THE DEAD: Beginning

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
272 TOPLAM İNDİRME

THE DEAD: Beginning heyecan, adrenalin ve aksiyon dolu bir mobil FPS oyunudur

THE DEAD: Beginning bize heyecan dolu bir zombi macerası yaşatan ve yüksek kalitesiyle benzerlerinden ayrılan bir mobil FPS oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir zombi oyunu olan THE DEAD: Beginning'de insanlığın neslinin tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olduğu bir dünyaya konuk oluyoruz. Kahramanımız, bir süre önce patlak veren zombi kıyameti sonrası hayatta kalmayı başarabilmiş sınırlı sayıda insandan biridir. Hayatta kalabilmesi için yapması gereken şey kendi gibi hayatta kalan diğer insanlarla iletişim kurmak, yiyecek ve su bulmaktır. Fakat bunları gerçekleştirmesi için zombilerle sarılı olan yollardan ve binalardan geçmesi gerekmektedir. Biz kahramanımıza yardımcı oluyoruz ve nişan alma yeteneklerimizi kullanarak zombilere karşı savaş veriyoruz.

THE DEAD: Beginning'in görsel yapı olarak The Walking Dead'in mobil oyunlarına benzediği söylenebilir. Çizgi roman tadındaki cell-shadeteknolojisiyle oluşturulmuş grafikler tıpkı Walking Dead'in macera oyunlarını andırıyor. Bunun yanında oyundaki hikaye anlatımı da tıpkı bir çizgi roman gibi sayfa sayfa ve özel seslendirmelerle yapılıyor.Oyunun görsel olarak iyi bir iş çıkardığı söylenebilir.Bu görsel yapı FPS dinamikleriyle de başarılı bir şekilde birleştirilmiş.

THE DEAD: Beginning'de oyuncular tabanca ve tüfeklerin yanında pala ve bıçak gibi yakın dövüş silahlarını da kullanabilmekteler. Karşımıza sıradan zombilerin yanında mutasyona uğramış ve fiziksel yetenekler açısından farklılık gösteren yaratıklar da çıkmakta. Oyunda kuvvetli bölüm sonu canavarı savaşları da bizi bekliyor.

THE DEAD: Beginning ortalamanın üzerinde bir kaliteye sahip ve denenmeyi hakediyor.

Can Erdil Şentürk

THE DEAD: Beginning

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
116 TOPLAM İNDİRME

THE DEAD: Beginning bolca aksiyon içeren bir mobil FPS oyunudur

THE DEAD: Beginning eğer FPS türündeki oyunları seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil korku oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan THE DEAD: Beginning'de oyuncuları zorlu bir hayatta kalma mücadelesi bekliyor. Oyunumuzun hikayesi gizlice geliştirilen bir biyolojik silahın dünya üzerinde kullanılmasıyla başlıyor. Bu silah nedeniyle insanlar benliklerini yitiriyorlar ve etraflarına saldırarak virüsü daha çok kişiye yayıyorlar. Bundan ötürü dünya nüfusunun büyük bölümü kısa süre içerisinde yaşayan ölülere dönüşüyorlar. İşte biz de bu dünyaya konuk olarak ne kadar uzun süre hayatta kalabileceğimzi görmeye çalışıyoruz.

Birinci şahıs bakış açısından oynanan bir zombi oyunu olan THE DEAD: Beginning'de farklı bölümler halinde ilerleyen hikaye boyunca dört bir yanımızdan bize yaklaşan zombilere karşı savaşıyoruz. Farklı silah seçeneklerini kullanabildiğimiz oyunda cephanemizi dikkatli bir şekilde kullanmamız gerekiyor. Gereksiz harcayacağımız kurşunlarkarşımıza çıkan zombiler karşısında savunmasız kalabilmemize neden olabiliyor.

THE DEAD: Beginning'in yüksek kaliteli grafikleri oyuncuları oyuna çekmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Beginning

    The Beginning oynaması oldukça keyifli bir uçak savaşı oyunudur
  • House Secrets The Beginning

    Esrarengiz olayları inceleyeceğiniz gizemli bir ülkede macera dolu bir yolculuk sizleri bekliyor.
  • The Walking Dead APK

    The Walking Dead APK, Robert Kirkman'in ödüllü serisi ile aynı evrende geçen sürükleyici bir macera oyunu. The Walking Dead 1. bölümü ücretsiz oynanabilir!
  • THE DEAD: Chapter One

    THE DEAD: Chapter One aksiyon dolu bir mobil oyundur
  • The Walking Dead: All-Stars APK

    Zombilerle dolu The Walking Dead: All-Stars ile aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.
  • Dream Catchers: The Beginning

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • The House of the Dead: Overkill - LR

    The House of the Dead: Overkill - LR heyecanlı bir FPS oyunudur.
  • Dead in the Box

    Dead in the Box mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur