The Blocks Cometh

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

The Block Cometh dünyanın yok oluşunu konu alan aksiyon dolu bir sonsuz tırmanış oyunudur.

The Block Cometh hem tablet hem de akıllı telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz en keyifli oyunlardan bir tanesi.

Dünyanın yok olmasından sonraki zaman dilimini konu edinen oyunda Blockman adlı bir karaktere ve arkadaşlarına yardım etmeye çalışıyoruz. Güzele dair her şeyin yok olduğu dünyada son hayatta kalan bu karakterlerin mümkün olduğunca yaşamasını sağlamaya çalışıyoruz. Elbette bunu yapmak hiç de kolay değil.

Karakterlerimizi hayatta tutabilmek için sürekli olarak yukarı doğru yol almamız gerekiyor. Bu bağlamda oyunu sonsuz tırmanış oyunu olarak tanımlamak sanıyoruz ki hata olmaz. Bu tarz oyunlarda görmeye alıştığımız gibi ne kadar yukarı gidersek o kadar fazla puan alıyoruz. Yukarıya doğru yol alırken karşımıza çok sayıda engel çıkıyor. Hızlı reflekslerle bunları alt ederek ilerliyoruz. Bana kalırsa oyunun kontrolleri, beklenen hassasiyeti sağlama konusunda hiç zorlanmıyor.

Genel olarak The Block Cometh’in ücretli olarak sunulması dışında hiçbir eleştirilecek noktası yok. Aksiyon dolu bir beceri oyunu peşindeyseniz The Block Cometh’i mutlaka denemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

The Blocks Cometh

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

The Blocks Cometh, aksiyon dozu yüksek bir sonsuz tırmanış oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

The Blocks Cometh iPhone ve iPad cihazları üzerinde oynayabileceği aksiyon dozu yüksek bir mobil arayanların mutlaka denemesi gereken seçeneklerden bir tanesi. Ücretli olarak sunulan bu oyun konu olarak dünyanın yok olmasından sonraki zamanı konu ediniyor. Blockman ve arkadaşları hayatta kalan tek canlılar olarak hayatlarını bir şekilde devam ettirmeye çalışıyorlar. Bizim amacımız ise onlara yardım ederek mümkün olduğunca fazla hayatta kalmalarını sağlamak.

Oyun, atmosfer olarak sonsuz koşu havasında ilerliyor. Fakat bu oyunda düz bir hat üzerinde koşmak yerine gökyüzüne doğru bir yolculuk gerçekleştiriyoruz. Bu esnada karşımıza çıkan engellerden ve bizi oylumuzdan alıkoymaya çalışan diğer faktörlerden hızlı reflekslerimizi kullanarak kaçmaya çalışıyoruz. Bu noktada oyunun kontrol mekanizmasını takdirimizi kazandı. Sık sık kullanmamız gereken yönlendirme butonları ve diğer özellikler ekran üzerinde son derece kolay ulaşılabilir bir şekilde konumlandırılmış.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen The Blocks Cometh, iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz aksiyon dozu yüksek bir oyun arıyorsanız mutlaka göz atmanız gereken seçenekler arasında yer almalı.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bang The Blocks

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Inky Blocks

    Inky Blocks, oynarken keyiften kendinizden geçme ihtimalinizin olduğu çok eğlenceli ve gelişmiş bir Android oyunu.
  • Fruit Tower Blocks

    Fruit Tower Blocks özelliklere çocuklara hitap eden eğlenceli bir kule inşa etme oyunudur.
  • Balls VS Blocks

    Balls VS Blocks, yılan görünümlü topla blokları kırmaya çalıştığınız Android oyunu.
  • Break The Blocks

    Break The Blocks, blokları yıkarak ilerlediğiniz kolaydan zora ilerleyen bir bulmaca oyunu.
  • Clash of Blocks

    Zorlu beceri oyunu
  • Folding Blocks

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Blocks

    Blokları kırarken çok seri olmalısınız.