The Boxtrolls: Slide 'N' Sneak

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
765 TOPLAM İNDİRME

Olağanüstü grafikleriyle dikkat çeken The Boxtrolls: Slide 'N' Sneak, vizyona giren animasyon filminden sevdiğiniz karakterlerle oynadığınız bir sonsuz koşu oyunu.

Fazlasıyla dikkat çeken görselliği ile kendine has bir yer edinen The Boxtrolls: Slide 'N' Sneak aslında platform özellikleri taşıyan bilindik tarzda bir koşu oyunu. Sinemalara çıkacak The Boxtrolls isimli animasyon filminin görselliğine sadık ve titiz işlenmiş grafiklere sahip olan bu oyun, iki boyutlu sidescroller türevlerinden görselliği haricinde çok büyük bir farka sahip değil. Seçilebilen farklı karakterler, basit kontroller ve power up seçenekleri sayesinde oyuna bir kısım da olsa derinlik katma imkanı yaratılmış olsa da oyun içi satın alma seçenekleri ücretsiz oyun arayanların başına bela olabilir.

Boxtrolls isimli karakterleri oynarken amacınız kırmızı şapkalılar tarafından kaçırılan dostlarınızı kurtarmak. Seçebildiğiniz 3 karakter ile yeraltı dünyasındaki güvenli yuvanızdan sokaklara ve çatılara doğru bir yola çıkmaya hazırlıklı olun. Koşup zıplayıp kaçarken elinizden geldiği kadar civata da toplamaya özen gösterin. Fazla gürültü çıkarmadan kızıl şapkalı düşmanlara yakalanmamaya çalışmalısınız. Sonsuz koşu oyunlarını seviyorsunuz grafikler sizi fazlasıyla memnun edecektir ama bu oyun türüden hoşlanmıyorsanız The Boxtrolls: Slide 'N' Sneak de fikrinizi değiştirmeyecektir.

Alper Çetiner

The Boxtrolls: Slide 'N' Sneak

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
458 TOPLAM İNDİRME
89.9 MB DOSYA BOYUTU

Olağanüstü grafikleriyle dikkat çeken The Boxtrolls: Slide 'N' Sneak, vizyona giren animasyon filminden sevdiğiniz karakterlerle oynadığınız bir sonsuz koşu oyunu.

The Boxtrolls isimli animasyon filmi Türkiye'de vizyona girmeden önce mobil oyunuyla çocukların dünyasına giriyor. Sonsuz koşu ve platform oyunu özelliklerini bir araya getiren The Boxtrolls: Slide 'N' Sneak, farklı bir oyun veya yenilikçi bir kontrol mekanizması yaratmamış olabilir. Ne var ki görsellikten ve grafiklerden bahsetmezsek oyunun başarılı olduğu kulvarı es geçmiş oluruz. Animasyon filmine sadık kalan görseller hem büyük bir titizlikle oyuna işlenmiş, hem de grafik kalitesi bakımından mobil oyunlar için sıradışı bir ürün ortaya konulmuş. Bunun haricinde seçilebilen karakterler, basit kontroller ve power up seçenekleri oyun türüne yeni bir zenginlik getirmeyi başaramıyor.

Boxtrolls olarak adlandırılan karakterleri oynadığınızda temel olarak kırmızı şapkalılar tarafından kaçırılan dostlarınızı kurtarmanız gerekiyor. Seçilebilen 3 karakter ile güvenli yer altı dünyanızdan başlayıp kendinizi sokaklara ve çatılara atacaksınız. Koşarken zıplayıp yerde kayma seçenekleriniz olsa da yol üstünde karşınıza çıkan civataları toplamanız da gerekiyor. Sonsuz koşu oyunları sevenlere grafik bakımından zerafeti sunan bu oyun, bu türden keyif almayanların dünyasını değiştirmeyi başaramıyor.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Slide the Shakes

    Slide the Shakes, Android telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Slide The Number

    Slide The Number, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Sausage Slide

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Sneak Thief 3D

    Sneak Thief 3D Android Oyunu: Gizlilik odaklı ilerlemeli oyun
  • Slide Soccer

    Slide Soccer, online oynama seçeneği de sunan parmak futbolu oyunu.
  • Sneak Ops

    Her gün yeni gizli göreve hazır mısın?
  • Slide Me Out

    Slide Me Out blokları hareket ettirerek bölümleri tamamlamaya çalıştığımız eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Slide to Unlock Lock Screen

    Slide to Unlock Lock Screen, Android cihazlarınızın ekran kilitlerini iPhone ve iPad gibi kaydırarak açmanızı sağlayan ücretsiz bir ekran kilidi uygulaması.