The Chub

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
144 TOPLAM İNDİRME

Obeziteden ölen kahramanımızı melekler cennete taşıyamıyor. Bulutlara ulaşmışken yere çakılan talihsiz adam cehenneme kadar düşüyor ve burada da işkenceden kaçıp yemeğin peşinde koşturmaya devam ediyor.

Hareket sensörlü kontrolüyle yemeklerin peşine düşen bir obezi oynadığını The Chub, eğlence ve saçmalığı güzel kombine ediyor. Hikayenin özünde ise bir melodram var. Aşırı kiloları yüzünden hayata veda eden oyun kahramanı o kadar ağırlaşmış ki melekler onu cennete taşıyamıyor. Tam bulutlara yükselmişken meleklerin elinden kayıp yere çakılan kahramanımız kendini bir anda yerin altındaki cehennemde buluyor. Melek kanatlarına veda edip aerobik taytlarıyla kuşandırılan adamın çilesi aslında yeni başlayacaktı.

Şu aşamadan itibaren hedef cennetin yolunu bulmak ve bunu yaparken aç kalmamak. Bu sebepten ötürü tilt ile çalışan The Chub'da cennete giden yolu yemeklerden bulacaksınız. Tabii ki yer altı zindanlarının kendi halinde durduklarına inanmak da safça olurdu. Cehennemde yolunuzu kesip size defalarca kez ölüm ızdırabı yaşatmak isteyecek rakipleriniz var. Ne de olsa bundan böyle ceza evinden kaçan bir insan olarak algılanıyorsunuz. Oklavalar, psikopat aşçılar, eşek arıları, kor alevler ve bir sürü farklı tehdite hazırlıklı olun.

Alper Çetiner

The Chub

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
124 TOPLAM İNDİRME

İlginç hikaye yapısıyla öne çıkan The Chub'da kiloları yüzünden cehenneme düşmüş bir karakteri kurtarmaya çalışıyoruz.

The Chub ücretsiz olarak indirebileceğiniz oyunlardan bir tanesi. iPhone ve iPad cihazlarda çalışabilen oyunda tam cennete gidecekken fazla kiloları yüzünden cehenneme düşmüş şişko karakterimize yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Hikaye olarak kulağa oldukça ilginç gelen The Chub'ta başarılı olup cennete ulaşmak istiyorsak engellere dikkat etmeli ve bir yandan da yemek yemeye devam etmelisiniz. Farklı yerlere serpiştirilmiş yiyecekleri toplayarak karakteri canlı tutmalıyız. Bu tarz bir oyunda, üstelik de cehennemdeyken düşman gelmezse olmaz değil mi? Yapımcılar da aynı fikirde olacak ki oyunu farklı düşman tipleriyle hem ilginç bir hale getirip hem de işimizi biraz zorlaştırmışlar. Bu düşmanlardan kaçmalı ve yolumuza çıkan her türlü engeli aşmalıyız.

Bu görevde kullaanbileceğimiz farklı türde silahlar ve araçlar mevcut. Yeri geldiğinde düşmanlardan kaçmak için ışınlanıyoruz yeri geldiğinde lezzetli pizzaları ve dondurmaları toplamaya çalışıyoruz. Bu döngüde oyun oldukça eğlenceli bir çizgide ilerliyor ve monotonlaşmıyor. Oyunda ilk 6 bölüm ücretsiz olarak sunulmakta.

Siz de farklı hikaye yapısı, eğlenceli teması ve bölümleriyle dikkat çeken bu oyunu ücretsiz olarak hemen deneyebilirsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Walking Dead: All-Stars APK

    Zombilerle dolu The Walking Dead: All-Stars ile aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.
  • Kick the Man

    Harika deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • Dictator - Rule the World

    Keyifli vakit geçirebileceğiniz bir aksiyon oyunu
  • The World 3: Rise of Demon

    İblisler, yaratıklarla dolu dünyaya girmeye hazırlanın.
  • Kick The Buddy APK

    Kick The Buddy APK ile Android cihazınızda günün stresini atacaksınız.
  • Dawn of the Breakers

    Harika deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • The Grand Way

    Zevkli ve bağımlılık yapıcı etkiye sahip olan bir mobil aksiyon oyunu
  • Protect the Vip 3D

    Zevkli bir aksiyon oyunu