The Branch

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

The Branch, kafa karıştıran bir platform üzerinden ilerlemeniz gereken ücretsiz ve bağlayıcı bir Android oyunu.

The Branch, Ketchapp imzasını taşımasına rağmen ilginç bir şekilde kısa sürede bıktıracak kadar zor olmayan oynadıkça oynamak isteyeceğiniz türde bir Android oyunu. Yapımcının tüm oyunları gibi ücretsiz indirip oynayabiliyorsunuz ve cihazda da oldukça az yer kaplıyor.

Basit görselli zor oynanış sunan beceri oyunlarıyla karşımıza çıkan Ketchapp’ın son oyunu The Branch, adından da anlayacağınız üzere biraz karmaşık yapıda tasarlanmış bir oyun. Oyunda farklı kollara ayrılmış hareketli bir platform üzerinde gezinen bir karakteri kontrol ediyoruz. Mike adında karakterimize platformu döndürerek yol açarak yoluna güvenli şekilde ilerlemesine yardımcı oluyoruz.

Hem tablet hem de telefon üzerinde gözü bozmadan rahatlıkla oynayabildiğimiz oyunun kontrol mekanizması ise çok basit tutulmuş. Platform üzerindeki engellerden kurtulmak için ekrana bir kere dokunmamız yeterli oluyor. Engellere göre bunu yapma sıklığımıza göre değişiyor. Ancak çoğu zaman platformu döndürmeniz gerekiyor. Döndürme demişken karakterimize yol açarken çok hızlı olmanız gerekiyor. Engelleri çok önceden fark etmeli ve dokunma hareketini dozunda kullanmalısınız. Aksi halde engeller arasında karakterimiz sıkışıp kalıyor ve oyuna baştan başlamak durumunda kalıyorsunuz.

The Branch da yapımcının diğer oyunları gibi sonsuz oynanışa sahip. Dala benzeyen platform üzerinde durduğunuz süre boyunca puan kazanmak için yolunuza çıkan renkli altınları toplamanız gerekiyor. Altınlar puan kazandırmanın haricinde yeni karakterlerle oynamanıza imkan tanıdığından oldukça mühim.

Erkan Calp

The Branch

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
41.5 MB DOSYA BOYUTU

The Branch'ta zorlu engellerle doldurulmuş bir parkurda ilerlemeye çalışıyoruz.

The Branch, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu ve tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor. Beceri oyunlarıyla nam salmış bir üretici olan Ketchapp imzası taşıyan bu oyunda çıkıntılara sahip bir parkur üzerinde ilerlemeye çalışıyoruz.

Zaten oyunun adı da (Türkçe'de dal anlamına geliyor) konseptiyle tamamen uyum içerisinde. Dallı budaklı yollarda ilerlemek için ekrana dokunmamız yeterli oluyor. Ekrana her dokunduğumuzda karakterimizin üzerinde bulunduğu yol kendi ekseni etrafında dönüyor. Bu fonksiyonu kullanarak önümüze dal geldiğinde yolu döndürmeli ve ilerlemeye devam etmeliyiz.

Oyunu zor kılan detaylar arasında gerimizde bıraktığımız yolun kırılarak ekrandan ayrılması geliyor. Bu yüzden son derece hızlı ilerlememiz gerekiyor aksi halde kırılan yolla birlikte biz de ekrandan düşebiliriz.

Bu tarz oyunlarda gördüğümüz gibi ne kadar ileri gidersek en yüksek skorumuz da o oluyor. Oyundaki görevimiz sadece sorunsuzca yol almak değil aynı zamanda serpiştirilmiş olan puanları da toplamak.

Gösterişten uzak atmosferiyle beğenimizi kazanan The Branch, boş zamanlarında eğlenceli bir beceri oyunu oynamak isteyen oyunseverlerin denemesi gereken bir yapım.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Follow the Line 2

    Follow the Line 2, popüler beceri oyunu Follow the Line'ın devam oyunu ve Android için ücretsiz.
  • Mind The Dot

    Mind The Dot, ücretsiz olarak oynayabileceğiniz keyifli bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Order In The Court!

    Order In The Court! ilginç bir mobil beceri oyunudur
  • Slide the Shakes

    Slide the Shakes, Android telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Split The Line

    Split The Line, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Steve - The Jumping Dinosaur

    Steve - The Jumping Dinosaur mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Tap the Frog Faster

    Tap the Frog Faster mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • The Balloons

    The Balloons ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur