: The Lonely Assassins

    BBC Studios ve Maze Theory ortak yapımı tüyler ürperten macera oyunu: Doctor Who: The Lonely Assassins
  • Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series

    Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series bir macera oyunudur