The Box Boss

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen The Box Boss mobil oyunu, küplerin dünyasında hayatta kalmak için hızlı olmanız gereken eğlenceli bir beceri oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen The Box Boss mobil oyunu, dar bir zamanda hızlı hareket etmeniz gereken ve adeta baskıyı nasıl yönettiğinizi ölçen bir tür beceri oyunudur.

The Box Boss mobil oyununda hız her şeydir diyebiliriz. Oyun tamamen karelerden oluşuyor ve karelerle bölünmüş bir platformda bir küp cismi yönlendiriyor olacaksınız. Sahip olduğunuz küpü kareler arasında her yöne gönderebilirsiniz. Temel amacınız en uzun süre hayatta kalmak ve olabilecek en iyi skoru yapmak. Oyun alanında yer alan sarı küpleri toplayarak puanlarınızı katlamalısınız. Ancak sizi engellemeye çalışan ve işleri gerçekten çok zorlaştıran küpler de oyun alanında olacak. Hareketli olan bu küplerden kaçıp sonunda da o küpleri birbirine çarptırarak yok edebilirsiniz.

The Box Boss mobil oyununa Facebook ile bağlanıp arkadaşlarınızla skorlarınızı yarıştırabilirsiniz. 100 bölümün bulunduğu bu zorlayıcı oyunu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Box Boss!

    Kutulardan kaçmak için reflekslerinizi konuşturun.
  • Kitty in the Box 2

    Kitty in the Box 2, Android telefonda keyifle oynayacağınız kedi oyunu.
  • Money Boss Run : Beat The Rat

    Money Boss Run : Beat The Rat ile sokaklarda deli gibi koşmanın keyfini yaşıyoruz
  • Swap The Box

    Swap The Box ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz keyifli bir oyundur. Temel olarak bulmaca ve beceri dinamiklerini harmanlayarak yepyeni bir deneyim sunuyor.
  • Paper Toss Boss

    Paper Toss Boss, Android platformunda en çok oynanan kağıt fırlatma oyunu.
  • Mind Box

    Mind Box, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Gravity Box

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Falling Box

    Eğlenceli deneyim sunan bir bulmaca oyunu